AA Hydro Algi Różowe, Krem nawilżająco - korygujący do cery tłustej i mieszanej na dzień

Klio24
    30 maja 2019 o 0:02
    Bez szału wielkiego się obyło
    Kupiłam krem, skuszona ochroną UV i poprawą kolorytu, ale ani jednego, ani drugiego nie zauważyłam, po zastosowaniu całego słoiczka produktu. Jego wielką zaletą jest lekkość, produkt szybko się wchłania, nie obciąża cery, jest naprawdę przyjemny i, według mnie, przyjemnie pachnie. Nie użyję go więcej, ponieważ słabo spełnia opisane funkcje, a poza tym jest tylko na dzień, a ja wolę kremy na dzień i noc.
    Zalety:
    Wady:
    • jest tylko na dzień
    • słabo spełnia swoje funkcje
  • 4 czerwca 2018 o 3:31
    Różowy koszmarek
    w poszukiwaniach kremu do codziennej pielęgnacji zwróci moja uwagę krem AA. Jak dotąd nie używałam z ich oferty produktów do twarzy i po tym kremie nie zamierzam próbować. O dziwo bo na ogół ich produkty są bezzapachowe, ten ma miły przyjemny zapach,do tego ma lekko różowy kolor. A poza tym nie zauważyłam nawilżenia, u mnie wywołał za to łuszczenie skóry.
    Zalety:
    • przyjemny zapach
    • lekkie opakowanie
    Wady:
    • skóra się po nim łuszczy
    rochas
    4 maja 2018 o 20:01
    Bardzo zapycha i powoduje świecenie się twarzy
    Za każdym razem po użyciu tego kremu miałam na twarzy istny wysyp pryszczy. Na początku nie sądziłam, że to po nim, ale odstawiłam go na kilka dni a potem znów użyłam - i masakra! Twarz po tym kremie świeciła się jak księżyc w pełni. Nie wchłania się on do końca, nie nawilża tylko mocno natłuszcza, mimo lekkiej konsystencji. Zapach ładny, opakowanie też, ale to za mało. Oddałam go mężowi, może on zmęczy ten krem...
    Wady:
    • powoduje wysyp pryszczy
    • nie matuje, twarz się po nim świeci
  • 26 marca 2018 o 18:55
    Podrażnia
    Tani, dobrze się wchłania (do matu), ładnie pachnie, nie zapycha, ma przyjemną konsystencję i świetnie nadaje się pod makijaż. Sprawia, że moja skóra się nie przetłuszcza. Nie zauważyłam natomiast, żeby zmniejszał pory. Ciężko mi jest również powiedzieć czy wyrównuje koloryt cery, bo do tego używam innych kosmetyków. Szkoda, że po 2 tygodniach używania zaczął mnie podrażniać... Myślałam, że to moje kosmetyczne odkrycie, ale jednak nie będę mogła już do niego wrócić.
    Zalety:
    • matuje
    • ładnie pachnie
    • nie zapycha
    • szybko się wchłania
    • fajna konsystencja
    • zmniejszył u mnie wydzielanie sebum
    Wady:
    • nie zmniejsza porów
    • podrażnia
    goha80
    4 marca 2018 o 19:33
    Szału nie ma
    Krem kupiłam w Hebe w jakiejś szalonej promocji za grosze.Inaczej nigdy nie wpadł by mi w ręce, bo jakoś kosmetyki AA do mnie nie przemawiają. Używam go już jakiś czas ale nie jestem z niego zadowolona. Moja cera nie zareagowała na niego w żaden pozytywny sposób. Nawilżający? Korygujący? Nie widzę tego. A tego mi trzeba nawilżenia i korekcji porów, poprawy kolorytu. Wiem że pora roku ciężka: mrozy, ogrzewanie itp; grypa też nie pomogła bym wyglądała promiennie, ale krem nie pomaga. Wchłania się bardzo szybko calutki, zostawia cerę z takim nieciekawym efektem (sucho-tępa) próbowałam dokładać kolejną warstwę ale nie czułam się nawilżona. Opakowanie całkiem ok. Zapach ,kolor pozytywnie.