Kremy uniwersalne

Miya Cosmetics myWONDERBALM, I'm Coco Nuts Intensywnie nawilżający krem z olejkiem kokosowym, do twarzy, rąk i ciała

MIYA myWONDERBALM Krem Nawilżający z Woda Kokosowa I'm Coco Nuts 75ml
Miya myWONDERBALM Im Coco Nut - Krem nawilżający z wodą kokosową 75ml 75 ml
Miya Cosmetics MyWonderBalm I'm Coconuts

Ma_K94
    20 grudnia 2024 o 21:45
    Uwielbiam!
    Używam kremu Miya myWONDERBALM i’m coco nuts od kilku miesięcy i jestem bardzo zadowolona z efektów. Krem ma lekką konsystencję, która szybko się wchłania, a jednocześnie dobrze nawilża moją skórę. Zapach kokosa jest bardzo przyjemny, ale niezbyt intensywny, dzięki czemu nie drażni. Produkt świetnie sprawdza się jako baza pod makijaż – nie roluje się i nie obciąża cery. Duży plus za naturalny skład i uniwersalność – można go stosować zarówno na dzień, jak i na noc. Opakowanie jest poręczne i estetyczne. Polecam każdemu, kto szuka skutecznego i lekkiego kremu na co dzień!
    Zalety:
    • Wydajny
    • Piękny zapach
    • Lekki
    • Szybko się wchłania
  • 25 września 2024 o 12:43
    Zapychacz
    Jako posiadaczka cery mieszanej, przetłuszczającej w strefie T, szukałam dobrego nawilżacza. Krem ma gęstą, treściwą konsystencję oraz okropny chemiczny zapach. Jestem dość wyczulona na wszelkie zapachy w kosmetykach, ale ten mnie wręcz pokonał. ;) Niestety najgorszym doświadczeniem związanym z użytkowaniem tego kremu było zapchanie. Moja cera pogorszyła się wręcz tragicznie i naprawdę długo zajęło mi dochodzenie do jej dawnego (choć nieidealnego) stanu. Ponadto absolutnie nie dogadywał się z makijażem, wszystko się potwornie rolowało, a w tym czasie testowałam kilka różnych produktów. Z racji tego, że nie lubię wyrzucać produktów, zaczęłam używać go jako krem do rąk. Tu również nie sprawdził się jakoś idealnie, ponieważ denerwował mnie film, który zostawia na dłoniach i który nie znika. Ostatecznie zużyłam go jako balsam do ciała. Poszło szybko i bez marnowania. ;)
    Zalety:
    • higieniczna tubka
    Wady:
    • formuła
    • zapychanie
  • 30 lipca 2024 o 23:16
    Tragedia
    Krem strasznie tłusty i ciężko się go rozprowadza . Nieprzyjemny zapach. Kremu użyłam kilka razy a zapchał mnie na dobre 2 tygodnie. Nie warto, w podobnej cenie można kupić dużo lepsze produkty.
  • 24 czerwca 2024 o 17:45
    Kokosowy zawrót głowy
    Kocham kosmetyki i perfumy z kokosem. Uwielbiam zapach kokosa, oleje kokosowe...wszystko co ma kokos- kupuję! Krem został kupiony przez moją siostrzenicę w Rossmannie i jak tylko usłyszała, że szuka dobrego kremu o zapachu kokosa podarowała mi go. Jej się nie sprawdził i twierdziła, że kokos w tym kremie pachniesz zbyt sztucznie, chemicznie. Nastawiona lekko negatywnie byłam mile zaskoczona, że wcale tak nie jest i kokos jest bardzo przyjemny w zapachu, krem intensywnie nawilża skórę i jedyny minus to opakowanie z którego szybko ścierają się napisy oraz pojemność. 75ml to mało dla kokosowego maniaka ale na pewno fajny dla osób, które szybko zmieniają kosmetyki. Może lepiej zrobić dwa opakowania małe i duże? Mam nadzieję, że Miya zrobi więcej kosmetyków na bazie kokosa :) Kupię wszystko serum, szampon, odżywkę...olejek do włosów.
    • nawilżenie
    • efekty po
    Wady:
    • małe opakowanie, powinny być minimum dwa do wyboru.
  • 11 czerwca 2024 o 0:23
    Pozostawia skórę gładką i miękką, pięknie pachnie
    Mam cerę przetłuszczającą się, skłonną do wyprysków. Choć krem zawieraa komodogenne oleje kokosowy i z nasion sezamu, to mnie nie zapchał. Skóra po użyciu jest miękka, gładka i nawilżona. Krem nie pozostawia tłustej, klejącej warstwy, szybko się wchłania, ale jednocześnie przynosi skórze natychmiastowe ukojenie. Jest niezwykle wydajny, wystarczy mała ilość na całą twarz. Do tego świetnie nadaje się do szyi, dekoltu, a nawet przesuszonych dłoni czy łokci. Nadaje się też pod makijaż - podkład się nie ściera, nie roluje, nie wyświeca szybciej. No i ten piękny zapach, obłędny kokos! Umila używanie jeszcze bardziej. Polecam! :)
    Zalety:
    • wydajny
    • pięknie pachnie
    • dobrze nawilża skórę
    • pozostawia skórę miękką i gładką w dotyku
    • nie jest tłusty, nie lepi się
    • nadaje się pod makijaż
    Drogeria Natura