Kremy na noc

Perfecta Hydro Magnetic, Krem na dzień i na noc 'Intensywne nawilżenie, matowienie, pore minimizer'

Myonica
    2 sierpnia 2020 o 13:48
    They see me rollin' They hatin'
    Krem kupiłam na jakiejś promocji w Rossmannie ale już wiem, że do niego nie wrócę. Jest bardzo "trudny" jako produkt pod makijaż, a nie ukrywam, że właśnie do tego celu go kupiłam. Nawet nie mogę go nałożyć na dzień bez makijażu, bo moja twarz wygląda po tym kremie po prostu okropnie, mam wrażenie, że podkreśla wszystkie niedoskonałości.
    Zalety:
    • Fajna, lekka konsystencja. Ni to krem, ni to mus.
    • Przyjemny, delikatny zapach.
    • Niska cena.
    • Dość dobrze matowi.
    Wady:
    • Nie wchłania się zbyt dobrze, u mnie zostawiał na twarzy taką nieprzyjemną ściągającą powłoczkę.
    • Nawet odrobina tego kremu uniemożliwia mi dalszy makijaż- krem roluje się jak szalony, nawet nałożony w ilości ziarenka grochu. Czy nakładam potem podkład od razu, czy po 20 minutach, czy gąbką, czy palcami, tworzą się na twarzy okropne paprochy, podobne do zrolowanego na twarzy peelingu gommage. No nie, taka cecha kremu to dla mnie dyskwalifikacja.
    • Twarz wygląda po jego nałożeniu po prostu źle. Mam wrażenie, że podkreśla wszystkie drobne krostki i wypustki na skórze, a ja wyglądam w tym kremie na chorą i niewyspaną.
    • Nie wiem, może mi się trafiła jakaś przeterminowana wersja czy coś (chociaż data ważności głosi, że absolutnie nie), ale nie mogę powiedzieć zbyt wiele dobrego o tym kremie. Na pewno go już nie kupię.
  • 5 września 2019 o 23:43
    Świetny krem na dzień
    Używałam go przez całe lato, na dzień, pod makijaż. Moja cera jest mieszana 30+ Zapach świeży, przyjemny. Opakowanie proste, szklane. Bez problemu można wydobyć wszystko, do ostatka. Nic się nie zmarnuje. Konsystencja ni to krem, ni to mus. Świetnie się wchłania. Jest lekki i niezwykle przyjemny w aplikacji. Wydajność - stosowałam jedynie na dzień i przewiduję, że wystarczy mi mniej więcej na trzy miesiące. Pod makijaż sprawdza się rewelacyjnie, jednak trzeba go aplikować w niewielkiej ilości, bo nałożony grubą warstwą lubi się zrolować przy nanoszeniu podkładu. Jeżeli stosuję niewielką ilość i pozwalam się jej wchłonąć, to krem zmienia się w bardzo dobrą bazę pod makijaż. Zapewnia długotrwałe poczucie nawilżenia i komfortu skóry. Gdy aplikuję ten krem, to mam pewność, że do końca dnia nie będę odczuwała żadnego ściągnięcia czy przesuszenia cery, niezależnie od tego jaki podkład czy puder nałożę. Bezpośrednio po aplikacji cera jest rzeczywiście matowa i moje pory są o wiele mniej widoczne. Jednak szczerze przyznam, że ten efekt blur trwa dwie, góra trzy godziny. Po takim czasie pory znów zaczynają być widoczne. Najważniejsze dla mnie jest to, że w ogóle mnie nie zapchał (a mam cerę skłonną do niedoskonałości i zapychania). W ciągu tych trzech miesięcy moja twarz wygląda ładnie, nie pojawiają się niedoskonałości, zapchane pory czy pryszcze. Jednocześnie czuję, że ten krem zapewnia porządne nawilżenie i uelastycznia cerę. Zmarszczki są mniej widoczne. W dotyku skóra jest elastyczna i jędrna. Wygląda ładnie i zdrowo. Serdecznie polecam. To naprawdę dobry krem na dzień, idealny pod makijaż, a jednocześnie zapewnia skuteczną pielęgnację i na długie godziny utrzymuje odpowiedni poziom nawilżenia cery.
    lynn3
    3 kwietnia 2019 o 13:52
    bardzo fajny krem
    Kupiłam go po taniosci bo bardzo zalezalo mi na czyms co szybko sie wchlonie i nada sie pod makijaz. Konsystencja jest jakby lekko piankowa, swietnie sie wchłania i lekko matuje. Jest swietny pod makijaz. Bardzo wydajny. Kupiłam go za okolo 13zł.
    Zalety:
    • super nawilza i szybko sie wchlania
    • idealny pod makijaz
    • lekko matuje
    • tani
  • 26 lutego 2019 o 10:19
    Cudo!
    Jak dla mnie bardzo dobry krem na dzień do cery mieszanej! Bardzo szybko się wchłanial, ma ładny przyjemny zapach, na długo robił mi efekt matowienia, skóra po nim była bardzo nawilżona niestety nie nadawal się na noc bo kompletnie nic nie robił, na dzień jak najbardziej!
    Zalety:
    • Długie matowienie,
    • Ładny zapach,
    • Nawilżona skóra
    • Lekka konsystencja
    Wady:

Zobacz także inne Kremy na noc