Peelingi do twarzy

Mincer Pharma Vita C lnfusion, Nawilżająca mikrodermabrazja do wszystkich typów cery No. 612

Mincer Pharma Vitacinfusion 612 Mikrodermabrazja 75 ml

• 25 marca 2023 o 19:48
    Pięknie pachnie.
    Kosmetyk pachnie cytrusowo, dosyć intensywnie. Kosmetyk jest żółtawy. Na skórze czuć drobinki, które masują moją skórę. Zauważyłam lekkie rozjaśnienie mojej skóry. Peeling stosuję regularnie eaz q tygodniu. Nie czuję podrażnienia ani uczulenia. Nie należy mocno masować skóry twarzy ponieważ może zaistnieć zaczerwienienie.
  • 6 lutego 2021 o 11:11
    Bardzo fajny
    Kupiłam ten peeling z przypadku i pozytywnie mnie zaskoczył. Opakowanie proste, wygodne w użyciu. Zapach delikatny, przyjemny. Nie spowodował u mnie uczulenia ani wysuszenia. Skóra po użyciu jest zdecydowanie wygładzona, czuć że została wypeelingowana. Nie jest pozdzierana. Konsystencja lekkiego kremu z malutkimi drobinkami ledwo wyczuwalnymi pod palcami, nie spodziewałam się że tak fajnie zadziała.
    Zalety:
    • działanie
  • 14 listopada 2020 o 21:55
    Hit
    Rewelacyjny peeling. Najlepszy jaki stosowałam. Daje świetne rezultaty mikrodemabrazji : skóra jest miękka, rozświetlona, oczyszczona i złuszczona. Peeling ładnie pachnie. Zamknięty w wygodnej tubce. Bardzo wydajny. Ma przyjemny zapach. Atutem jest dostępność, a także korzystna cena.
    Zalety:
    • działanie
    Rudzik7
    11 czerwca 2020 o 0:00
    Warty przetestowania
    Dostałam w prezencie od koleżanki, która była nim zachwycona, lubię wszelkiego rodzaju peelingi od ziarnistych po enzymatyczne więc się ucieszyłam i od razu zaczęłam używać. Rzeczywiście jest to mikrodebranazja, przynajmniej ja to tak odczuwam, moja skóra zachowuje się podobnie jak po zabiegu w salonie kosmetycznym. Pachnie przyjemnie, cytrusowo, dosyć intensywnie (mi się ten zapach dobrze kojarzy), kolorem taki żółtawy, na skórze czuć te drobinki, wrażenie, takich małych wbijających się igiełek... to było troszkę zaskakujące, efekt można stopniować, trąc mocniej skórę... Rozświetlenia jako takiego nie zauważyłam, ale zauważyłam lekkie rozjaśnienie skóry, więc w sumie może to to samo :). Musiałam odstawić go na chwilę, gdy zmagałam się z nagłym atakiem krost spowodowanym alergia pokarmowa, ale wówczas nie używałam żadnych innych peelingów ani nawet szczoteczki sonicznej bo bolało okropnie, jak się skóra uspokoiła to wróciłam do niego i używałam aż zdenkowałam. Więc osobom z trądzikiem czy jakimiś rankami na twarzy to bym raczej nie radziła, wszystkim innym jak najbardziej.
  • 21 marca 2020 o 21:56
    Peeling dla spóźnialskich!
    Jest to produkt przede wszystkim dla osób które mają bardzo mało czasu i nie chcą zrobić sobie krzywdy i dodać skórze nieco blasku. Ma konsystencje drobnoziarnistego peelingu i przepiękny żólty kolor. Zapach także jest bardzo przyjemny. Jeśli chodzi o dzałanie - jest bardzo delikatny, jednak w miarę dobrze usuwa martwy naskórek i odświeża skórę. Daje mu mocną czwórkę!
    Drogeria Natura