Wody perfumowane damskie

Avon Treselle EDP

Avon Treselle Woman Woda Perfumowana 50 ml

Nasi użytkownicy zostawili 217 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 7 września 2024 o 23:26
    Super mój ulubiony
    Perfum Treselle używam już kilka lat od gimnazjum, jest trwały, piękny, uwodzicielski. Czuć nutę romantyzmu, kwiatową, idealny na dzień i każda porę roku. Super ♥️. Utrzymuje się dość długo. Polecam
    U konsultantki
  • 2 października 2023 o 8:37
    Wyjątkowe perfumy dla wyjatkowych kobiet
    Mam wrażenie, że każde perfumy z firmy AVON mają w sobie coś ciekawego i każdy zapach, który się weźmie będzie się podobał. Perfumy Treselle to propozycja dla osób, które lubią kwiatowe zapachy. Perfumy mają w sobie esencję z lotosu, tuberozy i róży. Wyczuwalny jest także cynamon i pieprz. Jak widać, Ciekawa mieszanka. Perfumy mają wyrazisty zapach. Jeżeli ktoś woli delikatne zapachu, to te perfumy do takich nie należą. Na moim ciele bardzo długo utrzymują zapach. Lubię też popsikać ubrania, na odzieży zapach utrzymuje się nawet kilka dni. Dopiero po praniu schodzi na dobre. Flakonik perfum jest elegancki, szklany, przebija lekki róż, złotą nakrętką, na której widnieje napis Treselle. Flakonik ma 50 ml perfum. Posiadam także perfumetke, ona ma 10 ml produktu I idealnie się nadaje do mojej torebki. W każdej chwili mogę po nią sięgnąć i wzmocnić zapach. Choć nie pryskam za dużo, bo im go więcej, tym ten zapach jest bardziej duszący. Latem perfum tych nie używam, gdyż moim zdaniem są za mocne. Nadają się bardziej na wieczorne jesienno- zimowe wyjścia. Lubię ten zapach, ale stosuje rzadko, wolę aromaty bardziej owocowe.
    Zalety:
    • mocny zapach
    • długo utrzymuje się na skórze
    • dla osób lubiących kwiatowe zapachy
    Wady:
    • jak dla mnie zapach jest zbyt intensywny
    U konsultantki
    Miroku
    13 listopada 2022 o 12:06
    Piękny kobiecy zapach
    Jeśli Celebre to radosna i beztroska nastolatka z głową w chmurach oraz z sercem pełnym młodzieńczej radości to Treselle jest jej starszą siostrą. Dwudziestokilkuletnią, poważną oraz stateczną, zawsze służy dobrą radą. Jest ładna, dba o wygląd z wyczuciem, ale bez wpadania w przesadę oraz szaleństwa-jest lekko oraz minimalistycznie, ale z zachowaniem dojrzałej kobiecości. Skończyła studia i zaczyna pracę, przygotowuje się do ślubu z wieloletnim chłopakiem. Wszystko pewne oraz dobrze zaplanowane ze spokojem oraz dobrym przemyśleniem. Jednocześnie jest ciepła oraz opiekuńcza, zawsze z chęcią spędzi radośnie czas ze swoją młodszą siostrą przed którą to jeszcze wszystkie uroki młodości :) Treselle to zapach kwiatowy. Lekki świeży lotos, słodka tuberoza, metaliczny irys oraz zwiewne orchidee, płatki róży na wietrze. Słodkie, ale jednocześnie lekkie i zwiewne, przywodzące na myśl radosny wiosenny wietrzyk. Jednocześnie wyraźne nuty pieprzu oraz lukrecji z piżmem dodają mu pazura oraz wielowymiarowego charakteru przez który Treselle ciężko jest zaszufladkować do jednej kategorii. Perfumy są bardzo kobiece, wręcz sensualne. Dodają ciepła oraz seksapilu, ale jednocześnie idealnie nadają się na co dzień do dżinsów oraz koszuli. Przy czym do wieczorowej sukienki też można je założyć i czuć się w 100% pewnie oraz seksownie i kobieco. Idealny na wiosnę oraz lato gdy chcemy nosić zmysłowy zapach który jednocześnie nie zadusi w gorące dni. A jednocześnie przyjemnie oraz ciepło otuli porą jesienno-zimową. Są trwałe i wyczuwalne długie godziny, szal spryskany nimi pachnie mocno jeszcze następnego dnia. Flakon śliczny w swej prostocie. Jedne z najlepszych perfum Avonu :)
    cookiks
    11 kwietnia 2022 o 13:19
    Ogromny sentyment
    To były moje pierwsze prawdziwe perfumy, na które namówiłam mamę gdy byłam jeszcze w gimnazjum - czyli jakoś w 2007/2008 roku. Ten zapach baaardzo mi się wtedy podobał i wdaje mi się, że jeśli nie przeszedł jakichś większych reformulacji to rozpoznałabym go dzisiaj. W tamtych czasach ta woń była dla mnie bardzo elegancka, świeża, nieprzesadnie agresywna czy kobieca. Dobrze zgrywała się ze mną na co dzień. Miałam ochotę sprawić sobie jeszcze raz te perfumy, niestety wygląda na to, że Avon przestał je produkować, a ceny ostatnich sztuk na allegro są koszmarnie przesadne. Szkoda. Mimo wszystko mam do nich sentyment. Bardzo je lubiłam.
    Zalety:
    • Lekki, świeży zapach
    • ładny flakonik
    • Dobrze się utrzymywały
    W perfumerii
  • 5 października 2021 o 20:25
    Szyk i moc
    Przepiękne, eleganckie, mocne, trwałe perfumy z klasą. Chętnie wypisałabym więcej pozytywnych określeń na temat Treselle. Mają w sobie coś bardzo oryginalnego, takiego... szlachetnego. Kto by pomyślał, że zapach w tak przystępnej cenie może konkurować z drogimi perfumami.
    Zalety:
    • oryginalny, romantyczny zapach,
    • mocno pachną. Otoczenie na pewno poczuje,
    • bardzo trwałe
    • prosty, zgrabny flakonik,
    • cena!
    Wady:

Zobacz także inne Wody perfumowane damskie