Odżywki do włosów

Schwarzkopf Gliss Oil Nutritive, Ekspresowa odżywka

Nasi użytkownicy zostawili 101 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 22 lutego 2025 o 9:10
    Polubiłyśmy się.
    Odżywka znajduje się w wygodnym, lekkim, trwałym, plastikowym, ładnym opakowaniu z atomizerem, się nie zacina i rozpyla przyjemną, drobną mgiełkę. Posiada ona formułę dwufazową, więc trzeba wstrząsnąć buteleczkę przed użyciem. Formuła ładnie się łączy i odżywka jest gotowa do zastosowania. Produkt ma ładny, delikatny zapach. Aplikacja jest bardzo wygodna i przyjemna- wystarczy spryskać włosy (ja zużywam na swoje długie włosy około 4 pompek/psiknięć). Można stosować i na suche i na mokre włosy- co też robiłam. Odżywka sprawia, że włosy są wygładzone, nie elektryzują się i delikatnie pachną. Ułatwia też rozczesywanie włosów na czym najbardziej mi zależy podczas stosowania odżywek ekspresowych. Po dłuższym okresie regularnego stosowania zauważyłam, że moje włosy zostały zregenerowane- stały się mięciutkie, gładkie, mniej się plączą i wyglądają zdrowiej. Dodatkowo odżywka jest bardzo wydajna- starcza na kilka miesięcy (ja stosuję dwa/ trzy razy dziennie), łatwo dostępna, a cena jest w miarę okey. Moje włosy bardzo polubiły się z tym kosmetykiem, działanie jest naprawdę świetne, polecam.
  • 10 lipca 2024 o 9:41
    Działa!!!
    Tą odżywkę dostałam od córki bo dowiedziała się jak dobre działanie ma dla zdrowia włosów i nie myliła się.Stosuje ją codziennie i zauważyłam wyraźną poprawę kondycji i zdrowia od nasady aż po końce włosów, oleista formuła odżywki pomaga w rozczesywaniu i wygładzeniu,dzięki niej włosy są mocniejsze i pełne blasku dzięki zawartości składników odpowiednich dla włosów farbowanych i zniszczonych oraz osłabionych jak w moim przypadku przez atopowe zapalenie skóry.Wiele dobrego zostało już powiedziane więc ja tylko dołączę się do grona zadowolonych użytkowniczek tego świetnego kosmetyku.Polecam wypróbować.
    Zalety:
    • Dobra jakość produktu w korzystnej cenie, przyjemny zapach i skuteczne działanie
    Wady:
    • Nie wymienię
  • 26 kwietnia 2024 o 16:29
    Produkt stosowany od lat
    Produkt jest regularnie kupowany w moim domu od lat. Mam bardzo długie włosy i od zawsze miałam problem z rozczesywaniem włosów, a ta odżywka rozwiązywała mój problem. Zastosowanie miała swoje jako wsparcie przy rozczesywaniu, chociaż przy okazji odżywiała i dbała o regeneracje włosów.
  • 25 stycznia 2024 o 15:38
    Ani nie pomogła, ani nie zaszkodziła
    Odżywkę dostałam od mamy, która przypadkowo kupiła kolejną i chciała się pozbyć nadmiaru. Znam już tę serię, ale tej konkretnej jeszcze nie miałam. Niestety nie okazała się być tak fajna jak jej siostra (Liquid Silk). Nie zauważyłam w zasadzie żadnego działania; ani nie ułatwia rozczesywania włosów, ani ich nie odbudowuje, ani nie sprawia, że są miękkie. Jest po prostu kompletnie neutralna dla moich włosów. Plus za wydajność - używam od kilku miesięcy i zużyłam niewiele ponad połowę opakowania, ale raczej nie sięgnę po nią ponownie.
  • 25 stycznia 2024 o 12:52
    Mój ulubieniec
    Uwielbiam odżywki w sprayu do stosowania na mokre włosy. Odżywiła moje zniszczone włosy, wręcz dostrzegłam poprawę ich stanu po paru użyciach, owszem nie żałowałam jej ,ale efekt dostrzegłam. Odżywka także ułatwia rozczesywanie włosów. Nadała moim włosom odżywienie oraz blask i miękkość. Przyjemny, świeży zapach, jak u fryzjera. Opakowanie w fajnej, jasnej, złoto-czarnej kolorystyce. Aplikator w formie sprayu jak dla mnie zawsze na plus. Cena bardzo dobra bo niska :) Polecam.
    • działanie
    Wady: