Avon Solutions Body, Cellu-Sculpt Leg Perfector Toning & Tinting Treatment (Upiększający krem modelujący nogi)

• 6 listopada 2012 o 0:12
    Tragiczny.
    Ten krem, żel czy jakkolwiek to nazwać to porażka. Dostałam go parę lat temu i jako, że jestem bardzo bladą twarzą (i ciałem) postanowiłam użyć go zgodnie z przeznaczeniem i co? I mam nogi w plamy jak jakaś krowa łaciata. Konsystencja miła, nieklejąca, ale ten kolor i te smugi, no tragedia! Dobrze, że już go nie ma, bo to aż nie do pomyślenia sprzedawać ludziom taki bubel. Używam tego produktu od: używałam jakiś czas temu Ilość zużytych opakowań: jedno
    MM-1968
    28 lutego 2012 o 13:38
    Do dzis żałuję, że nie produkują
    Z tych kosmetyków, które dobre z niewiadomych przyczyn postanowili wycofać. Nie wiem czy spełniał zadanie modelowania czy zwalczania cellulitu, ale napewno pięknie brązowił lub podkreślal juz istniejącą opaleniznę drobinkami złota, dla mnie był super zwłaszcza, że nogi zawsze gorzej się opalają, stosowałam go równiez na ramiona, z uwagi na kolor łatwo się rozprowadzał do dzis żałuję, że go nie ma. W ogóle obraziłam sie na Avon za ten krem i za Prowl, już nie kupuję zadnych kosmetyków od avonu Używam tego produktu od: juz nie używam bo nie ma Ilość zużytych opakowań: 4?-5?
  • 5 listopada 2011 o 21:20
    masakra i porazka wjednym
    po pierwsze cena z kosmosu chyba wzięta. w życiu bym za to nie dala 50zl. sama kupiłam za niecałe 20 i bardzo żałuje. strasznie śmierdzi,zostawi mega wielkie smugi, bardzo brudzi,ciężko się rozsmarowuje, roluje,nie ma żadnego efektu,o kotrym pisze producent. używałam dwa razy i poszedł do kosza Używam tego produktu od: kilka kat temu Ilość zużytych opakowań: dwa razy posmarowane nogi,reszta kosz
    blondis
    9 marca 2011 o 12:52
    Paskudztwo
    Ten produkt to totalny niewypał. Używałem go zeszłego roku latem, jakoś udało mi się dokończyć/wymęczyć całą tubę. Krem śmierdzi, nie niweluje cellulitu, efekt opalenizny jest widoczny dopiero na drugi dzień... Strasznie się lepi, pozostawia straszną powłokę wielkich drobin brokatu. Nie polecam, zwykły bubel. Używam tego produktu od: używałam zeszłego roku Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 9 marca 2011 o 12:20
    lepki smierdzacy swiecacy..
    ogolnie mam mieszane uczucia... ciezko sie naklada jak zle rozsmaruje zostaja smugi, brudzi ubrania, wchlania sie godzinami, lepki smierdzacy swiecacy.. faktycznie brazuje nogi ale zanim osiagniemy upragniony efekt trzeba poczekac kilka godzin.... jesli szukacie kosmetyku ktorym mozna szybko musnac nogi na 10 min przed wyjsciem - to napewno nie ten krem!! Używam tego produktu od: 2 lata Ilość zużytych opakowań: 3 x 200 ml