Odżywki do włosów

Goldwell Dualsenses, Rich Repair Conditioner Odżywka odbudowująca do włosów suchych i zniszczonych

notino.pl
Goldwell Dualsenses Rich Repair, odżywka odbudowująca do włosów zniszczonych, 200 ml
hairstore.pl
Bodyland.pl
Goldwell Rich Repair Odżywka Odbudowująca 200ml

Nasi użytkownicy zostawili 29 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

mbzkzbm
    18 sierpnia 2022 o 18:18
    Najlepsza
    Jest to zdecydowanie moja ukochana odżywka do włosów. Pozostawia włosy miękkie, lekkie, wygładzone i pięknie pachnące, zupełnie jakbym wyszła prosto od fryzjera. Zresztą to właśnie fryzjer mi ją polecił i użył po raz pierwszy. Minusem jest niewątpliwie cena (ok. 40 zł za 200 ml), ale warto raz na jakiś czas zaszaleć. Zresztą moje włosy dość łatwo przyzwyczajają się do odżywek, więc tej używam jako szybki ratunek podczas regularnego stosowania innej odżywki. Co ciekawe, szampon tej serii, jak również cała seria Just Smooth w ogóle mnie nie zachwyciły, ale tę mogę polecić w ciemno.
  • 7 maja 2021 o 22:11
    Jedna z lepszych
    Fantastyczny ratunek dla włosów rozjaśnianych! <3 jeśli poszukujesz produktu, który odbuduje twoje włosy to ta odżywka jest do tego stworzona. Silnie regeneruje włosy, które są wyraźnie w lepszym stanie z każdym użyciem. Miękkie, lśniące i wyglądają zdrowo. Mimo tak bogatej formuły, włosy nie są obciążone i bardzo ładnie się układają.
    Zalety:
    • Wszystko
    VdK123
    18 lipca 2020 o 15:11
    Idealna
    Odżywka nie obciążą włosów, nadaje miękkości i blasku, ułatwia rozczesywanie i modelowanie. Stosuję jej od ponad roku i jeszcze nie zużyłam pierwszego opakowania (1l). Moim zdaniem jest to uniwersalny produkt do pielęgnacji, sprawdza się w każdej sytuacji i dla każdego rodzaju włosów.
    Zalety:
    • wydajna
    • włosy są miękkie i łatwo się rozczesują
    • wygodne opakowanie
    • nie obciąża
  • 30 listopada 2019 o 19:52
    Bardzo dobra odżywka
    Odżywkę używałam wraz z szamponem z tej samej serii. Sama odżywka powoduje, że włosy są miękkie i naprawdę lśniące, dobrze się rozczesują. Włosy po niej ładnie naturalnie się układają i nie sterczą na wszystkie strony. Odżywka zdecydowanie nie obciąża włosów. Pomimo tego, że używam ją już dłuższy czas, wciąż działa równie dobrze jak za pierwszym razem. Konsystencja jest mniej płynna niż szamponu, ale produkt jest bardzo wydajny. Używam ją już od dłuższego czasu, a denka wciąż nie widać! :)
    Zalety:
    • świetne działanie
    • miękkość włosów po użyciu
    • włosy są naprawdę lśniące
    • łatwość rozczesywania
    • nie obciąża
    • włosy po niej ładnie się układają
    • bardzo wydajna
    • pięknie pachnie
    Wady:
    • Brak!
  • 30 września 2019 o 21:12
    Odżywka do włosów suchych i zniszczonych
    Odżywka nadaje miękkości włosom, natomiast trzeba ja dobrze wsmarowac w kosmyki włosów i wcześniej lekko je nawilzyc. Na moje włosy to działa, zwłaszcza że są zniszczone przez farbowanie, prostowanie i codzienne suszenie. Na koniec po umyciu , przed suszeniem używam spreyu Goldwell przed suszeniem i prostowaniem - efekt WOW. Włosy mega lśniące, delikatne i miękkie w dotyku. Polecam z czystym sumieniem dziewczynom z niesfornymi włosami ????
    • Nadaje blasku i miękkości