Szampony do włosów

Isana Professional, Oil Care Shampoo [Arganol & Pflege] Szampon do włosów bardzo zniszczonych i suchych (nowa wersja)

Nasi użytkownicy zostawili 37 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 15 lipca 2024 o 11:37
    Świetny, ale nie do codziennego użycia
    Seria arganowa z Isany zdecydowanie jest warta uwagi. Bardzo lubię zarówno szampon i odżywkę. Moje włosy są średnioporowate i dosyć cienkie. Plusy: - piękny zapach - szampon dobrze domywa skórę głowy - odżywia i wydobywa blask włosów - świetny stosunek jakości do ceny Minusy: - przy cienkich włosach nie polecam używania go codziennie, ponieważ może obciążać
  • 29 czerwca 2024 o 9:42
    Świetny 10/10
    Szampon ładnie pachnie. Mam Włosy wysoko porowate,falowane brązowe .Włosy po nim są cudowne , super świeże , super czyste , miękkie w dotyku , pachnące, lekkie i puszyste . Skóra głowy dokładnie umyta i o to chodzi ! Polecam wam serdecznie dziewczyny mój ulubieniec
  • 21 kwietnia 2024 o 13:58
    Najlepsza tanioszka
    Zawsze wydawało mi się,że kosmetyki Isana są jakościowo słabe. Aż do czasu kiedy kupiła ten szampon. Świetnie domywa, idealnie się pieni , ładnie pachnie. Włosy miękki, błyszczące , ładnie się rozczesują , odżywione. Mój ulubiony szampon .
    Zalety:
    • Nawilża , świetnie się pieni , cena
  • 27 marca 2024 o 19:23
    Bardzo polubiłam ten szampon
    Jakiś czas temu testowałam ten szampon i bardzo przypadł mi do gustu. Włosy są po nim mięciutkie i gładkie w dotyku. Szampon ma przepiękny zapach i długo utrzymuje się on na włosach. Konsystencja jest super, dobrze się pieni. Mycie włosów z tym szamponem to sama przyjemność. Dodatkowo włosy są lśniące i zadbane.
    Aria43
    8 lutego 2024 o 11:27
    Nieporozumienie
    Jak lubię produkty marki Isana tak tym razem spory zawód.. Skusiłam się na ten szampon słysząc dużo pozytywnych opinii na jego temat, cena przystępna jak większość produktów tej marki. Moje suche, puszące się włosy potrzebują odrobiny dociążenia postawiłam więc na szampon z olejkiem arganowym. Jednak poza zapachem i ceną nie dostrzegam żadnych zalet. Szampon ma kremową konsystencję, która słabo się pieni i muszę nałożyć sporo produktu aby mycie było komfortowe. Myślałam, że po jego zastosowaniu włosy będą łatwiej się rozczesywać, niestety są mocno splątane i suche. Mimo użycia sporej ilości mam też wrażenie, że szampon nie domywa skóry głowy, nie pozostawia on uczucia świeżości na skórze czy włosach. Na minus opakowanie - tubka słabo się domyka. Zdecydowanie wolę inne szampony tej marki.
    Zalety:
    Wady:
    • Opakowanie słabo się domyka
    • Wydajność - trzeba zużyć sporo produktu który słabo się pieni
    • Brak uczucia świeżości po umyciu
    • Pozostawia włosy szorstkie i splątane