Szampony do włosów

Argan Oil Shampoo with Moroccan Argan Oil Szampon z olejem arganowym

• 1 maja 2022 o 15:44
    Mistrz
    Moje długie, gęste, wysokoporowate włosy pokochały tą serię. Szampon i odżywka robią robotę! Włosy gładkie, miękkie, nie puszą się, są lejące i aż miło ich dotknąć. Wystarczy lekko podprostować i gotowe! Szampon do włosów bardzo suchych i puszących się. Odmienia włosy w gładkie tafle. Bardzo wydajny, tani i świetny produkt. Tuba wygodna, solidna. Nic nie wycieka, nie pęka plastik. Można postawić, bardzo to lubię w kosmetykach do włosów.
  • 20 października 2020 o 10:13
    Oj nie...
    Mam kręcone, rozjasnione włosy. Dla mnie taki szampon to za mało. Niewydajny, plącze włosy. Zaraz po potrzebuje mocnej maski. Na plus cena i dostępność ale nie wrócę do niego.
  • 3 października 2020 o 8:57
    Średniaczek
    Szampon jak szampon- bez rewelacji. Jak dla mnie jego największą zaletą jest opakowanie, dzięki któremu możemy naprawdę w całości wykorzystać produkt. Poza tym nie zrobił na mnie jakiegoś większego wrażenia. Mył włosy i co ważne nie obciążał ich, zapach ok, tak samo wydajność.
    Zalety:
    • opakowanie,
    • wydajność.
  • 31 sierpnia 2020 o 14:42
    Przyjemny produkt
    Cena i skład szamponu niesamowicie zachęcają do jego zakupu. Staram się unikać kosmetyków z SLS ze względu na wrażliwą skórę głowy i tendencję do przesuszania oraz łupieżu. Szampon zamknięty jest w dużej tubie, która nie jest najłatwiejsza w użytkowaniu, produkt lubi się z niej wylewać. Konsystencja jest dość rzadka i przyznam, że mało wydajna. Trzeba naprawdę sporo kosmetyku nanieść, aby odpowiednio umyć skórę głowy. Zwłaszcza przy moim podwójnym myciu (przetłuszczająca się skóra) szybko się zużywa. Wystarczająco dobrze się pieni, nie ma problemów z oczyszczeniem skóry głowy i włosów. Pachnie delikatnie, nie podrażnia i nie przesusza. Za tę cenę polecam. :)
    Zalety:
    • pojemność
    • nie podrażnia i nie przesusza
    • brak SLS
    Wady:
    • słaba wydajność
    • niewygodne opakowanie
  • 29 maja 2020 o 11:13
    Fajny i tani
    Szampon Argan Oil marki XHC kupiłam w drogerii Dealz za 5 zł.  Opakowanie to funkcjonalna pojemna tuba o ładnej szacie graficznej. Konsystencja jest dość gęsta ale bez problemu wydobywa się ją.  Dobrze się pieni dzięki czemu produkt jest bardzo wydajny.  Zapach jest przyjemny ale nie utrzymuje się na włosach za długo.  Szampon dobrze radzi sobie z myciem włosów jak i skóry głowy. Włosy są po nim nawilżone, miękkie, gładkie i dobrze się rozczesują.  Nie podrażnia skóry głowy, nie powoduje łupieżu.