Róże do policzków

Kiko Milano Velvet Touch, Creamy Stick Blush Róż do policzków w sztyfcie

KIKO Milano Velvet Touch Creamy Stick Blush kremowy róż w sztyfcie 03 Coral Rose 10g
Kiko Milano Velvet Touch

• 18 lutego 2025 o 22:41
    piękny efekt, ale delikatne opakowanie!
    Ten róż w sztyfcie od Kiko Milano to zdecydowanie produkt, który warto wypróbować, jeśli lubisz kremowe formuły i naturalne wykończenie. Jego konsystencja jest aksamitna, łatwo się rozprowadza i stapia ze skórą, nadając policzkom zdrowy, świeży blask. Kolory są dobrze napigmentowane, ale jednocześnie można je budować warstwami, co pozwala uzyskać zarówno subtelny, jak i bardziej intensywny efekt. Dużym plusem jest także wygodna forma sztyftu, dzięki której aplikacja jest szybka i precyzyjna. Jednak trzeba być ostrożnym, bo plastikowe opakowanie jest dość cienkie i delikatne – łatwo może pęknąć, jeśli nie będziemy uważać. Dlatego polecam obchodzić się z nim delikatnie, zwłaszcza podczas noszenia w kosmetyczce. Aby uniknąć przypadkowego starcia podkładu, aplikuję róż najpierw na dłoń, a następnie rozprowadzam go na policzkach pędzlem lub beauty blenderem. Dzięki temu efekt jest bardziej naturalny, a produkt lepiej się wtapia w skórę. Mimo drobnych wad, bardzo lubię ten róż i chętnie po niego sięgam. Jest praktyczny, pięknie wygląda na twarzy i daje świetne wykończenie makijażu. Jeśli szukasz kremowego różu, który da efekt zdrowej, promiennej skóry, to Velvet Touch Creamy Stick Blush może być świetnym wyborem!
  • 11 stycznia 2025 o 0:01
    Nie ma się do czego przyczepić
    Przede wszystkim ten kosmetyk jest bardzo wydajny - mam wrażenie, że nigdy się nie skończy! Dla mnie jest to duża zaleta, ponieważ bardzo lubię ten róż. Opakowanie - sztyft, jest bardzo praktyczne, a sama aplikacja prosta i szybka. Poradzą sobie z nim nawet makijażowi amatorzy :) Rozprowadza się po twarzy bardzo łatwo, blenduje się jeszcze łatwiej. Róż ma dobrą pigmentację, mam go w odcieniu 01 i polecam go jako uniwersalny kolor. Ładnie wygląda na twarzy i jest trwały.
    Zalety:
    • łatwa aplikacja
    • dobra pigmentacja
    • ładny kolor
    • trwałość
    Wady:
  • 23 lipca 2024 o 21:27
    najlepsza forma różu
    Kupiłam go jakiś czas temu z polecenia przyjaciółki i przede wszystkim lubię w nim formułę i opakowanie, które pozwala na łatwą i szybka aplikacje. Kolor 02 też jest piękny. Mam dużo produktów tego tego typu ale łatwość użytkowania tego różu powoduje że jest on ponad wszystkie inne. Jedynie trwałość moglabyby trochę lepsza.
  • 18 grudnia 2023 o 19:30
    Łatwy w obsłudze, pięknie wygląda
    Ostatnio na jednym z kont beauty wspomniano o nim i przypomniałam sobie o tym sticku. Kiedyś go miałam, ale w róże nie umiałam- od tego czasu sporo wody upłynęło, róże pokochałam wielką miłością, postanowiłam wrócić. Wybrałam kolor 02, dla mnie to bezpieczny koralowy róż, do codziennego stosowania. Kiedy do mnie dotarł, od razu zrozumiałam dlaczego tak wiele makijażystek tak się nim zachwyca. Formuła sticku mega wygodna. Samo opakowanie z czarnego plastiku, ale estetyczne i przyjemne dla oka, dziala sprawnie. A co do różu- cudna formuła, pięknie się rozciera, jest miękki, ale nie zbyt miękki, nie lepi się, nie świeci nieestetycznie. Super nakłada się go i palcem, i bezpośrednio na skórę i pędzlem i gąbeczką. Zarówno na mokre produkty, jak i w ciągu dnia na zapudrowaną już skórę. Jest trwały, nie rozmazuje się, nie transferuje po twarzy. No po prostu cud miód i zamówiłam już inne mniej bezpieczne kolorki.
  • 29 lipca 2023 o 23:05
    Świetny :)
    Posiadam róż w kolorze 02 (koralowy róż) Piękny ciepły odcień ze złotą poświatą, dobrze rozprowadza się po twarzy, zawsze wklepuję go delikatnie palcami, efekt jest naturalny, b mi się podoba jak ożywia twarz lekko ją rozświetlając, starczy na długo, myślę, że nie będę go "zdradzać" z innymi :) Polecam