Podkłady

Gosh Foundation DROPs Podkład do twarzy

GOSH Foundation Drops Podkład nawilżająco - kojący 010 Tan 30nl

Nasi użytkownicy zostawili 22 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 30 marca 2021 o 17:58
    Jeden z lepszych podkładów jakie używałam
    Podkład sprawdził mi się zarówno kiedy moja skóra była trądzikowa w kierunku do tłustej jak i w trakcie oraz po terpii retinoidami kiedy szła w stronę skóry suchej. Odcień jaki zakupiłam to 002 ivory, który jest ładny i żółty, natomiast mógłby być jaśniejszy (jednak muszę zaznaczyć, że jestem naprawdę bardzo blada). Opakowanie jest proste, czarne z nadrukiem oraz pipetką, która dozuje nam płynny produkt. W zapachu jest neutralny, co dla mnie jest jak najbardziej plusem. Podkład ma lejącą formułę, dlatego obawiałam się niskiego krycia, natomiast nic bardziej mylnego. Kryje naprawdę w porządku i da się ten efekt bez problemu budować, szczególnie przy tak leciutkich, ledwo wyczuwalnych na skórze warstwach. Do tego nie zapychał mnie (a mam ku temu duże skłonności) ani nie podrażniał. Ponadto produkt lekko zastyga na naturalny mat, bez jakiegokolwiek uczucia ściągnięcia i był pierwszym podkładem, którego nie musiałam pudrować przed terapią retinoidami, a mimo to ładnie utrzymywał się na twarzy. Obecnie, kiedy moja skóra jest normalna w kierunku suchej sprawdza mi się równie dobrze, dlatego myślę, że zakupię go ponownie.
    Zalety:
    • lekka konsystencja
    • dobre krycie, które można budować
    • zastyga na ładne, matowe wykończenie, którego nie trzeba pudrować
    • trwały
    Wady:
    • gama kolorystyczna
  • 1 czerwca 2020 o 1:07
    Mój ulubiony podkład do tej pory!
    Jeśli tak jak ja nie przepadasz za ciężkim makijażem to ten podkład jest strzałem w dziesiątkę. Jeśli masz suchą skórę to przed podkładem przydałoby się nawilżyć jakimś kremem. Sam podkład najlepiej bezpośrednio nałożyć pipetką na twarz, po czym rozprowadzić go pędzlem do podkładu i ostatecznie wklepać go lekko zwilżoną gąbeczką. To jest mój sprawdzony sposób, efekt jest mega naturalny i nie jest ciężki na twarzy ❤️ Używam odcienia 002 Ivory. Dla mojej bladej twarzy to do tej pory chyba najlepszy odcień na jaki kiedykolwiek trafiłam. Pamietam, że 001 był nieco bardziej różowy. Myślę, że jego mega płynna formuła może być trochę dezorientująca jeśli się z czymś podobnym wcześniej nie spotkałaś, ale to tylko kwestia ogarnięcia jak się z tym obchodzić. Pod względem jakości samego produktu nie mam nic do zarzucenia :)
    Zalety:
    • Lekki podkład
    • Można samemu "podbudowywać" poziom krycia
    • Paradoksalnie bardzo wydajny!
    • Szklana pipetka
    • Z olejkiem arganowym
    Wady:
    • Się cenią skurczybyki
    • Po dłuższym czasie lubi trochę się zgromadzić w zagięciach
    • Trzeba nauczyć się jak z niego korzystać
    • Mógłby mieć jakiś fajny, lekki, profesjonalny zapaszek za tą cenę
    • Ile on tam ma, 4 odcienie?
  • 29 marca 2020 o 20:53
    Na lato ok...
    Jak Dla mnie to podkład sprawdza się głównie latem kiedy na twarzy potrzebuje delikatnego make up. Lekko kryje, super konsystencja, i jest bardzo wydajny.
    Zalety:
    • Dozowanie
    • Konsystencja
    • Lekkie krycie
    Wady:
    • Cena dość wysoka
    NatiN87
    26 lutego 2020 o 14:49
    Beznadziejny, nie polecam
    Szukałam nowego podkładu do twarzy, Pani w Hebe doradziła mi tą markę. Stwierdziłam, że spróbuje, bo nigdy nie miałam produktu z tej marki. Dla mnie dobry podkład to taki, który jest trwały, nie daje efektu maski, nawilża i skóra wygląda naturalnie i promiennie. Mam odcień 04. Nie polecam nikomu, ten podkład to dramat... Podkład jest wodnisty, ledwo trzyma się na twarzy, po trzech godzinach w sferze T w ogóle już go nie ma. Dodatkowo strasznie wysusza skórę. Powstały mi suche plamy na twarzy, gdzie po przejechaniu podkładem wygląda to jeszcze gorzej. Dla mnie nie pełni w ogóle funkcji podkładu. Używałam kiedyś kremów BB, których ocenę wystawiłam na portalu i zdecydowanie były lepsze i bardziej trwale i nawilżały. Kupiłam produkt w promocji po 40 zł. Jak na taki efekt to zdecydowanie za dużo. Biorąc pod uwagę, że regularna cena podkładu to ok. 70 zł. uznaję, że to jest jakaś kpina z konsumentów.
  • 27 stycznia 2020 o 11:11
    Nie dla mnie
    Podkład jest bardzo lejący, a nakładając go mamy wrażenie smarowania twarzy olejkiem. Po chwili jego tłustość się ulatnia i zostaje ... Niewiele. Krycie jest bardzo słabe, pomimo zawartości olejów nie daje kompletnie uczucia nawilżenia dodatkowo jest nietrwały. Twarz wyświeca się po godzinie (pomimo pudru matującego), podkład pomimo bardzo słabego krycia po jakimś czasie tworzy plamy schodząc nieestetycznie z twarzy. Nie jest wart swojej ceny. Nie polecam.