WIZAŻ logo

4,2 (104)
12 hitów!

allegro

star fullstar fullstar fullstar fullstar half full
Nasi użytkownicy zostawili 104 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• star fullstar fullstar fullstar fullstar full
    7 maja 2026 o 9:36
    Szybka odżywka, która naprawdę wygładza włosy
    Od kiedy używasz produkturok lub dłużej
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Ekspresowa odżywka to jeden z tych produktów, do których regularnie wracam. Używam jej głównie po myciu włosów, kiedy potrzebuję szybkiego wygładzenia i łatwiejszego rozczesywania. Już po kilku użyciach zauważyłam, że włosy są bardziej miękkie, mniej się puszą i wyglądają na zdrowsze. Najbardziej lubię to, że odżywka nie obciąża włosów ani nie sprawia, że szybciej się przetłuszczają, co często zdarzało mi się przy tego typu produktach. Wystarczy kilka psiknięć i włosy od razu lepiej się układają. Dodatkowy plus za przyjemny zapach, który długo utrzymuje się na włosach. To może nie jest produkt, który zrobi spektakularną regenerację, ale jako szybka odżywka na co dzień sprawdza się naprawdę super.
    Zalety:
    • ułatwia rozczesywanie
    • wygładza włosy
    • zmniejsza puszenie
    • nie obciąża włosów
    • przyjemny zapach
    • szybka i wygodna w użyciu
  • 20 kwietnia 2026 o 18:14
    Pachnąca idealna na każdą pore
    Od kiedy używasz produkturok lub dłużej
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Idealna odżywka bez spłukiwania, moja ulubiona. Świetnie pachnie, zapach długo utrzymuje się na włosach. Po kilku psiknieciach włosy są nawilżone, szybko można je rozczesać. Moje włosy są grube, gęste i puszące. Ta odżywka świetnie sobie z nimi radzi. Po nalozeniu odzywki i wysuszeniu wlosy są, błyszczące, mniej się puszą, pięknie pachną, zdecydowanie lepiej się je układa. Jesli nie stosuje odżywki ciężko mi rozczesać wlosy po myciu a po wysuszeniu wygladam jak król lew🤣 ta odżywka naprawde robi robotę!
    Zalety:
    • Świetnie pachnie
    • Nawilża
    • Bez spłukiwania
    • Dobra cena
    • Zabezpiecza wlosy
  • 1 sierpnia 2025 o 18:22
    Nie jestem przekonana
    Kupi ponownieNie
    Liczba zużytych opakowańw trakcie pierwszego opakowania
    Od kiedy używasz produktukilka miesięcy
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Spray kupiłam na wakacje, aby zabezpieczyć włosy przed wysoką temperaturą. Producent deklaruje ochronę do 230 stopni. Aplikowałam go na mokre lub suche włosy. Co zauważyłam? + Matowi włosy. Po wyschnięciu niestety tracą swój naturalny połysk. + Czy chroni? Mam nadzieję. + W moim przypadku nie nawilża, nie odżywia, włosy wyglądają lepiej bez tego preparatu. + Aplikowałam przed kręceniem loków na prostownicę. Włosy zrobiły się okropne, matowe z białym nalotem, jakbym użyła 2 opakowania suchego szamponu. Trochę taki produkt do niczego.
      star fullstar fullstar fullstar fullstar empty
      star fullstar fullstar emptystar emptystar empty
      star fullstar fullstar fullstar fullstar empty
      star fullstar fullstar fullstar emptystar empty
  • 22 lutego 2025 o 9:10
    Polubiłyśmy się.
    Od kiedy używasz produktukilka miesięcy
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Odżywka znajduje się w wygodnym, lekkim, trwałym, plastikowym, ładnym opakowaniu z atomizerem, się nie zacina i rozpyla przyjemną, drobną mgiełkę. Posiada ona formułę dwufazową, więc trzeba wstrząsnąć buteleczkę przed użyciem. Formuła ładnie się łączy i odżywka jest gotowa do zastosowania. Produkt ma ładny, delikatny zapach. Aplikacja jest bardzo wygodna i przyjemna- wystarczy spryskać włosy (ja zużywam na swoje długie włosy około 4 pompek/psiknięć). Można stosować i na suche i na mokre włosy- co też robiłam. Odżywka sprawia, że włosy są wygładzone, nie elektryzują się i delikatnie pachną. Ułatwia też rozczesywanie włosów na czym najbardziej mi zależy podczas stosowania odżywek ekspresowych. Po dłuższym okresie regularnego stosowania zauważyłam, że moje włosy zostały zregenerowane- stały się mięciutkie, gładkie, mniej się plączą i wyglądają zdrowiej. Dodatkowo odżywka jest bardzo wydajna- starcza na kilka miesięcy (ja stosuję dwa/ trzy razy dziennie), łatwo dostępna, a cena jest w miarę okey. Moje włosy bardzo polubiły się z tym kosmetykiem, działanie jest naprawdę świetne, polecam.
  • 10 lipca 2024 o 9:41
    Działa!!!
    Liczba zużytych opakowańw trakcie pierwszego opakowania
    Od kiedy używasz produktumiesiąc
    Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w prezencie
    Tą odżywkę dostałam od córki bo dowiedziała się jak dobre działanie ma dla zdrowia włosów i nie myliła się.Stosuje ją codziennie i zauważyłam wyraźną poprawę kondycji i zdrowia od nasady aż po końce włosów, oleista formuła odżywki pomaga w rozczesywaniu i wygładzeniu,dzięki niej włosy są mocniejsze i pełne blasku dzięki zawartości składników odpowiednich dla włosów farbowanych i zniszczonych oraz osłabionych jak w moim przypadku przez atopowe zapalenie skóry.Wiele dobrego zostało już powiedziane więc ja tylko dołączę się do grona zadowolonych użytkowniczek tego świetnego kosmetyku.Polecam wypróbować.
    Zalety:
    • Dobra jakość produktu w korzystnej cenie, przyjemny zapach i skuteczne działanie
    Wady:
    • Nie wymienię

szukaj