Peelingi do stóp

Exclusive Cosmetics SPA, Skarpetki złuszczające z peelingiem AHA

• 16 kwietnia 2021 o 11:34
    Tragedia
    Do niczego, pierwszy raz nie zeszla mi nawet jedna mała skóreczka. Zmarnowany czas i pieniądze. 1,5h trzymania na nogach i brak jakiegokolwiek efektu.
  • 13 listopada 2020 o 14:52
    Tylko gdzie te efekty???
    To chyba pierwsze skarpetki złuszczające, które się u mnie nie sprawdziły, a szkoda bo w przypadku tego typu produktów nie jestem jakoś szczególnie wymagająca... W opakowaniu tradycyjnie znajdziemy parę foliowych skarpetek oraz saszetki z preparatem. Jeśli chodzi o proces aplikacji to jest on bardzo prosty i przyjemny. Największe rozczarowanie przyszło po kilku dniach, kiedy to zgodnie z obietnicami producenta skóra na stopach powinna zacząć się łuszczyć... Minęły 4, 7,10 dni a efektów nie było praktycznie żadnych... Polecam - omijać szerokim łukiem!
  • 28 marca 2019 o 7:15
    Bardzo przeciętne!
    Skarpetki mają bardzo delikatne działanie. Używałam różnych marek skarpetek złuszczających ale po tych efekt była zdecydowanie mniej korzystny. Można poszukać dużo lepszych.
    Zalety:
    • cena i dostępność
    Wady:
    • słabe działanie
    jakimov
    6 lutego 2019 o 11:19
    NAJGORSZY KOSZMAR
    Zakupiłam skarpetki w Rossmannie skuszona ceną promocyjną. Błąd :) Po odpakowaniu tego cudu jakiś płyn zaczął się sączyć na me ręce oraz na podłogę. Niezrażona postanowiłam rozciąć owe kokony i umieścić tam stopy, ale.. kokony po rozcięciu posiadają jeszcze w środku jakąś gazę, do której należy włożyć stopy - powodzenia. Po 10 minutach akcja umieszczania stóp zakończyła się sukcesem. Chciałam zapiąć na górze skarpetkę taśmą (wg instrukcji), ale niestety odpadała raz za razem. Pomaszerowałam więc po szmatę do podłogi i jakie było moje zdziwienie, gdy na całej długości pokój - łazienka zostawiałam mokre (mokre jak po kąpieli) ślady. Umyłam dłonie, podłogę, stopy położyłam dodatkowo na ręczniku i próbowałam się zrelaksować. Po 1h zmyłam preparat i czekam na efekty. Czekam już trzeci tydzień :) I co? I nic. Najgorsze skarpety, jakie miałam!!! Rozumiem, że pierwsze dwie wizażystki pracują w marketingu tej firmy :) BO TO CO PISZĄ JEST NIEMOŻLIWE :)
    Zalety:
    • Nic
    Wady:
    • Produkt nie działa,
    • Trudności w założeniu skarpet,
    • Produkt nieszczelny
  • 5 listopada 2018 o 14:30
    Pieniądze wyrzucone w błoto
    Kupiłam na promocji, bo szukam skarpetek, które w końcu zadziałają i... będę musiała szukać dalej. Mimo że te skarpetki są poręczniejsze niż poprzednie, których używałam (mianowicie te z Bielendy), bo w środku mają jakby gazę, która jest nasączona esencją, co raczej nie doprowadzi nawet do niechcącego wylania się produktu ze skarpetki. Nauczona doświadczeniem, trzymałam skarpetki na stopach dłużej niż zaleca producent, bo prawie 2. I nic. Mija dwa tygodnie od zabiegu, a nie zaobserwowałam ani jednej łuszczącej się skórki. Szukam dalej.
    Zalety:
    • wygodne; esencja się nie wylewa
    Wady:
    • brak jakichkolwiek efektów