Maseczki klasyczne

CERA+ Solutions Maseczka z glinką do cery trądzikowej

• 27 marca 2017 o 1:36
    Spodziewałam się czegoś lepszego
    Maseczka ma neutralny zapach, nie drażni, ale jest w moim odczuciu dość słaba, jak na maseczkę z glinki. Przede wszytskim bardzo ciężko ją rozprowadzić, bo jest bardzo lejąca. Po drugie - nie czułam aż tak mocnego oczyszczenia i odświeżenia, jakie zazwyczaj czuje po maseczkach z glinką. Są lepsze i wcale nie droższe produkty.
  • 13 marca 2017 o 12:29
    Zielone wybawienie dla skóry z problemami
    Jestem bardzo zadowolona z tej glinki, od razu po pierwszym użyciu kilka zmian skórnych zdecydowanie uległo znacznemu zmniejszeniu. Na dodatek skóra jest po tej masce miękka, przyjemna w dotyku, łatwiej przyjmuje podkład , którym niestety atakuje moją cerę prawie codziennie. Minusem jest trochę dla mnie sama konsystencja maski-jest bardzo wodnista, na początku ciężko było mi ją nałożyć. Zmywa się bez problemu.
  • 4 stycznia 2017 o 20:52
    Wreszcie jakaś maseczka, która cokolwiek robi z twarzą
    Używa od:próbka
    Wykorzystał/a:kilka próbek
    Kupiłam przypadkiem - była na promocji w saszetkach pakowanych po dwie sztuki. Przerobiłam wcześniej maseczki z Ziaji, Dermaglin, Soraji i inne wynalazki, ale nie czułam żadnej różnicy po ich zastosowaniu. Po tej buzia jest naprawdę fajna, miła w dotyku. Przyśpiesza gojenie trądziku, a mam z tym spory problem. Konsystencja jest wodnista, ale zasycha na buzi i tworzy ściągnięta skorupę przy nałożeniu większej ilości. Będę stosować nadal.
  • 26 czerwca 2015 o 23:11
    Doskonałe uzupełnienie serii do cery trądzikowej
    Opakowanie saszetki wystarcza na dwa użycia. Maseczka ma przyjemny zapach i dosyć lekką kosnsystencję. Po użyciu skóra pozostaje nawilżona, gładka i matowa. Używam jej średnio raz lub dwa razy w tygodniu. Stan mojej skóry wyraźnie się poprawił. Maseczka wchodzi w skład serii do cery trądzikowej i jest świetnym uzupełnieniem w pielęgnacji cery. Polecam pozostałe produkty z tej serii (żel do mycia twarzy, krem oraz żel punktowy do cery trądzikowej) Używam tego produktu od: pół roku Ilość zużytych opakowań: kilkanaście