Tusze do rzęs

Avon Super Extend Extreme Mascara Ekstremalnie wydłużający tusz do rzęs

Nasi użytkownicy zostawili 108 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 16 sierpnia 2021 o 22:27
    Brak wydłużenia
    Tusz kupiłam z czystej ciekawości i przekory. Czytałam o nim skrajne opinie, więc chciałam sobie wyrobić o nim zdanie. Produkt znajduje się w żółtym (7ml) opakowaniu. Szczoteczka jest wąska i precyzyjna- dobrze się nią pracuje. Tusz ma czarny kolor, nie skleja rzęs, nie tworzy grudek,ale dosyć długo zasycha. Niestety nie mowy o efekcie wydłużenia, a na tym najbardziej mi zależało. Po tygodniu używania- zaczął podrażniać moje oczy, skutkiem było łzawienie. Być może to kwestia indywidualna. Reasumując, nie jestem zadowolona z działania.
    Zalety:
    • szczoteczka
    Wady:
    • brak wydłużenia
    • podrażnienie
    me0629
    19 marca 2021 o 21:24
    Ok
    Jak za tą cenę, sprawdza się naprawdę Ok. Wydłuża, nie skleja. Nie mam zastrzeżeń. Nie wiem, czy kupię kolejne opakowanie. Może spróbuję innych tuszy z Avon.
    • nie skleja rzęs
    • wydłuża
  • 9 listopada 2020 o 8:35
    Przyciemniacz do rzęs.
    Kolejny z avonowych tuszy, który się u mnie nie sprawdził. Dostałam go w spadku od kumpeli, sama bym go nie kupiła, bo spośród kilkunastu propozycji firmy tak naprawdę spodobał mi się jedynie Supershock. Z całą resztą zawsze coś było nie halo. Zapowiadało się nieźle, silikonowa szczoteczka wydała mi się interesująca. Była dość wąska i nie za duża, sprawiała wrażenie całkiem precyzyjnej. Niestety, formuła tuszu pozostawiła już trochę do życzenia. Odkąd go dostałam, aż do samego końca był mokry. Nie było mowy o jakimkolwiek wydłużeniu rzęs (choć moje z natury są dość długie i ładne, ale dodatkowe podrasowanie zawsze jest mile widziane). Były jedynie przyczernione i nic ponad to. Zauważyłam, że tusz miał w sobie jakieś mikrowłoski. Nie wiem po co, skoro nie spełniały żadnej funkcji, a jedynie kruszyły się z rzęs i wpadały do oczu podrażniając je. Z racji swojej mokrości tusz potrafił czasem skleić rzęsy i odbijać się na skórze. Dobrze się zmywał micelem i to chyba jedyny plus. Niestety, czy też na szczęście, tusz nie doczekał denka - zepsuł się, gdy dałam go na kwarantannę, żeby trochę zgęstniał. Zaczął niemiłosiernie octowo śmierdzieć, widocznie był starszy, niż myślałam. W sumie to się nawet ucieszyłam, bo z czystym sumieniem mogłam wyrzucić go do kosza. Nie byłam z niego zadowolona i na pewno więcej u mnie nie zagości.
  • 31 marca 2020 o 17:20
    Dobry do czasu
    Tego tuszu używałam bardzo długo. Na początku był super. Wąska sztoczeczka która nie raniła oka, ładnie wydłużała rzęsy i ich nie sklejała. Czerń wychodziła aż z niego. Jednak coś się z tym tuszem stało. Poszło nie w tą stronę. Ostatnie opakowanie jakie kupiłam tak bardzo sklejało rzęsy, że pół dnia spędziłam na analizie czy to na pewno ten tusz. Odłożyłam na bok i nigdy więcej do niego nie wróciłam.
    Zalety:
    • Na początku nie sklejał rzęs
    • Szczoteczka
    Wady:
    • Potem zaczął sklejać rzęsy
  • 20 marca 2020 o 19:30
    polecam
    polecam serdecznie. jak za tak niską cenę - 16zł tusz rewelacja. ładnie wyczesuje rzęsy, wydłuża, nie skleja, warty uwagi. mam 2 opakowanie i możliwe że kupie następne

Zobacz także inne Tusze do rzęs