Kremy i maski do rąk

Dermedic Emolient Linum, Regenerujący krem do rąk

Dermedic Emolient Linum - regenerujący krem do rąk 100g

• 28 sierpnia 2024 o 22:06
    darze tą markę szczególnym zaufaniem używałam ich produktów dla dzieci
    Dermedic Emolient Linum Regenerujący krem do rąk to produkt, który z pewnością zasługuje na uwagę, szczególnie jeśli masz problem z suchą i wrażliwą skórą. Krem ten ma bardzo lekką, ale jednocześnie intensywnie nawilżającą formułę. Już po pierwszym użyciu skóra staje się zauważalnie gładsza i bardziej elastyczna. Krem zawiera olej lniany, który jest znany ze swoich właściwości regenerujących i nawilżających. To sprawia, że jest idealny do pielęgnacji dłoni, które są narażone na działanie czynników zewnętrznych, takich jak zimno czy detergenty. Krem szybko się wchłania, co jest dużym plusem – nie pozostawia tłustego filmu, więc możesz zaraz wrócić do swoich codziennych zajęć. Jednym z atutów tego produktu jest jego neutralny zapach, który jest subtelny i nieprzytłaczający, co może być ważne, jeśli preferujesz kosmetyki o mało intensywnym aromacie. Opakowanie jest praktyczne i higieniczne – tubka z zamknięciem typu "klik" zapewnia łatwe dozowanie i eliminuje ryzyko przypadkowego wylania produktu. Dermedic Emolient Linum jest skuteczny, jeśli chodzi o regenerację skóry, szczególnie w okresach intensywnego wysuszenia. Jest to solidny wybór dla osób poszukujących kremu do rąk, który nie tylko nawilża, ale także wspomaga odbudowę i ochronę delikatnej skóry.
  • 6 marca 2024 o 8:58
    Dobry krem
    Przynosi ulgę i nawilża Jak w tytule. W pracy często myję i dezynfekuję ręce, przez co są one przesuszone, napięte, między palcami i na kostkach skóra niestety ma skłonność do pękania dlatego mocne nawilżenie do podstawa i właśnie ten krem mi jest w stanie to zapewnić
  • 27 lutego 2024 o 12:20
    Dermedic, Emolient Linum, Regenerujący krem do rąk
    Bardzo fajny krem do rąk. Jeśli ktoś nie lubi kremu, który zostawia jakiś film na dłoniach to jest to dobry strzał. Mój tata za to właśnie uwielbia ten krem i kupuje hurtowo haha. Ja dzięki niemu również zaczęłam używać tego kremu i byłam bardzo zadowolona. Delikatny zapach, gęsta treściwa konsystencja. Każde opakowanie rozcinałam, by nie zmarnować ani grama produktu. Cena odpowiednia moim zdaniem do jakości produktu.
    Zalety:
    • dobrze nawilża, gęsta konsystencja.
    killo
    18 października 2023 o 11:16
    Cudo
    Otrzymałem ten produkt w prezencie. Krem ma bardzo ciekawy, pistacjowy kolor. Zapach jest bardzo przyjemny, nie za mocny. Całkiem szybko się wchłania i nie pozostawia tłustej warstwy. Ręce po nim są nawilżone.
    bederu
    7 września 2023 o 13:27
    Najlepszy
    Najlepszy dla mnie z kilku powodów: - łagodzi i przynosi ulgę (w okresach nasilenia alergii mam go ze sobą wszędzie) -> co prawda nie zawsze daje radę w 100%, ALE: - wycisza świąd - nie podrażnia - nie pozostawia uczucia lepkości - pięknie pachnie (nie nachalnie) To mi wystarcza, aby uznać go za mój KWC. Jedynie dziwnie się wchłania, aczkolwiek dosyć szybko.