Acnerose, Morning Cream (Krem na trądzik różowaty na rano)
3 HIT!
100 % kupi ponownie
Dodawaj swoje ulubione kosmetyki do torebki, dzięki czemu łatwo je znajdziesz, posortujesz i zaplanujesz zakupy.
Zgłoś do moderacjiKrem na trądzik różowaty Acnerose przeznaczona jest do nakładania na twarz z samego rana, dzięki czemu pielęgnuje i ujędrnia skórę, a przede wszystkim dla o jej odpowiednie nawilżenie. Stosowana regularnie pomaga w znacznym zmniejszeniu zaczerwienienia skóry. Zawarta w składzie Betaina pozwala odpowiednio nawilżyć skórę twarzy, łagodzi objawy trądziku różowatego oraz uelastycznia, dzięki czemu skóra zyskuje lepszą kondycję. Warto do pielęgnacji twarzy używać również kremu na dzień z tej samej serii.
Cechy produktu
- Formuła
- bezzapachowa, bez parabenów, bez alkoholu
- w słoiczku
- Konsystencja
- krem
- Rodzaj
- na dzień
- Pojemność
- > 100ml
- Właściwości
- nawilżające, przeciwtrądzikowe, na zaczerwienienia, regenerujące, łagodzące
- Aqua,
Recenzje 9
4 lutego 2019, o 10:54
Wykorzystała: kilka opakowań
dobry produkt
Bardzo trudno jest znaleźć kosmetyk do pielęgnacji cery z trądzikiem różowatym - skóra jest bardzo wrażliwa, i nie dużo potrzeba, by popsuć jej kondycję. Krem Acnerose świetnie radzi sobie z pielęgnacją cery wrażliwej, odpowiednio ją nawilża, nie podrażnia i łagodzi zaczerwienienia. Pomimo wielu przetestowanych produktów stworzonych dla osób z tą dolegliwością, ten jest moim numerem 1 - nigdy się na nim nie zwiodłam :)
ZALETY: +łagodzi skórę
+nie podrażnia
+nawilża
+dobra konsystencja
+dobrze się wchłania
+wydajny
WADY: - cena dość wysoka ale moim zdaniem odpowiada wysokiej jakości produktu
18 grudnia 2018, o 17:02
Wykorzystała: jedno opakowanie
super dla cery z różowatym
Dużo, oj duużo kosmetyków do cery z różowatym stosowałam, zanim udało mi się znaleźć mój ideał, którym jest właśnie ten krem :) świetnie nawilża, łagodzi podrażnienia i zmniejsza rumień. Mały geniusz ;)
ZALETY: + świetne działanie
+ łagodzi
+ nawilża
+ wydajny
WADY: - mi jakoś nie pasuje zapach
- cena
17 grudnia 2018, o 13:37
miód na moje serce
A raczej na moją czerwoną i podrażnioną po tr skórę. Krem bardzo łagodzący, nawilżający, idealnie sprawdzi się w walce z różowatym ale i ogólnie przy bardzo wrażliwej cerze. Mnie wybawił, razem ze swoimi kolegami z zestawu, od brzydkiego rumienia na twarzy. Uwielbiam :)
ZALETY: +działa! :)
+nawilżenie
+łagodzenie
+wydajność
+nie podrażnia
+przyjemny skład
WADY: - cena nieco wysoka ale warto :)
30 października 2018, o 10:14
Wykorzystała: kilka opakowań
Skuteczny krem
Moja cera jest sucha i wrażliwa, a na trądzik różowaty nie jest zbyt wiele skutecznych produktów, który jednocześnie byłby delikatny i niedrażniący dla skóry.
Więc ten krem Acnerose okazął się dla mnie niesamowitym wybawieniem. Bardzo polecam.
ZALETY: +koi
+szybko się wchłania
+redukcja zaczerwienień, rumienia i suchych plam
+nawilżenie cery
WADY: -tylko przez internet, trzeba zamawiać trochę wcześniej, żeby nie przerywać terapii
29 października 2018, o 08:48
Ideał na trądzik różowaty <3
Ile produktów testowałam przed acnerose już mi trudno policzyć, bo żaden z nich nie działał... I były to i pojedyczne produkty, i całe zestawy, i tańsze i droższe, bardziej i mniej znane. I całe szczescie, że sie nie poddałam i wyprowałam ten krem. :)
ZALETY: + idealnie nawilża
+ na świetny skład (ekstrakt z kasztanowca, z lukrecji, z glistnika)
+ zmniejsza łojotok
WADY: - cena (dużo bardziej opłaca się kupić cały zestaw, szczególnie jak jest promocja, niż sam krem)
25 września 2018, o 15:47
Wykorzystała: w trakcie pierwszego opakowania
Fajne ukojenie
Mam cere bardzo wrazliwa a na rynku jest malo skutecznych preparatow na trądzik różowaty. Super że wreszcie dowiedzialam sie, na co choruję i ze dr polecił mi ten kremik... Naprawde fajnie koi wrażliwą i podrazniona skórę no i zauważyłam ze plam jest zdecydowanie mniej niż kiedyś. Dla mnie naprawde jest to w tej chwili nr 1.
ZALETY: +fajnie koi
+szybko się wchłania
+dobrze nawilża cerę
+redukuje zaczerwienienia, rumień i suche plamy
WADY: -szkoda że nie można go kupić tylko trzeba czekać na wysyłkę ;/ ale może już niedługo
7 sierpnia 2018, o 10:40
Wykorzystała: w trakcie pierwszego opakowania
Super!
Dla mnie bomba! Krem jest delikatny, świetnie się wchłania, bo nie jest tłusty i ciężki, skład jest niczego sobie, naturalny. Myślę, że świetnie się sprawdzi w przypadku osób, których skóra jest wrażliwa i łatwo się podrażnia :) Jeżeli tak jest, to wybór moim zdaniem jest prosty.
ZALETY: - skład,
- konsystencja kremu,
- wydajność.
WADY: Nie zauważyłam :) Dla mnie wszystko ok :)
4 sierpnia 2018, o 08:45
Spore zaskoczenie
Acnerose jest jednym z moich większych odkryć jeżeli chodzi o kremy na trądzik różowaty. Jest bardzo kompleksowe i chwali się, że zaklada leczenie czterema oddzielnymi elementami przez całą dobe i ma bardzo przyjemny (i odczuwalnie) naturalny skład.
ZALETY: - składniki
- brak sztucznych dodatków
- dośc szybkie i zauważalne pozytywne oddzialywanie na skórę
WADY: - cena jest odrobinkę wysoka, na szczęście sklep produktu ma często promocje
- opakowanie jest bardzo prościutkie i niczym sie nie wyróżnia
- do kupienia przede wszystkim przez internet
18 lipca 2018, o 16:48
Ukojenie i wyciszenie skory
Moja skora cierpi na tradzik rozowaty i wszystko ją podrażnia... Nawet nie wiedzialam że jest taka choroba, ale kosmetyczka powiedziala, ze to na pewno różowaty - wiec szukalam kremow zeby nie brac tabletek. Ten jest cudny, rozjasnia skore, koi ja i nawilża i do tego pięknie pachnie. Nie jest tłusty. Naprawdę warto go kupić.
ZALETY: -działa na zaczerwienienia
-pięknie pachnie
-nawilża i koi
WADY: -nie mozna go kupic w aptece :(