Peelingi do stóp

Lirene Dermoprogram Skarpetki złuszczające profesjonalny zabieg do domowego użytku `Stopy bez zgrubień`

Lirene Dermoprogram
Lirene Skarpeta Złuszczająca do stóp
Lirene Skarpetki Złuszczające do Stóp
Dr Irena Eris Stopy Bez Zgrubień U) skarpetki złuszczające

• 4 grudnia 2024 o 12:09
    W pełni spełniają swoje zadanie
    Skarpetki złuszczające marki Lirene nabyłam przy okazji zakupów kosmetycznych w drogerii Rossmann. Mam problematyczną skórę stóp. Jest mega sucha i często muszę złuszczać naskórek. Te skarpetki w pełni spełniły swoje zadanie i uważam że są bardzo dobre jakościowo a używałam wiele innych marek. Skarpetki są dobrze nasączone, aplikacja jest bezproblemowa, są praktycznie bez zapachu choć z lekko wyczuwalna nutą kwasów- mlekowego i glikolowego. W Skarpetki wystarczy włożyć stopy, założyć cieplejsze rozciągliwe skarpety bawełniane i legnąć na kanapie z co najmniej godzinę..potem zmywamy i czekamy na efekty. Zalecam zostawić je nawet na dłużej niż godzinę jeśli ktoś posiada twarda grubą skórę. Uzbroić się w cierpliwość bo efekt złuszczania zaczyna się po kilku dniach. Jest to uciążliwe bo skóra schodzi płatami ale wystarczy nawilżać i w ciągu 10 dni wszystko pięknie zejdzie a my możemy zachwycać się mięciutkim naskórkiem. Jedynym minusem jest cena, jest dość wysoka jak na jednorazowy zabieg. Ale i tak warto. Polecam !
    Zalety:
    • bezzapachowe
    • Wygodna aplikacja
    • Świetne działanie złuszczające
    • Dostępność
  • 23 września 2024 o 14:21
    Działają, lecz trochę drogie
    Te skarpetki to świetna opcja dla osób, które chcą zadbać o swoje stopy w domowym zaciszu. Już po jednym użyciu skóra na stopach stała się wyraźnie gładsza, a zgrubienia i suche miejsca zaczęły się stopniowo złuszczać w ciągu kilku dni. Zabieg jest wygodny i prosty – wystarczy nałożyć skarpetki na określony czas, a resztę pracy wykonuje już sama formuła zawierająca kwasy złuszczające. Efekt końcowy jest bardzo satysfakcjonujący - stopy wyglądają na odświeżone, miękkie i zadbane. Proces złuszczania może trwać kilka dni, ale warto uzbroić się w cierpliwość, bo końcowy efekt naprawdę zaskakuje. Jedynym minusem, który obniża moją ocenę o jedną gwiazdkę, jest stosunkowo wysoka cena jak na jednorazowy zabieg. Mimo to, efekty są na tyle dobre, że warto od czasu do czasu zainwestować, zwłaszcza jeśli szukasz skutecznego sposobu na pielęgnację stóp w domu.
    Zalety:
    • Działa
    Wady:
    • Wysoka cena
  • 11 sierpnia 2024 o 11:02
    Średni produkt
    Skarpetki złuszczające kupuję co 3 miesiące, kierując się głównie cenami, czyli takie na które jest promocja. Wybór padł aktualnie na Lirene. Po wyjęciu z opakowania produkt jest cały mokry, mocno nasączony i trochę słabo się nakłada, gdyż skarpetki także i na zewnątrz są mokre , co utrudnia zakładanie. Skarpetki trzymałam dokładnie 60 minut. Po upływie czterech dni zauważyłam złuszczanie, które trwało około 5 dni. Niestety, ale u mnie ta maska nie zadziałała na 100, bo nie złuszczyła dokładnie całej skóry . Nie wiem, być może produkt ze skarpetek nie zadziałał w równym stopniu na stopy. Również nie czuję, po zabiegu gładkości skóry . Owszem, stopy są złuszczone w pewnym stopniu około 70% , ale mnie to nie satysfakcjonuje.
    Zalety:
    Wady:
    • Działanie,
  • 15 maja 2024 o 15:29
    Szału nie zrobiły
    Używa od:próbka
    Skarpetki złuszczające Lirene kupiłam na promocji w Rossmannie. Pomyślałam sobie, czemu nie, wypróbuję coś nowego na stopy, brzmi obiecująco, może akurat zlikwiduje moje problemy ze skórą na stopach. Niestety, skarpetki mają dość kiepskie działanie. Skóra co prawda zaczęła lekko schodzić, ale efekt końcowy nie był dla mnie zadowalający. Poza tym skarpetki te potrafią nieźle podrażnić stopy, trzeba z nimi uważać, ale biorę to jako tradycyjne działanie produktu tego typu. Nie było mi wygodnie je stosować, musiałam specjalnie czekać określoną ilość czasu. Skarpetki słabo przylegały do stopy. Były dość niewygodne.
    Wady:
    • słabo złuszczają
    • niewygodne w stosowaniu
  • 12 sierpnia 2023 o 19:49
    Bardzo lubię stosować zabieg polegający na złuszczaniu martwego naskórka z moich stóp. Zdecydowanie polecam raz na jakiś czas zrobić go sobie każdemu, ponieważ potrafi wspaniale odświeżyć znajdującą się tam skórę i doskonale pozbyć się zgrubień. Najłatwiejszą, najtańszą i najszerzej dostępną opcją tego typu są oczywiście skarpetki złuszczające. Przetestowałam już ich masę, część sprawdziła mi się bardziej, część mniej, jednak tym razem postanowiłam sięgnąć po propozycję od marki Lirene. Wydaje mi się, że już kiedyś je stosowałam, jednak z przyjemnością sobie do nich w takich razie powróciłam. Kosmetyk został zamknięty w opakowaniu o formie saszetki. Jest ona utrzymana w odcieniach bieli oraz ciemnego niebieskiego. Znajdziemy na niej dość sporą grafikę stóp, ale także wszelkie, najważniejsze właściwości na temat kosmetyku, takie jak jego nazwa, logo producenta, skład czy zalecany sposób użytku. Cena regularna produktu wynosi około osiemnastu złotych. W opakowaniu znajdziemy dwie, materiałowe skarpetki, które dość łatwo się otwierają. Umieszczono w nim płyn złuszczający, w składzie którego znajdziemy między innymi mocznik, ale i kwas mlekowy oraz glikolowy. Produkt nie posiada żadnego zapachu. Maseczkę trzymałam na stopach przez lekko ponad półtorej godziny. Po tym czasie przepłukałam skórę samą wodą i pozostało mi czekać. Pierwsze efekty złuszczenia pojawiają się już po pięciu dniach, jednak najmocniejsze są po około siedmiu czy nawet ośmiu dniach. Martwy naskórek schodzi praktycznie sam. Stopy pozostają finalnie bez zgrubień, są bardzo miękkie i gładkie. Skarpetki złuszczające zdecydowanie spełniły swoją rolę i jestem z nich bardzo zadowolona. Doskonale pozwoliły mi pozbyć się martwego naskórka, pozostawiając skórę miękką oraz gładką. Jak najbardziej polecam.
    • Skład
    • Komfort stosowania