Balsamy do ciała

Nivea Wygładzający balsam do ciała pod prysznic

Rudzik7
    11 czerwca 2020 o 19:36
    Letni ulubieniec
    Lubię tą formę aplikacji balsamu, szczególnie w lecie, gdy żar leje się z nieba i na myśl, że mam się jeszcze smarować po prysznicu mnie osłabia. Wypróbowałam kilka wersji tych balsamów pod prysznic Nivea i ten jest moim ukochanym, wszystko mi w nim odpowiada, zapach i to jak ładnie nawilżona i gładka jest po nim skóra, mam wrażenie że aż błyszczy. Ja nakładam go na mokrą skórę na szybko i nie spłukuje, mam skórę wiecznie sucha i ona ten balsam wręcz piję. Jedyny minus jaki widzę to to, że zbyt szybko mi się kończy. Polecam!
  • 15 kwietnia 2020 o 21:13
    Specyfik dla wymagających
    Może to dziwne (bo zazwyczaj kobiety to uwielbiają), ale ja nie przepadam za nakładaniem balsamow na cialo po kąpieli. Owszem, czasem to robie, głównie zima gdy moja skóra jest sucha i szorstka, jednak nie sprawia mi to przyjemności. Traktuje to jako smutny, zabierający czas obowiązek. Z pomocą przychodzi balsam pod prysznic od Nivea! Kupując swój pierwszy produkt tego typu nie chciałam wierzyć, że to może się udać... A jednak! Od tego czasu kupiłam już kilka wersji zapachowych tego specyfiku i ten jest zdecydowanie moim ulubionym. Używając go pod prysznicem uzyskujemy dokładnie taki efekt, jak po wchloneciu się balsamu. Skóra jest nawilżona wręcz niesamowicie, gładka, jędrna. Produkt bardzo dobrze się aplikuje, świetnie też oczyszcza i łatwo się go splukuje. Nie trzeba używać żadnego innego balsamu po kąpieli, gdyż mamy już ten efekt na skórze od razu po wyjściu z wanny/prysznica! Zapach jest nienachalny, subtelny, jednak utrzymuje się długo na skórze, potęgując jeszcze bardziej uczucie, że zadbalismy o cialo. Uważam, że najlepiej sprawdza się w lato, kiedy to częsciej bierzemy prysznic, ale tak naprawdę nadaje się do stosowania przez cały rok! Jedyny minus: faktycznie, nie jest zbyt wydajny, ale wybaczam! Często dorwe w promocji i od razu kupuje kilka.
    Drogeria Super-Pharm
    aluap07
    24 września 2019 o 19:39
    Świetny
    Uwielbiam ten balsam! Moja skóra po użyciu jest aksamitna, nawilżona i przyjemna w dotyku. Moim zdaniem produkt jest wydajny, u mnie wystarczy niewielka ilość żeby zobaczyć efekt.
    Zalety:
    • Po użyciu skóra jest bardzo przyjemna i nawilżona
    Wady:
    • Nie zauważyłam
  • 20 września 2019 o 23:12
    Świetny
    Alternatywa dla zwykłych balsamów lub maseł do ciała. Fajne jest to że używam go pod prysznicem, spłukuję i skóra jest w pełni nawilżona. Ładnie pachnie, wygładza, skóra jest miękka w dotyku. Opakowanie też jest fajne. Nie ma się do czego przyczepić.
  • 21 maja 2018 o 14:59
    Naprawdę super nawilża
    To już mój drugi balsam pod prysznic Nivea. Tym jestem również zachwycona. Wygodna butelka z zakrętką do dołu, bardzo wydajny, wystarczy wycisnąć niewielką ilość, rozsmarować po ciele, spłukać i gotowe. Balsam jest bardzo gęsty, ma biały kolor i bardzo delikatny, po umyciu niewyczuwalny zapach. Przede wszystkim naprawdę działa. Nawilża skórę, nawet bardzo suchą jak moją. Po każdym prysznicu muszę wsmarować balsam nawilżający, który niestety trochę się klei. Używając balsamu pod prysznic, zaoszczędzamy czas, nie trzeba czekać aż się wchłonie, bo składniki zaczynają działać w kontakcie z wodą. Po umyciu skóra nie jest tłusta, nie lepi się, a jest dobrze nawilżona, wygładzona. Dla mnie balsamy pod prysznic Nivea to magia! Zużyłam już kilka butelek i kupię jeszcze niejedną.
    Zalety:
    • bardzo gęsty
    • skóra nie jest tłusta, nie lepi się
    • bardzo wydajny
    • wygodna butelka
    • delikatny, mleczny zapach
    • nawilża nawet bardzo suchą skórę
    • nie uczula, nie podrażnia