Peelingi do twarzy

Nacomi Naturalny wygładzający peeling do twarzy

Nacomi Peeling Do Twarzy Wygładzający 75 ml
Nacomi Peeling do twarzy - wygładzający 75ml

• 3 grudnia 2024 o 15:38
    Gładka i promienna skóra
    Nacomi Naturalny Wygładzający Peeling do Twarzy to must-have w codziennej pielęgnacji każdej skóry, która potrzebuje delikatnego, ale skutecznego oczyszczenia. Jego formuła opiera się na naturalnych składnikach, nie tylko usuwających martwe komórki naskórka, ale także poprawiających teksturę skóry, nadając jej zdrowy blask. Delikatne drobinki peelingujące - skutecznie oczyszczają pory i wygładzają skórę bez podrażnień. Naturalne oleje i ekstrakty roślinne - nawilżają i odżywiają, wspierając regenerację. Po zastosowaniu skóra staje się miękka, promienna i doskonale przygotowana na kolejne etapy pielęgnacji. Peeling ma przyjemny zapach i lekką konsystencję, która sprawia, że aplikacja jest czystą przyjemnością. To idealny wybór dla osób poszukujących skutecznych, a jednocześnie łagodnych rozwiązań w duchu naturalnej pielęgnacji.
  • 28 listopada 2024 o 15:35
    Pozytywne zaskoczenie
    Pierwszy raz miałam tego typu peeling. Jestem dojrzałą kobietą 48 lat i mam suchą skórę. Peeling o dziwo sprawdził się u mnie dobrze. Choć drobinek jest dużo, to nie podrażniają i nie " rysują" one skóry. Peeling nie pozostawia też skóry nieprzyjemnie ściągniętej, wręcz przeciwnie, jest ona miękka i gładka . Jest to zatem przyjemny, łagodny, ale bardzo skuteczny oczyszczacz. Kosmetyk ma kremową konsystencję i niemal niewyczuwalny zapach. Drobinek jest dużo. Ja osobiście mam skojarzenia- ze względu na ilosc- z drobinkami piasku. Kremowa konsystencja wpływa też na znakomitą wydajność produktu. Peeling wystarcza na długo i zużywa się bardzo bardzo powoli. Opakowanie to dosyć miękka tubka zamykana na klapkę. Ja swój egzemplarz kupiłam w drogerii Hebe. Mało znam produktów marki Nacomi, ale póki co jestem pozytywnie zaskoczona ich działaniem. Do ocenianego tutaj peelingu również nie mam zastrzeżeń i daję pięć gwiazdek .
  • 14 marca 2024 o 13:42
    Plus za drobne drobinki
    Pierwszy raz miałam styczność z peelingiem koronowym. Nie wiem co miałam w głowie ale miło mnie ten peeling zaskoczył. Konsystencja jest lekko gęsta i kremowa z delikatną drobinką trochę jak piasek. Delikatnie oczyszcza skórę, nie podrażnienia za co ogromny plus dla cer wrażliwych i naczyniowych. Zapach mało wyczuwalny. Opakowanie to tubka z której łatwo wydobyć kosmetyki.
  • 24 stycznia 2024 o 13:47
    Świetny
    Używam tego peelingu od przeszło 3 lat i jestem nim zachwycona. Ma mikrodrobinki, które nie szorują skóry, a wręcz delikatnie ją masują. Pachnie delikatnie, ale przyjemnie. Stosuję go 2-3 razy w tygodniu, jako, że jest to peeling enzymatyczny, to pozostawiam go około 5 minut na twarzy i dopiero zmywam. Cera jest po nim przyjemnie gładka, rozświetlona, a przy dłuższym stosowaniu widać, że jest naturalnie rozjaśniona. Ponadto sprzyja też pozbywaniu się niedoskonałości, co jest naprawdę na ogromny plus. Ma bardzo wygodne opakowanie w tubce, a sama konsystencja produktu jest przyjemna, kremowa. Naprawdę bardzo dobry produkt w przystępnej cenie.
    Zalety:
    • Wydajny
    • Przyjemna konsystencja
    • Delikatny zapach
    • Dobrze wygładza i pielęgnuje
    • Przystępna cena
  • 19 stycznia 2024 o 14:29
    Super
    ● Peeling ma wygodne opakowanie w formie tubki. ● Jego zapach jest przyjemny i delikatny, a konsystencja kremowa, zawierająca malutkie drobinki przypominające piasek. ● Bardzo dobrze wygładza skórę, pozostawiając ją gładką, miękką i nawilżoną. ● W składzie zawiera olej ze słodkich migdałów, olej z dzikiej róży, ekstrakt z borówki. ● Polecam, u mnie sprawdza się dobrze i nie podrażnia skóry.