Odżywki do włosów

Nivea Hairmilk, Mleczna odżywka do włosów o normalnej strukturze

Nivea Hairmilk Mleczna Odżywka Pielęgnująca do Włosów O Strukturze Normalnej 200ml

Nasi użytkownicy zostawili 102 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 31 stycznia 2022 o 18:34
    Odżywka o kultowym zapachu Nivea
    Lubię zapach Nivea więc skusilam się na odżywkę oczywiście otrzymałam zapach który lubię jest wyczuwalny na włosach jakiś czas odżywka ułatwia rozczesywanie włosów są miekie i znacznie wygładzone fajnie się układają i są zdyscyplinowane niby nic specjalnego ale ją lubię
    Zalety:
    • Ułatwia rozczesywanie włosów piękny zapach wygładza włosy
    Wady:
    malwi73
    30 stycznia 2022 o 12:40
    Ok, ale bez szału.
    Odżywka jest fajna, spełnia swoje zadania. Jednak nie porwała mnie na tyle, żebym chciała ja ponownie kupić. Odżywka zamknięta w ładnej butelce. Plastik nieco twardy, przy końcu trzeba nieźle cisnąć, żeby ja wydobyć. Odżywka jest gęsta o zapachu kremu nivea. Łatwo nakłada się na włosy, nie spływa. Odżywka ładnie nawilża włosy i regeneruje je. Włosy są sypkie, lśniące, ładnie się układają. Trzeba uważać z ilością i z czasem trzymania jej na włosach, bo potrafi obciążyć włosy.
  • 25 listopada 2020 o 20:37
    Polecam - stosuję regularnie
    Stosuję tą odżywkę już bardzo długi okres czasu do włosów kręconych. Bez tej odżywki nie mam szans ich w ogóle rozczesać nawet ma mokro. Stosowanie odżywki jest bardzo łatwe i szybkie co jest tu dużą zaletą. Włosy są po niej łatwe do rozczesania, pięknie wyglądają i cudownie pachną! Nie jest to jedyny produkt tej firmy, z którego korzystam. Nivea jest jedną z moich ulubionych firm, ponieważ ich produkty są bardzo dobrej jakości jak dla mnie, a ich cena jest przystępna.
    Zalety:
    • Wygląd włosów po użyciu, zapach
    Wady:
  • 9 września 2020 o 12:06
    Ok
    Odżywka pachnie kultowym kremem nivea. Jest gęsta, szybko się wchłania we włosy. Jedyna wadą jest jej ilość bo chcialabym w nieco większej pojemności. Włosy po zmyciu są cudownie wygładzone i miękkie. Zapach utrzymuje się długo na samych włosach. Polecam!
    mm2991
    7 września 2020 o 11:26
    Dobra bez szału
    Odżywka przede wszystkim świetnie, delikatnie i przyjemnie pachnie. Jest dość wydajna. W trakcie stosowania włosy miękka i robią się gładkie. Po zastosowaniu łatwiej się rozczesuje, są bardziej miękkie, oraz bardziej scalone w całości. Nie obciąża.
    • Działanie ujarzmiajace
    • Działanie wygładzające włosy