Oliwki do skórek i paznokci

Sally Hansen Moisture Rehab, Strength Treatment Lekkie serum do paznokci i skórek

• 25 września 2020 o 20:32
    Przy regularnym stosowaniu daje fajne efekty
    Mam ogromny problem ze skórkami - mimo że codziennie po kilka razy kremuję dłonie, to skórki zawsze wyglądają na suche. Szukając w internecie kosmetyków, które mogą mi pomóc natrafiłam na tą właśnie odżywkę. Znajduje się ona w szklanej, przezroczystej butelce, nakłada się ją pędzelkiem. Konsystencja odżywki jest lekko żelowa, dzięki czemu po nałożeniu nie spływa ze skórek. Nie pachnie chemicznie, ma kolor niebieski. Łatwo się nakłada, chociaż moim zdaniem byłoby wygodniej gdyby zamiast pędzelka była pipeta. Zazwyczaj stosuję ją na noc - nakładam cienką warstwę, wmasowuję ją, a następnie nakładam drugą, grubszą warstwę i tak zostawiam do wchłonięcia. Po zastosowaniu odżywki skórki są w o wiele lepszym stanie, porządnie nawilżone. Nawilżenie to utrzymuje się naprawdę długo, dzięki czemu manicure wygląda ładnie. Stosowany praktycznie codziennie na noc pozwala zapomnieć o problemie suchych, zadzierających się skórkach. Niestety nie wiem jak wpływa na paznokcie, ponieważ zazwyczaj mam zrobione hybrydy, a gdy robię sobie od nich przerwę używam czegoś innego.
    Zalety:
    • szybko się wchłania
    • porządnie nawilża
    • nawilżenie utrzymuje się długo
    • skórki wyglądają ładnie i się nie zadzierają
    Wady:
    • cena regularna dosyć wysoka, taniej można ją znaleźć w drogeriach internetowych
    Ja4000
    15 września 2018 o 17:10
    Super!
    Udało mi sie je dostać za pierwszym razem w heb.. przypadkiem na jakiejś wyprzedazy resztek, bo generalnie nigdzie stacjonarnie go nie ma więc teraz kupuje przez internet. Powiem tak, moje skórki są tragiczne, zadzierają się, krwawią, od lat, to mój ogromny problem. Mogę robić wszystko a i tak skóra jest strasznie sucha i tworzą się zadziory. Wypóbowałam wszystkie drogeryjne nawilżacze dostepne w ross... i nic nie zadziałało. Dbałam o ręce nawilżałam kremami baaardzo drogimi i polecanymi, nawet sprowadzanymi z zagranicy. Spałam w rękawiczkach z dłońmi posmarowanymi kremami, przez te ekologiczne, poprzez olejki, masła, aptecznymi kremami, a jako że interesuje sie kosmetykami i składami i sporo o tym czytam to musze powiedzieć, że wypróbowałam wszystkiego. Dopiero to serum stosowane regularnie na skórki zadziałało. Żaden inny produkt do skórek tego producenta nie zadziałał, jedynie to serum. Polecam z całego serca. Mam taką pracę że nie mogę miec poranionych dłoni bo mam do czynienia z czynnikami zakaźnymi więc mój problem był tym większy. Daję piatkę!
    Zalety:
    • Działa jako jedyny z produktów tego typu!
  • 1 lipca 2018 o 21:10
    Miłe zaskoczenie !
    Kupiłam ten produkt, ponieważ moje paznokcie były w złym stanie. Muszę się przyznać, że niestety nie używałam serum regularnie. Ale dość często. Zauważyłam, że moje paznokcie i oczywiście skórki stał się dużo lepsze. Nawilżone i odżywione, nie łamały się. Cena trochę za wysoka, bo jednak 30 zł za odzywkę do paznokci to trochę dużo, gdy zobaczycie ją w promocji to śmiało kupujcie. Serdecznie polecam ;)
    • szybko się wchłania
    • nawilżenie
    • odżywienie
    Wady:
    • cena- ja kupiłam w promocji za ok. pół ceny ( ok.15zł )
  • 18 czerwca 2018 o 16:44
    Polecam
    Serum działa cuda ! uwielbiam je ! moje paznokcie w końcu nie przypominają suchych "liści" są ładnie nawilżone i odżywione . To samo dotyczy się skórek. Nie zadzierają się ,są baardzo mocno nawilżone
    • jakość
  • 9 marca 2018 o 21:54
    moisture rehab
    Kupiłam to serum w rossmannie na promocji za ok. 8 zł i szczerze mówiąc skusiła mnie tylko cena, ale muszę powiedzieć że jestem bardzo pozytywnie zaskoczona. Mam bardzo suche skórki i żadne kremy mi na to nie pomagały. Używam tej odżywki codziennie na noc, a rano moje skórki są w dużo lepszej kondycji. najlepsze efekty są wtedy, gdy nie mam pomalowanych paznokci (co rzadko się u mnie zdarza). niestety nie wiem jak to serum sprawdza się jako odżywka do paznokci, bo używam jej tylko do skórek. ogólnie polecam ;)