KWC I FORUM ROZDZIELONE - USTAW NOWE HASŁO KWC
Kremy na noc

Go Cranberry Intensywnie nawilżające serum przeciwzmarszczkowe na noc

• 13 grudnia 2020 o 21:23
    Bardzo lekki
    Krem zakupiłam z polecenia ekspedientki w Kopalni Zdrowia. Szukałyśmy serum idealnego dla mojej naczynkowej cery. Już przy pierwszym użyciu zaskoczyła mnie lekka formuła, serum bardzo szybko się wchłania i pozostawia skórę nawilżoną i miękką. Zaletą jest również zapach, intensywnie żurawinowy. Regularne stosowanie dało rezultaty w postaci zdrowej i promiennej cery.
  • 20 października 2020 o 13:33
    Wygładzenie linii i zmarszczek
    Rewelacyjnie nawilża skórę dzięki proteinom pszenicznym! Tworzy film, który utrzymuje odpowiedni poziom nawilżenia i przy tym pozostawia przyjemne odczucie :) Wraz z witaminą C wspaniale zmniejsza linie i zmarszczki, skóra jest pełna blasku :)) Jestem bardzo zadowolona. Na pewno niejednokrotnie wrócę do tego produktu ;)
    Zalety:
    • Świetny bogaty skład
    • Wygodna aplikacja
    • Szybkie efekty, elastyczna skóra
  • 13 października 2020 o 13:49
    Serum przeciwzmarszkowe - szok!
    Serum przeciwzmarszczkowe GoCranberry dostałam na Święta Bożego Narodzenia 2018 r i od razu zaczęłam używać.... i tak to trwa do dnia dzisiejszego. Ma niesamowitą kremową konsystencję i szczerze powiedziawszy używam Go rano i wieczorem ( mimo że producent pisze na opakowaniu na noc). Świetnie nadaje się pod makijaż i co najważniejsze poprawia kondycję skóry.
    Zalety:
    • lekka kremowa konsystencja, szybko się wchłania, pozostawia buzie nawilżoną, rozświetloną , spłyca zmarszczki, wygodne opakowanie do którego nie dochodzi powietrze.
    Wady:
    • nie ma
  • 23 czerwca 2019 o 19:31
    Jestem na nie
    Silny i okropny zapach tego produktu sprawia, że niestety nie jestem w stanie go używać. Lubię żel micelarny z tej serii, więc jest to dla mnie duże rozczarowanie...
    Zalety:
    • Szybko się wchłania
    • Delikatnie nawilża
    • Higieniczne opakowanie
    Wady:
    • Zbyt intensywny, chemiczny zapach
  • 11 maja 2018 o 1:48
    Dobry kosmetyk!
    Serum z definicji ma mieć dużo więcej składników odżywczych niż krem. Z zasady jest też dużo od kremu gęściejsze. Serum od Nova Kosmetyki jest raczej lekkim serum o słodkim żurawinowym zapachu wypełnionym po brzegi aktywnymi substancjami. Po prawie miesiącu stosowania tego serum( wraz z kremem i maseczką z tej samej serii) mogę powiedzieć że buzia wygląda promiennie i zdrowo. Zniknęły niedoskonałości i wydaje mi się że zmniejszyły się też trochę moje przebarwienia. Poza tym przyjemny zapach umilał aplikację. Na uwagę zasługuje bardzo dobry skład produktu.
    Zalety:
    • działanie
    • skład
    • lekka szybko się wchłaniająca konsystencja
    Wady:
    Otrzymałam do testów od marki/producenta

Zobacz także inne Kremy na noc