Peelingi do twarzy

Yoskine Jonodermabrazja odmładzająca, Szafirowy peeling do cery normalnej i mieszanej

Kiia
    22 września 2022 o 23:05
    OK
    To chyba najlepszy peeeling mechaniczny jaki miałam okazję używać. Już jakiś czas temu zrezygnowałam z tego typu peelingów na rzecz enzymatycznych i kwasowych, jednak ten produkt darzę ogromnym sentymentem. Swego czasu naprawdę był dla mnie prawdziwym zimowym wybawieniem. Zawiera dostateczną liczbę drobinek, dzięki czemu produktu nie trzeba nakładać zbyt wiele. Wpływa to na naprawdę świetną wydajność. Poza tym używało się go naprawdę przyjemnie. Był skuteczny, a dzięki temu, że dosyć silny nie trzeba było długo pocierać twarzy. Przede wszystkim jednak peeling nie wysuszał mojej skory.
    allmode
    8 maja 2022 o 11:59
    lubię i wracam
    Poleciła mi go pani w małej, lokalnej drogerii. Lubię peelingi, dające poczucie konkretnego złuszczenia, a jednocześnie niepodrażniające i delikatne dla skóry. Ten spełnia wszystkie moje potrzeby. Drobinki w kontakcie ze skórą są wyczuwalne, ale delikatne, jednak widać efekty ich działania. Sam peeling zamknięty jest w plastikowej, miękkiej tubce i ma konsystencję gęstego kremu/pasty. Nie spływa między palcami, pozwala na dokładne roztarcie po twarzy, ale wymaga bardzo dokładnego spłukania. Nie wysusza skóry, jest dla niej bardzo łagodny. Wydajność naprawdę imponująca, bo z powodu gęstej konsystencji wystarczy naprawdę niewielka ilość. Regularnie stosowany wygładza w widoczny sposób cerę, lekko wyrównuje jej koloryt i zmniejsza pory.
    Zalety:
    • delikatne i skuteczne działanie
    • nie podrażnia i nie wysusza skóry
    • wygodne i poręczne opakowanie
  • 3 października 2021 o 11:52
    Cera jak po wizycie u kosmetyczki
    Po ciąży miałam okropne problemy z cerą. Nie mogłam jej niczym „doczyścić”. Natknęłam się na opnie o tym peelingu i po przeczytaniu ich zdecydowałam się go kupić. Już w pierwszym użyciu zauważyłam efekt cudownego wygładzenia. Pod koniec opakowania moja twarz wyglądała jak po tuningu :) Nawet jak próbuje sobie inne produkty, to do tego zawsze wracam.
    Zalety:
    • Cera jak po mikrodermabrazji w salonie kosmetycznym.
    • Cena.
    • Wydajność.
    Wady:
    • Brak :)
    Kag88
    29 września 2021 o 13:46
    Idealnie nawilzajacy
    wiekszosci peelingi powodowaly uczucie suchosci po ich uzyciu, ten jest inny. Skora nie jest naciagnieta, a w zamian za to mam uczucie jakby byla oczyszczona i nawilzona zarazem . Uwielbiam kosmetyki tej marki
    Zalety:
    • zluszczanie
    • nawilzenie
    • wydajnosc
  • 4 kwietnia 2021 o 14:26
    Mój must have!!!
    Jedyny i niezastąpiony, gości w mojej łazience od roku i pozostanie tam na długo. Używam raz w tygodniu, skóra po nim jest dokładnie oczyszczona, gładka a nałożone później kosmetyki o wiele lepiej się wchłaniają. Doskonale odblokowuje pory, nie podrażniając przy tym skóry i nie wysuszając jej. Makijaż nałożony kolejnego dnia wygląda przepięknie i trzyma się znakomicie.
    Zalety:
    • oczyszczanie
    • brak podrażnień
    • poprawa kolorytu
    • doskonałe przygotowanie do makijażu