Kremy uniwersalne

Avon Anew Reversalist, Complete Renewal Multi Action Day Cream SPF 20 Kompleksowa pielęgnacja upiększająca na dzień SPF 20

• 7 maja 2021 o 21:06
    Cudo
    Dawno żaden krem nie wywarł na mnie takiego wrażenia. Efekt jest praktycznie natychmiastowy. Już po pierwszym użyciu skóra jest wręcz aksamitnie gładka. Dzięki drobinkom koloryt od razu zostaje wyrównany. Czy wyrówna na stałe po dłuższym używaniu tego jeszcze nie wiem, gdyż za krótko go używam. Buzia wygląda na zdrową, dobrze nawodnioną, jędrna. Zauważyłam także mniejszą produkcję sebum. Krem na prawdę na 5+.
    Zalety:
    • wyrównanie kolorytu
    • gładka, aksamitna cera
    • natychmiast się wchłania
    • nie lepi się
    • nie uczula
  • 20 września 2019 o 13:50
    Uwielbiam
    Krem nawilża, wyrównuje koloryt, dobrze współpracuje z naprawdę różnymi podkładami. Latem używam go zamiast podkładu - pod warunkiem, że akurat nie mam żadnych niedoskonałości do zamaskowania. Ma idealną konsystencję - nie za gęsty, ale i nie wodnisty, nie zapycha, nie podrażnia. No po prostu krem idealny do stosowania na co dzień, niezależnie od pory roku.
    Zalety:
    • Nawilżenie
    • wyrównanie kolorytu
    • zgranie się z różnymi podkładami
    Wady:
    • cena - mógłby być ciut tańszy, choć tragedii nie ma
    • dostępność - bywa że jest dostępny raz na kilka katalogów, dlatego zamawiam od razu co najmniej 2
  • 17 sierpnia 2019 o 20:10
    Sama nie wiem
    Mam mieszane odczucia co do tego produktu. Kupiłam go jak większość z nas żeby dać cerze coś więcej niż krem w kierunku wygładzenia,rozświetlenia,ujednolicenia kolorytu a nawet liczyłam na lepszy koloryt na dłużej. Krem ma konsystencję wg mnie najbardziej zbliżoną chyba lekko do musu. Na obietnicach chyba jednak się skończyło ,nie polubiłam się z tym kremem . Cały czas chodzi mi po głowie a może (?),jednak po ostatnich testach strasznie mnie wysypało i muszę teraz skórę doprowadzić do ładu. Ten krem przy pierwszym opakowaniu się u mnie nie sprawdził, nie wchłaniał się tak jak chciałam,nie nawilżał albo nawilżał za mało. Miał upiększać cerę a mnie pozatykał pory, skończyło się krostami. Nie twierdzę że dla innych ten krem nie będzie ok ale ja się zawiodłam.
    Zalety:
    • opakowanie - szklany słoiczek
    • promocja na ten krem
    Wady:
    • pozapychał mnie
    • nie spełnił moich oczekiwań
    nostami
    15 sierpnia 2019 o 14:34
    Przyjemniaczek
    krem z linii Reversalist, ale o działaniu "upiększającym". Zawierał małe drobinki samoopalające, dzięki którym nasza skóra dzień po dniu nabierała ładnego kolorytu i lekkiej opalenizny. Nie był to taki mocny i natychmiastowy efekt, jak po innym kremie tej marki (Nutra Effects Radiance), ale dawał dzięki temu bardzo naturalną opaleniznę i ładny koloryt. Krem miał lekką konsystencję, szybko się wchłaniał i z powodzeniem nadawał się pod makijaż. Posiadał przy tym filtr SPF 20, co czyniło go idealnym kremem na całą wiosnę. Chętnie do niego wrócę w przyszłości, bo moja skóra bardzo się z nim polubiła!
    Zalety:
    • nawilżenie
    • wygładzenie drobnych zmarszczek
    • filtr SPF20
    • lekka konsystencja, szybkie wchłanianie
    • przy dłuższym stosowaniu wyrównuje koloryt skóry i sprawia, że wygląda ona na lekko opaloną
    Wady:
    • trudno dostępny, nie jest w każdym katalogu
  • 21 grudnia 2017 o 9:37
    przekłamany
    Kupiłam w celu nakładania pod makijaż dla efektu blur. Niestety nic w tym zakresie zrobione nie zostało. Jako krem na dzień tylko nawilżał więc marne to działanie. Zużyłam go mieszając go z podkładem wtedy dość dobrze wygładzał twarz. Ale przecież nie takie było jego przeznaczenie a Anew potrafi mieć lepsze produkty w swojej gamie
    Zalety:
    • opakowanie i cena :)
    Wady:
    • kupiłam dla obiecanego efektu blur którego się nie doczekałam