Odżywki do włosów

Pantene 3 Minute Miracle, Repair & Protect (Intensywna odżywka do włosów)

Pantene Intensywna Regeneracja 3 Minute Miracle Odżywka Do Włosów Zniszczonych 200 ml

Nasi użytkownicy zostawili 423 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 2 kwietnia 2025 o 15:14
    Ratunek dla zniszczonych włosów – efekt jak po wizycie u fryzjera!
    Nigdy nie wierzyłam w „cudowne” kosmetyki do włosów, aż trafiłam na Pantene 3 Minute Miracle Repair & Protect. Ta odżywka naprawdę zasługuje na swoją nazwę, bo efekty widać już po pierwszym użyciu! Moje włosy są z natury suche, zniszczone stylizacją i farbowaniem, a po tej odżywce stały się jedwabiście gładkie, lśniące i nawilżone, jakby dopiero co wyszły spod ręki profesjonalisty. Konsystencja jest idealna – gęsta, ale nie obciąża włosów. Wystarczy dosłownie 3 minuty, a pasma stają się miękkie, lejące i pięknie wygładzone. Odżywka ułatwia rozczesywanie, a włosy przestają się puszyć nawet przy wilgotnej pogodzie. Uwielbiam też jej zapach – delikatny, ale trwały, dzięki czemu przez cały dzień czuję się, jakbym właśnie wyszła z luksusowego salonu. Największe zaskoczenie? Długotrwały efekt regeneracji. Po kilku tygodniach stosowania zauważyłam, że moje włosy są mocniejsze, mniej się łamią i wyglądają dużo zdrowiej. W końcu nie muszę ścinać końcówek co kilka tygodni, bo są dobrze nawilżone i wygładzone. To zdecydowanie najlepsza odżywka, jakiej używałam, i nie wyobrażam sobie bez niej pielęgnacji. Jeśli masz zniszczone, suche lub osłabione włosy – to must-have!
  • 18 lutego 2025 o 19:28
    Dobra wygładzająca odżywka
    Odżywka Pantene to moje ostatnie odkrycie kosmetyczne. Odżywka oddziałuje na moje włosy bardzo dobrze. Są po niej gładkie, miłe w dotyku i sypkie. Zauważyłam, że po wysuszeniu włosy nabierają blasku i wyglądają znacznie zdrowiej niż wcześniej. Efekt ten bardzo mi się podoba i wiem, że póki co, nie rozstanę się z tą odżywką. Zapach jest przyjemny, raczej typowy dla produktów tej marki. Miałam kiedyś styczność z innymi produktami i wiem, że zapach był bardzo podobny. Konsystencja odżywki jest raczej lekka w jasnym odcieniu. Odżywkę tę przyjemnie nakłada się na mokre włosy. Po użyciu od razu widać zmiany, o których wspomniałam wcześniej. Polecam serdecznie, warto spróbować. Super działa na zniszczone włosy.
    Zalety:
    • Odżywia włosy
    • Nadaje blasku
    • Włosy są gładkie
  • 16 lutego 2025 o 23:22
    działa szybko, ale skutecznie.
    Jeśli szukasz odżywki, która w zaledwie 3 minuty przywróci Twoim włosom blask i miękkość, to Pantene 3 Minute Miracle może być strzałem w dziesiątkę! Odżywka ma bardzo lekką, kremową konsystencję, która łatwo rozprowadza się na włosach. Po jej zastosowaniu włosy od razu stają się miękkie, gładkie i błyszczące, a to wszystko bez obciążenia – to duży plus, szczególnie jeśli masz cienkie lub cienkie włosy, które łatwo się przetłuszczają. To, co wyróżnia tę odżywkę, to jej intensywne działanie regeneracyjne – jej formuła skutecznie wzmacnia włosy i redukuje uszkodzenia spowodowane codzienną stylizacją. Zniszczone końcówki stają się bardziej gładkie, a same włosy wyglądają na zdrowsze i pełne życia. Pomimo intensywnego działania, odżywka nie obciąża włosów, co sprawia, że stają się one lekkie i naturalnie uniesione. Po kilku użyciach zauważyłam, że moje włosy stały się odżywione, a ich błysk utrzymuje się przez cały dzień. Co więcej, odżywka redukuje uszkodzenia mechaniczne (np. po czesaniu czy stylizacji) i sprawia, że są one bardziej odporne na uszkodzenia. Zapach odżywki jest bardzo przyjemny – świeży, lekki i subtelny, co umila cały rytuał pielęgnacyjny. Podsumowując – Pantene 3 Minute Miracle to odżywka, która działa szybko, ale skutecznie. Jeśli chcesz odżywić swoje włosy w krótkim czasie i bez obciążania ich, to jest to produkt, który warto mieć w swojej łazience!
  • 13 lutego 2025 o 18:54
    Super dziala
    Odżywka do włosów kusi zlotym opakowaniem ,cena jest nie droga akurat a efekt jest fajny. Wlosy sa nawilzone, fajnie się rozczesuja. Dosc wydajna, konsystencję ma gesta leista. To moja ulubiona akurat takze duzy plus. Polecam
  • 9 lutego 2025 o 13:30
    Już samo złote opakowanie kusi.
    Już samo złote opakowanie mega mnie kusi. Odżywkę stosuję regularnie i jestem nią zachwycona. Moje włosy są w świetnej kondycji, są wypielęgnowane, nawilżone, nie puszą się. Nie mam problemu z ich rozczesywaniem co wcześniej miało miejsce. Odżywka w żaden sposób nie obciąża włosów, nie tłuści ich. Włosy są lśniące, sypkie, wygładzone. Uwielbiam ten efekt.
    Zalety:
    • Zapach, opakowanie, działanie, skład
    Wady: