Wszystkie składniki:
1,2: butyl acetate, ethyl acetate, nitrocellulose, acetyl tributyl citrate, isopropyl alcohol, adipic acid/neopentyl glycol/trimellitic anhydride copolymer, dipropylene glycol dibenzoate, acrylates copolymer, cellulose acetate butyrate, silica, adipic acid/fumaric acid/phthalic acid/tricyclodecane dimethanol copolymer, phthalic anhydride/trimellitic anhydride/glycols copolymer, phosphoric acid, stearalkonium bentonite, diacetone alcohol, aluminum hydroxide, triethoxycaprylylsilane, barium sulfate, maltol, pentaerythrityl tetraisostearate, [+/-]: ci 77891, ci 15850, ci 19140.
3,4: ethyl acetate, butyl acetate, nitrocellulose, isopropyl alcohol, adipic acid/neopentyl glycol/trimellitic anhydride copolymer, dipropylene glycol dibenzoate, acetyl tributyl citrate, acrylates copolymer, cellulose acetate butyrate, silica, adipic acid/fumaric acid/phthalic acid/tricyclodecane dimethanol copolymer, phthalic anhydride/trimellitic anhydride/glycols copolymer, stearalkonium bentonite, diacetone alcohol, phosphoric acid, aluminum hydroxide, maltol, triethoxycaprylylsilane, pentaerythrityl tetraisostearate, barium sulfate, [+/-]: ci 77891, ci 77491, ci 15850, ci 15880, ci 77742.
5: ethyl acetate, butyl acetate, nitrocellulose, isopropyl alcohol, acetyl tributyl citrate, adipic acid/neopentyl glycol/trimellitic anhydride copolymer, dipropylene glycol dibenzoate, acrylates copolymer, cellulose acetate butyrate, silica, adipic acid/fumaric acid/phthalic acid/tricyclodecane dimethanol copolymer, phthalic anhydride/trimellitic anhydride/glycols copolymer, stearalkonium bentonite, diacetone alcohol, phosphoric acid, aluminum hydroxide, triethoxycaprylylsilane, maltol, pentaerythrityl tetraisostearate, ci 77891, ci 77499, ci 77491.