Peelingi do twarzy

Organic Shop Organic Mango & Apricot, Gentle Face Peeling Delikatny peeling do twarzy `Mango i morela`

• 11 lipca 2023 o 8:21
    Całkiem ok
    Delikatna, lekka konsystencja. Po nałożeniu ładnie utrzymuje się na twarzy, nie spływa z niej. Śliczny, delikatny i naturalny zapach. "Wyciąga" wszystko co powinien, skóra pozostaje gładka. Mam wrażenie, że zapobiega też pojawianiu się różnych niechcianych niespodzianek :)
    Netili
    8 kwietnia 2023 o 16:01
    Nie dla mnie
    Peeling enzymatyczny Organic shop kupiłam ze względu na swoją wrażliwą cerę, może zacznę od tego że produkt ten jest kremowej konsystencji i pachnie owocowo, ja wyczuwam w nim mango, spodobał mi się ten zapach, ale to na tyle z plusów dlatego że ten peeling się u mnie kompletnie nie sprawdził, mogłam go mieć na twarzy dosłownie kilka minut bo przetrzymany dłużej sprawiał że miałam zaczerwienioną twarz, lekko mnie podrażniał a zaczerwienienie pojawiało się w okolicach nosa i na policzkach (a myślałam że peelingi enzymatyczne są łagodniejsze od tych mechanicznych), jak trzymałam go te kilka minut wszystko było ok, tylko niestety słabo oczyszczał i nie widziałam żebym miała jakąś gładszą cerę po nim, moim zdaniem nie robił zupełnie nic, z wielkim trudem zmęczyłam ten kosmetyk i więcej do niego nie wrócę.
    Zalety:
    Wady:
    • Podrażnia
    • Nie oczyszcza
  • 12 stycznia 2023 o 15:40
    Słabiutki
    Peeling jest dość przyjemny w użytkowaniu, ale bardzo słaby w działaniu. Konsystencja przypomina krem. Nakładamy go na ok. 10 minut, potem zmywamy. Niestety efekty są mizerne, a moja buzia (cera tłusta) nie za dobrze oczyszczona. Kupiłam z ciekawości, był też dość tani, ale to lekkie wydanie pieniędzy w błoto. Nie polecam, bo żadnych efektów nie zauważycie.
  • 9 września 2022 o 13:51
    Taki krem który trzeba zmyć
    Jak w tytule - peeling od organic shop to taki krem, który po 10 min. trzeba zmyć. Efekty po nałożeniu peelingu niestety minimalne. Nie oczyszcza skóry jak deklaruje producent. Co trzeba przyznać pachnie bardzo ładnie. Ogólnie - dla mnie ten peeling jest po prostu za słaby?
    Zalety:
    Wady:
    • za delikatnie działa
  • 3 maja 2022 o 14:02
    Dobry produkt w super cenie
    Co jakiś czas wracam do tego peelingu, ponieważ nie jest drogi i kiedy używa się go regularnie naprawdę fajnie oczyszcza skórę. Nakładam go na ok. 10 minut co 2-3 tygodnie i bardzo lubię uczucie odświeżenia i oczyszczenia, które daje. Nie podrażnia mojej mieszanej, lecz mocno wrażliwej cery, co jest dla mnie super ważne.
    Zalety:
    • cena, dostępność, wydajność, delikatne działanie