Podkłady

The Ordinary Coverage Foundation Podkład o mocnym kryciu

The Ordinary Coverage Foundation with SPF 15 by The Ordinary Colours 30ml (Various Shades) - 3.3N

Nasi użytkownicy zostawili 17 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 17 maja 2024 o 22:27
    Taka cena, a taka trwałość
    Nie używam podkładów zbyt czesto, ale na moje potrzeby nadaje się doskonale. Mam bardzo bladą cerę i trudni mi dobrać podkład - The Ordinary, ma bardzo wiele kolorów, co pozwoliło znaleźć coś dla siebie nawet mi. Na moje potrzeby sprawdza się idealnie - kryje dobrze, ładnie się rozprowadza, dobrze wtapia w skórę, ma wysoką trwałość (wytrzymal 12h na weselu). Odpowiednio "współpracuje" z innymi produktami, nie tworzy maski, nie zapycha. Jest w bardzo wygodnej buteleczce, która pozwala na higieniczną aplikację i umożliwia zablokowanie pompki przez co nie martwię się, że produkt wyleje mi się w podróży. I co bardzo ważne, cena jest naprawdę przystępna
    Zalety:
    • kolor
  • 29 czerwca 2022 o 8:54
    koszmar
    Mam skórę suchą, poszukiwałam kryjącego podkładu na większe, który nie wysuszy i wyrówna koloryt. Pierwsze rzecz to koszmarne opakowanie - podkład nie jest tak wodnisty jak wersja serum, ale również podczas naciskania pompki lubi bryzgać. Lepsze by było opakowanie z pipetą jak w innych produktach tej marki. Krycie małe, które można stopniować do średnie - dla mnie ok, dobrze się rozprowadza, jest nawet wydajny. Niestety nawet po zapudrowaniu po 2-3h pozostają po nim jedynie sciastkowane plamy. Okrutnie się wyciera, zbiera w porach, jest to bardzo widoczne, twarz jest po prostu w ciapki. Testowałam go z bazami i różnymi kremami łącznie z kremem z tej samej marki i z kilkoma pudrami, aż w końcu ponad pół opakowania poszło w kubeł. Trwałość zerowa. Na dodatek lekko wysusza. Bardzo zawiodłam się na podkładach, bo lubię markę the ordinary. Z plusów -piękne odcienie - mam 1.1S i jest chłodny, jasny, nie oksyduje i dość przyjemnie się nakłada.
    Zalety:
    • odcień
    Wady:
    • brak trwałości
    • ciastkowanie
    • ścieranie
    • robi plamy
    • lekko wysusza
  • 26 maja 2022 o 21:56
    Bardzo się zawiodłam
    Na początku myślałam, że podkład jest strzałem w dziesiątkę ze względu na dobrą jakość reszty produktów tej marki jednak bardzo się zawiodłam. Podkład ma fajną konsystencję i łatwo się rozprowadza, na początku ładnie wyglada na twarzy ale po chwili mocno ciemnieje, twarz bardzo się świeci. Prawie od razu zauważalne jest to, że przy każdym dotknięciu twarzy podkład się ściera, po paru godzinach twarzy wygląda okropnie.
    Zalety:
    • mocne krycie
    • fajna konsystencja, która łatwo się rozprowadza
    Wady:
    • ciemnieje po nałożeniu
    • nie matuje, twarz prawie od razu się świeci
    • nie jest trwały, jedno dotknięcie twarzy albo próba poprawy makijażu powoduje ścieranie się podkładu
  • 13 lutego 2022 o 18:52
    Niezły podkład
    Podkład zamknięty jest w bardzo wygodnej, małej i lekkiej buteleczce z przekręcanym dozownikiem. Skutecznie zapobiega to wylaniu się produktu z trakcie transportu, niejednokrotnie wrzucałam go niedbale do kosmetyczki i absolutnie nic złego się nie wydarzyło. Daje na skórze ładny, naturalny efekt. Krycie da się budować, a podkład ładnie i równomiernie ściera się w ciągu dnia, co dla mnie też jest ważne. Nie oczekuję, że będzie przez cały dzień wyglądać tak samo świetnie jak tuż po nałożeniu, ale zdecydowanie trzyma poziom. Nie zapchał mnie, nie czuć go na skórze, używam go z przyjemnością.
  • 26 grudnia 2021 o 20:07
    Podkład specjalnej troski
    Podkład jest spoko dla wymagających cer - skłonnych do odwodnienia i zapchania, wrażliwych. Produkt The Ordinary nigdy mnie nie zapchał, nie podrażnił, nie podkreślał suchych skórek, ale co z tego, skoro jest to bardzo słaby podkład? Trwałość tego produktu jest tragiczna. Nakładam go zawsze gąbką na bazę, pudruję pieczołowicie (nie mam innego wyjścia, bo wykończenie jest ekstremalnie mokre), często jeszcze daję fixer na wierzch. I co? Guzik. Ubytki robią się często jeszcze przed wyjściem z domu. Do tego podkład strasznie wchodzi w załamania skóry. Nie daję rady nawet zmieszany z gęstszymi, mocniej kryjącymi podkładami - odbiera trwałość absolutnie wszystkiemu. Na plus mogę zaliczyć jedynie szeroki wybór odcieni z czytelnym podziałem na ciepłe, zimne i neutralne.