Pudry do twarzy

Isana Young, Compact Powder für Misch- & Unreine Haut Puder w kompakcje dla cery mieszanej i zanieczyszczonej

Nasi użytkownicy zostawili 109 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 16 czerwca 2024 o 12:32
    Kiedyś mając małe wymagania stosowałam go codziennie, aktualnie już znienawidzony produkt
    Kiedyś ten puder był moim ulubieńcem ze względu na niską cenę i dosyć małe oczekiwania względem takiego produktu. Niestety posiada więcej wad niż zalet - wygląda na skórze bardzo nienaturalne tworząc maskę. Dodatkowo jest nietrwały, szybko się kruszy i robi plamy w makijażu.
  • 23 grudnia 2022 o 10:26
    Odpustowe smarowidło
    Po puder sięgnęłam z ciekawości. Przetestowałam na swojej tłustej cerze i już nie kupię. Odcień dla mnie za jasny, a ten drugi ciemniejszy był za ciemny. U mnie po aplikacji efekt makijażu mima. Krycie zerowe. Nietrwały. Cały mi się skruszył. Działania, o którym wspomina producent, nie zauważyłam.
    Zalety:
    Wady:
    • Nie kryje
    • Efekt makijażu mima, bo bardzo jasny
    • Kruchy
    • Nietrwały
  • 17 grudnia 2022 o 18:06
    Zwykły puder
    Puder matuje korektor, ale utrzymuje się bardzo krótko. Jest bardzo tani, więc trwałość można mu wybaczyć. Poza tym nie mam zastrzeżeń. Puder jak puder.
    • aplikator
    Netili
    9 marca 2022 o 9:26
    Polecam
    Ten puder kupuje już od dłuższego czasu, dobrze matowi cerę przez co moja skóra się nie błyszczy, w zestawie ma też cienka gabeczke która ułatwia aplikację, jest najlepszy w upalne dni kiedy to cera wtedy najbardziej lubi się świecić, jest tani i wydajny
    Zalety:
    • Długo utrzymuje się na skórze
    • Gabeczka w zestawie
    Wady:
    • Nie ma żadnych
  • 10 listopada 2021 o 7:37
    Polecam!
    Kiedys co chwila mialam inny, ale od kilku lat kupuje tylko to cudo nie wychodzą po nim pryszcze, super kryje, dlugo trzyma zostanę przy nim juz do końca.