Kremy na dzień

Go Cranberry Krem do twarzy 'Odżywcze ukojenie'

• 15 października 2020 o 14:25
    Z miłości do twarzy :))
    Przyjemna, delikatna, lekka konsystencja, miły zapach. Wszystko to sprawia, że krem przyjemnie i łatwo się rozprowadza,szybko się wchłania pozostawiając skórę zdecydowanie nawilżoną i odżywioną. Szybko zauważalny efekt poprawy kondycji skóry. Posiada świetny skład, który nie obciąża. Stosuje jako bazę pod makijaż. Wszystko na plus! :)) Uwielbiam :)
    Zalety:
    • Praktyczne opakowanie
    • Bardzo dobry skład
    • Świetna konsystencja
    • Szybkie efekty stosowania
  • 14 października 2020 o 8:52
    Krem idelany na porę jesienno-zimową.
    W porę letnią używałam Kremiku Lekka formula ( zresztą też od firmy NOVA KOSMETYKI) i muszę powiedzieć że bardzo fajnie się sprawdzał, ale po opalaniu moja skóra stała się przesuszona, podrażniona i zaczerwieniona. Sięgnęłam po Kremik Odżywcze ukojenie i muszę powiedzieć że jestem nim zachwycona. Buzia właściwie od pierwszego użycia stała się mega odżywiona. Zresztą jak zerknęłam na składniki aktywne to same mówią za siebie. Rewelacja i polecam zwłaszcza w porę jesienno-zimową.
    Zalety:
    • bardzo wydajny, świetnie odżywia, niweluje zaczerwienienia, wygodne opakowanie typu airless, ładnie pachnie
    Wady:
    • nie zauważyłam żadnych wad
    U konsultantki
  • 18 października 2017 o 21:06
    Odżywcze ukojenie to idealne jego imię
    Krem z ekstraktem z owocu żurawiny z naturalnym składem, który świetnie nawilża, pozostawia delikatny filtr, koi podrażnienia i idealne nadaje się pod makijaż mineralny. Stosuje codziennie i po miesiącu widzę, jak skóra go "wypija". Buzia wygląda na zdrową i promienną.
    Zalety:
    • jest treściwy i łatwo się rozsmarowuje
    • dobrze nawilża i odżywia
    • ładny zapach
    • pozostawia delikatny filtr
    • dobrze współgra z minerałami
    • opakowanie z pompką
    Wady:
    • nie ma
  • 25 listopada 2016 o 17:38
    Żurawinowy kosmetyk dla skóry
    Zalety: - ma bardzo subtelny, żurawinowy zapach - koi skórę, gasi jej pragnienie, odżywia - sprawia że jest miękka - tuż po użyciu skóra jest delikatniejsza, miękka, nawilżona, jest bardzo skuteczny - nie podrażnia skóry - ma świetny skład bez sztucznych składników i barwników - jest jak kojący opatrunek dla skóry - wygodne opakowanie z pompką - świetny pod makijaż - ma gęstą konsystencję ale szybko się wchłania - cena jest dobra
    errola
    8 listopada 2016 o 12:42
    Niestety nie sprawdził się
    No cóż, ten krem jest moją nieodwzajemnioną miłością. Mi bardzo się podobał – odpowiednio gęsto konsystencja, przyjemnie i długotrwałe odżywienie skóry. Rewelacyjnie nadawał się pod makijaż i był świetny przy chłodnych, deszczowych dniach, bo stanowił dodatkową barierę ochronną. Niestety moja skóra była innego zdania – po prostu krem zapchał mi pory i pojawiły się krostki na brodzie. Dlatego też ten krem jest zdyskwalifikowany dla mnie. Wielka szkoda, bo jest naprawdę bardzo dobry i troszkę mi szkoda.