Wody perfumowane damskie

Dolce & Gabbana Pour Femme Intense EDP

Dolce & Gabbana Pour Femme Intense Woda Perfumowana 50ml

• 18 października 2020 o 21:23
    Dałabym 6 gwiazdek
    Na chłodne dni... coś wspaniałego nie lubię słodziaków, gourmandów, ale to inna bajka ten zapach sprawia, że czuję się królową i już Welurowe opakowanie dopełnia całości Piękny flakon, ale najważniejsze - zapach, który czujesz całą dobę mega otulający na randkę, koncert, wernisaż
    W perfumerii
    chom21
    11 października 2020 o 14:50
    Dziwny jednak piękny
    Perfum ten poznałam przy okazji zakupu innego, ponieważ otrzymałam próbkę Intense. I tak mi się spodobał, że uznałam ten zakupiony przeze mnie za pomyłkę. Od razu dokonałam zakupu Dolce &Gabbana. Na początku byłam nim bardzo zachwycona- używałam go niemal wszędzie: do pracy, sklepu, na wyjścia i chyba po prostu znudził mi się. Zapach jest słodki ale ekstrawagancki, zmysłowy ale elegancki. Jak dla mnie jest inny od wszystkich innych perfum. Produkt ten nie zachwyca mnie jednak trwałością: nie utrzymuje się na skórze dłużej niż 2-3 godziny. Nie jest to numer jeden na mojej liście, jednak lubię ten zapach, bo wyróżnia się w tłumie innych.
    Zalety:
    • Oryginalny zapach
    • Ładne opakowanie
    W strefie wolnocłowej
  • 19 stycznia 2020 o 17:12
    Moja miłość
    Dolce& Gabbana Intense są moją miłością wśród perfum uwielbiam je skuszona jako uzytkowniczka Pour Femme musiałam je zakupić więc cała 100-tka trafiła na moją toaletke a co tam nie będę się rozdrabniac :))...pierwsze skojarzenie nooo to to samo co Pour Femme ale po chwili nieee są slodsze intensywniejsze pianki marshmallow dominują wraz z malinami i neuroli. Intense zdecydowanie są trwalsze zapach czuć cały dzień na skórze i włosach nie mówiąc o ubraniach . Jeżeli ktoś stwierdzi, że one są duszące czy brzydko pachną to albo nie ma węchu albo trafił na podróbki... Intense to cud malina i pianki marshmallow ...mój HIT
    • Intensywność
    • Same zalety
    Wady:
    • Bez wad
    Klutka
    10 stycznia 2018 o 13:19
    Cudo!!! delikatna słodycz
    Używa od:próbka
    Wykorzystał/a:jedna próbka
    Delikatna słodycz przełamana świeżością, z drugiej strony cierpkością...bardzo zacny zapach, bardzo oryginalny, zmysłowy i ciepły, otulający. Na dzień < na wieczór.
    • trwałość zapachu
  • 24 lipca 2017 o 14:24
    elegancki słodziak
    Używa od:próbka
    Wykorzystał/a:jedna próbka
    Wersja Intense jest znacznie ładniejsza od klasycznej. Słodsza, ale też bardziej nowoczesna. Dodano tu więcej kwiatowych nut, mniej ciężkiej drzewnej bazy, która utrzymywała zapach na wiele godzin. Klasyk był bardziej ekspansywny, wyczuwalny bardzo dobrze przez innych. Intense snuje się na szerokość ramion. Zapach bardziej kameralny, ale też elegantszy i szlachetniejszy. A mimo wszystko, raczej podobający się większości, ponieważ nie ma w sobie wyraźnych, ostrych akcentów. To taki słodki, kwiatowy, nieco transparentny w tej swojej słodyczy aromat. W klimacie Amor Amor Cacharel :)
    • Flakon

Zobacz także inne Wody perfumowane damskie