Pudry do twarzy

Paese Olive Powder Puder oliwkowy

Paese Transparentny puder oliwkowy do twarzy
PAESE Sypki Puder Oliwkowy
PAESE Olive transparentny sypki puder oliwkowy do twarzy 6g

• 24 kwietnia 2025 o 13:26
    Dla mnie średni
    Z dużą ciekawością sięgnęłam po puder Olive Powder od Paese, licząc na subtelne wykończenie i efekt transparentnego utrwalenia makijażu. Niestety, mimo estetycznego opakowania i przyjemnej konsystencji, produkt nie do końca spełnił moje oczekiwania. Mam suchą cerę, dlatego szczególnie zależy mi na lekkim, niewidocznym wykończeniu bez zbędnego obciążenia. W przypadku tego pudru zauważyłam, że zamiast stapiać się ze skórą, lekko ją przyciemnia. Sam kolor pudru jest ciemny moim zdaniem. Ładnie utrwala makijaż, ale nie do końca odpowiada mi ten kolor. Opakowanie jest bardzo ładne, ale nie kupię ponownie.
    Zalety:
    • utrwala makijaż
    • ładne opakowanie
    Wady:
    • mam wrażenie że kolor pudru jest ciemny
  • 11 lutego 2025 o 12:02
    bardzo fajny
    Na puder trafiłam przypadkiem podczas zakupów w drogerii - lubię od czasu do czasu zweryfikować nowości. Puder zawiera kwas hialuronowy, niacynamid i trehalozę. Ma działanie wygładzające i zmiękczające a do tego nadaje bardzo ładny satynowy efekt. Sam puder jest bardzo lekki i bardzo dobrze aplikuje się na skórze. Nie powoduje uczulenia i alergii. Dla mojej mieszanej cery idealny bo ma bardzo dobry naturalny skład - jest to produkt wegański.
    Zalety:
    • naturalny skład, bardzo lekki nie obciąża skóry, nie uczula, nie podrażnia, tani