WAŻNE INFO O REGULAMINIE! SPRAWDŹ SKRZYNKĘ@ I SPAM

Claresa Satin Lipstick Satynowa pomadka do ust

Claresa
Claresa Satin Lipstick Satynowa Pomadka w Sztyfcie 06 Euphoria

• 10 czerwca 2025 o 19:02
    Bardzo fajna lecz nie mój kolor
    Świetna konsystencja pomadki, ładnie łapie kolor. Niestety odcień 06 nie dla mnie , totalnie nie mój kolor. Ale sama konsystencja i formuła mi odpowiada. Kolor jest trwały. Opakowanie również ładne .
  • 10 czerwca 2025 o 18:48
    Intensywny kolor ????
    Pomadka, na którą zdecydowanie warto zwrócić uwagę. Dzięki kremowej formule usta są nawilżone, nie przesuszają się i nie tworzy Nam się skorupa. Kolory są dobrze napigmentowane i w zależności od ilości warstw możemy budować sobie intensywność koloru. Jest trwała, łatwa do zaaplikowania i zdecydowanie będzie dobrym wyborem.
    eluniad
    10 czerwca 2025 o 10:56
    Intensywny kolor już po jednej warstwie, kremowa konsystencja
    Po pierwsze nie wysusza i nie ściąga skóry a dla mnie to bardzo ważne. Poza tym ma intensywny, ładny kolor już po jednej warstwie i kremową przyjemną konsystencję. nie rozmazuje się i dość długo utrzymuje na ustach. Jestem bardzo zadowolona z efektów.
  • 9 czerwca 2025 o 13:48
    Zaskoczona na plus
    Pomadka jest w kolorze 06 . Gdy się użyje minimalnie produktu usta wyglądają na "zdrowe" tzn podkręca naturalny koloryt. Na plus. Natomiast jak się nakłada tak od serca no to już tworzymy przerysowane. Ogólnie trwałość jest dobra. Nie odbija się na wszystkim. Konsystencja ok fajnie się rozprowadza produkt. Jestem ciekawa również innych kolorów.
  • 8 czerwca 2025 o 23:27
    Wspaniały satynowe wykończenie
    Pomadką jestem zachwycona. Jest to pomadka która daje piękne satynowe wykończenie, nie roluje się na ustach, nie obciąża ich, podczas jedzenia i picia nie zostaje zjedzona, a utrzymuje się cały dzień. Jest to pomadka która daje niesamowite krycie już po jednym przemalowaniu ust. Już nawet spierzchniętych ustach, bardzo dobrze je nawilża.