Bronzery i pudry brązujące

The Balm Balm Desert Bronzer Blush Puder brązujący do twarzy

The Balm Desert Bronzer Blush Puder Brązujący do Twarzy 6,39g

Nasi użytkownicy zostawili 17 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 14 kwietnia 2025 o 9:30
    Róż i bronzer w jednym!
    Balm Desert Bronzer Blush polecany jako bronzer/róż sprawdza się w tej roli znakomicie. Ma piękny, twarzowy kolor, ktory idealnie współgra z moją jasną karnacją mimo, że kolor jest ciepły. Ma delikatnie różowe podtony. Dla mnie jest to super produkt, bo 2w1. Zastępuje mi bronzer i róż. Nakładam go w miejsca gdzie powinny znajdować się te dwa kosmetyki. Efekt prezentuje się znakomicie. Jest to kosmetyk o lekkiej pudrowej formułę nie wysuszający skóry. Jest bardzo trwały i dobrze napigmentowany. Ale nie zrobicie sobie nim plam. Doskonale się blenduje. Wykończenie ma satynowe.
  • 24 lipca 2024 o 21:17
    Świetna pigmentacja. Połączenie różu z bronzerem.
    Bronzer jest długotrwały i zapewnia efekt naturalnego wykończenia aż do 24H. Zachęca mnie jego lekka i oddychająca formuła, która dobrze się blenduje. Nadaje twarzy zdrowy wygląd. Kolor jest dobrze napigmentowany w tonacji różowo-brązowej. Zapewnia promienny efekt muśniętej słońcem skóry twarzy nawet po wysiłku fizycznym. Nie ściera się w ciągu dnia.
    Viciq
    6 grudnia 2022 o 14:33
    Kultowy
    Używałam jeszcze przed Bahama Mama. Długo zagościł w mojej kosmetyczce. Miałam do niego sentyment przez retro opakowania marki The Balm w których się zakochałam. Te obrazki są wprost fenomenalne! Produkt jest wielozadaniowy - dobrze wyglądał jako róż oraz świetnie nadawał się też do konturu. W porównaniu do Bahama Mama odcień jest chłodniejszy jednak bezpieczny, bo nie wychodzi plamiście. Co ważne opakowanie produktu w całości podlega recyklingowi oraz posiada małe lusterko wewnątrz.
    Zalety:
    • opakowanie w pełni do recyklingu
    • można używać jako róż i bronzer
    • nie powoduje plam
    • idealny chodny odcień również do konturowania
    • wydajny
    • wygodne lusterko w środku
    Leelo1
    22 maja 2022 o 15:49
    Różo-bronzer
    Nie jest to typowy bronzer. Powiedziałabym, że jest to taki różo-bronzer. Mimo tego, że jest chłodny to moim zdaniem nie nadaje się do konturowania. Po nałożeniu go na twarz można zauważyć lekkie czerwone tony. Lepiej go używać zamiast różu, bo tak się u mnie sprawdza. Świetnie się z nim pracuje, bardzo ładnie się rozciera nie robiąc plam. Trwałość jest rewelacyjna, po całym dniu jest w nienaruszonym stanie. Opakowanie jest z porządnego kartonu, które świetnie nadaje się do transportu. Szata graficzna jak wszystkie kosmetyki tej marki utrzymana jest w stylu retro.
    • kolor
    • bezproblemowa praca
    Wady:
  • 19 kwietnia 2020 o 11:55
    Bardziej róż niż bronzer
    Na pierwszy rzut oka może się wydawać, że produkt ten sprawdzi się idealnie w roli bronzera. Niestety nic bardziej mylnego. Produkt ten ma bardzo specyficzny kolor - w opakowaniu jest brązowy, natomiast po nałożeniu na twarz zaczynają się przebijać czerwono-różowe tony, co sprawia, że użyty w roli bronzera wyglada niezbyt korzystnie. Na plus zdecydowanie pigmentacja - jak w przypadku większości kosmetyków od TheBalm.
    Zalety:
    • pigmentacja
    Wady:
    • po nałożeniu na twarz uwidaczniają się czerwono- różowe tony