Dezodoranty i antyperspiranty

Fa Floral Protect, Poppy & Bluebell Spray Antyperspirant w sprayu

• 5 maja 2021 o 17:44
    Nie przypadł mi do gustu
    Został kupiony przeze mnie na szybko, ale zapach ma taki sobie jak za taką cenę. Nie pozostawia plam ani nie podrażnia. Może kiedyś jeszcze kupię, ale nie wiem. Zalety: -cena -dostępność -całkiem całkiem ładny zapach
    Mara78
    14 października 2019 o 12:35
    Po prostu tani kwiatowy dezodorant i tyle.
    Wykorzystał/a:kilka próbek
    Ta Linia kwiatowych dezodorantów Fa jest produkowana od lat. I jest fakt tania, powszechnie dostępna, ale to by było na tyle. Kwiatowy zapach nie utrzymuje sie za długo, szybko wietrzeje, nie chroni przed poceniem się, Fakt brak zawartości alkoholu to plus, faktycznie nie podrażni skóry pod pachami po goleniu, ale nie uwazam aby ten antyperspirant chronił odzież przed mokrymi plamami, zdecydowanie tego nie robi i nie zapewnia komfortu " suchości " . Nie mniej nie pozostawi białego nalotu na ubraniach. Wydajność jest średnia, jak to w przypadku produktów w sprayu. To tyle co mogę powiedzieć o tym produkcie. Nie urzekł mnie niczym szczególnym, no moze poza obiecującymi letnim duetem maków i dzwonków, który skojarzył mi sie eterycznie i dziewczęco :-) Podsumowanie, czy kupię go ponownie, raczej nie. No chyba ze skuszona ceną i potrzebą chwili ! Promocję na ten produkt są nadmiar często.
    Zalety:
    • z zalet produktu to powszechna dostępność i mega cena !!! faktycznie jest tani jak barszcz, ale też i cienki jak barszcz. Jest naprawdę kiepsko jeżeli chodzi o parametry jakie dobry antyperspirant powinien mieć !
    • mały plus hmm no moze jeszcze brak alkoholu w składzie ale to już raczej standard.
    Wady:
    • skuteczność jest na niskim poziomie, jest to po prostu zwykły dezodorant
    • krótkotrwały zapach nie mniej dość ładny i kobiecy, to fakt, ale niezwykle ulotny.
    • wydajność średnia, jak to w przypadku produktów w sprayu.
  • 5 kwietnia 2017 o 17:13
    Nie przypadł mi do gustu
    Kupiłam na próbę. PLUSY: - cena - ładne opakowanie i to by było na tyle. MINUSY: - nie jestem fanką sprejów - nie zawsze chroni tak, jak powinien - babcino - kwiatowy zapach, trochę jak podpaski naturelli dla mnie, więc słabo - mało wydajny - kulki starczają mi średnio na miesiąc czasu, tu - 1,5 tygodnia Więcej po niego nie sięgnę.
  • 6 września 2015 o 8:56
    Nieudany
    Nie przepadam za dezodorantami Fa, ten dostałam w prezencie i od kilku miesięcy, ze słabnącym zapałem, staram się zużyć. Dezodorant ma dziwną formułę. Tuż po aplikacji lepi się przez dobry kwadrans, a wysychając lekko ściaga skórę. Brrr… Chroni słabiutko, praktycznie wcale, nawet przy minimalnej aktywności fizycznej i średnich temperaturach. Nie ratuje go nawet zapach, duszący, kwiatowy ulep, niczym lakier do włosów. Nie brudzi, to jedyna zaleta. Używam tego produktu od: 2-3 m-cy Ilość zużytych opakowań: 1 ku końcowi
  • 2 czerwca 2015 o 14:32
    panu już dziękujemy
    Dezodorant musi spełniać tylko jedno moje wymaganie: ma niwelować przykry zapach potu w ciągu dnia. Fa się z tego nie wywiązał, co od razu go dyskwalifikuje. Nawet kiedy w ciągu dnia nie uprawiałam żadnej aktywności fizycznej to przykry zapach dawał się we znaki. Plusy: + ładne opakowanie + zapach + cena + nie podrażnia + nie plami ubrań Minusy: - nie daje uczucia odświeżenia - nie zapewnia komfortu; nawet jak cały dzień siedzę w szkolnej ławce, przy zerowej aktywności, koło godziny 15 czuję nieprzyjemny zapach potu! - nie niweluje przykrego zapachu po wf/treningu, kiedy jestem poza domem i nie mam możliwości inaczej się odświeżyć Używam tego produktu od: ok. 2 miesięcy Ilość zużytych opakowań: jedno