Kremy i maski do rąk

Natura Siberica Dr.Konopka s regenerujący krem do rąk 75ml

Ellarta
    21 lutego 2021 o 17:59
    duże zawiedzione nadzieje
    Cieszyłam się bardzo z kupna tego kremu, ma śliczne opakowanie, dobry skład, a firma, która go wyprodukowała jest małym rodzinnym przedsięwzięciem. Obiecują, że krem zregeneruje zniszczone dłonie i wszystko będzie super. Niestety tak nie było. Używałam kremu cała zimę, jego działanie było za słabe, cały czas czułam że nie wystarcza mi nawilżenia, musiałam smarować dłonie kilka razy pod rząd. Być może bardziej krem sprawdziłby się latem. Ale ja już się tego nie dowiem :)
    Zalety:
    • zapach, skład, certyfikaty, opakowanie, idea firmy
    Wady:
    • słabe działanie, niewystarczające nawilżenie, krem mało wydajny
    Drogeria Super-Pharm
  • 24 kwietnia 2019 o 19:37
    Repairing Hand Cream dr. Konopka's
    Zachęcona pozytywnymi opiniami i ładnym opakowaniem kupiłam ten krem, ponieważ w zimę miałam bardzo suche dłonie. Krem nawilża zaraz po użyciu jednak ten efekt u mnie nie zostawał na dłużej, moje dłonie przez dłuższy czas i tak były suche. Myślę, że do pielęgnacji skóry dłoni, która nie jest przesuszona jest odpowiedni, natomiast do skóry suchej i spękanej jest za słaby.
    Zalety:
    • Szybko się wchłania
    • Efekt nawilżenia od razu po użyciu
    Wady:
    • Nie nawilża na długo czas
    ancia19
    23 stycznia 2017 o 13:02
    REWELACJA!
    Skóra moich rąk jest bardzo sucha, szczególnie w sezonie grzewczym borykam się z łuszczeniem, pękaniem i ogólnym dramatem na dłoniach. Żadne kremy nie przynosiły efektu na dłużej niż pół godziny od posmarowania... Ten krem jest inny: skóra po jego zastosowaniu jest miękka, odżywiona, ale nie przeciążona ani tłusta. Odżywienie skóry jest długotrwałe, z każdym kolejnym dniem kondycja moich dłoni jest zauważalnie lepsza. Zapach kremu jest bardzo delikatny. Krem dobrze i stosunkowo szybko się wchłania, bez pozostawiania lepkiej, czy tłustej warstewki. Na bardzo duży plus zaliczam naturalny skład. Opakowanie piękne, urzekła mnie retro stylistyka graficzna. Nieco niewygodna mała nakrętka z tendencją do gubienia się - zamknięcie na klik byłoby znacznie wygodniejsze, szczególnie jeśli krem nosimy w torebce. Zdecydowanie polecam!!!
    Drogeria Jasmin
    Cantada
    5 października 2016 o 18:28
    Polecam
    Bardzo fajny krem, szybko się wchłania i dobrze nawilża. Skóra pozostaje przyjemnie gładka. Zapach też mi odpowiada. Duży plus za naturalny skład i ładne opakowanie.