WAŻNE INFO O REGULAMINIE! SPRAWDŹ SKRZYNKĘ@ I SPAM
Serum do twarzy

beBIO Feel Your Beauty Vibes, Naturalne serum nawilżające

• 3 czerwca 2025 o 23:09
    nawilżenie pierwsza klasa ! :)
    Po pierwszym użyciu tego naturalnego serum beBIO Feel Your Beauty Vibes byłam w szoku bo skóra jest absolutnie nawilżona, wygląda świeżo i promiennie! Produkt wchłania się bardzo szybko nie zostawiając żadnej lepkiej warstwy. To dla mnie jest kluczowe :) Dodatkowo po aplikacji skóra staje się gładka i miękka, jakby zregenerowana po całym dniu. Na pewno zostanie ze mną na dłużej, bo efekty są widoczne już po kilku dniach stosowania :)
    Zalety:
    • wydajne serum, plus za aplikator, super nawilża
    dodunka
    1 czerwca 2025 o 21:28
    Na dojrzałej skórze sprawdziło się idealnie
    Serum ma świetny skład i na mojej dojrzałej skórze sprawdziło się idealnie. Po aplikacji czułam jak serum dogłębnie nawilża skórę. Uczucie ściągnięcia od razu znika. Nawilżenie utrzymuje się spokojnie do kilku godzin. Serum też, mimo gęstszej konsystencji, nie zatyka porów.
    Zalety:
    • dogłębnie nawilża skórę, nawilżenie utrzymuje się bardzo długo, nie zatyka porów.
    san_wy
    30 maja 2025 o 6:37
    Super skład, nawilża i jest wydajne :)
    Kocham wszystko co naturalne, a to serum mnie totalnie zauroczyło ;) Ma super skład, a skóra po nim wygląda jak nowa.. Po kilku dniach stosowania widać poprawę – twarz wygląda świeżo, nawilżenie jest naprawdę głębokie i długo się utrzymuje. Najbardziej podoba mi się to, jak szybko się wchłania i jak cudownie koi moją suchą skórę po długim dniu. Dodatkowo zapach jest delikatny, nic nachalnego – taki naturalny. Na pewno wrócę po kolejne opakowanie.
    Zalety:
    • Super skład, nawilża i jest wydajne
  • 26 maja 2025 o 12:42
    Uniwersalne serum
    Serum jest uniwersalne dla każdej cery oraz daje świetne rezultaty przy regularnym stosowaniu. Warto jest je nakładać na skórę zwilżoną wcześniej tonikiem, wtedy działanie jest jeszcze lepsze. Po nałożeniu serum nakładam dodatkowo warstwę kremu nawilżającego i czasem makijaż. Ma wygodne opakwoanie z pipetką a cena kosmetyku nie jest wygórowana. Tak wiec stosunek ceny do jakości naprawdę dobry. Nie pozostawia lepiącej się warstwy na skórze. Już po tygodniu widziałam super nawilżenie i jest to dokładnie to czego oczekuję od serum nawilżającego. Jestem od tego kosmetyku wprost uzależniona.
  • 22 maja 2025 o 9:59
    dobre serum
    Całkiem przyjemne serum i skuteczne. Nawilżenie jest odczuwalne, ale nie obciąża skóry - zatem to dobra opcja dla skóry mieszanej. Nie zapycha i nie powoduje zwiększenia ilości wyprysków. Fajnie pracuje z innym produktami, ale też jest super solo pod makijaż dając lekko klejącą warstwę bazową do podkładu/kremu BB. Przyjemna konsystencja, wygodne opakowanie. Działanie zgodne z opisem producenta, tak wiec mogę polecić!