Kremy i mleczka do włosów

Fitokosmetik Balsam do włosów z białą glinką i kompleksem płynnej keratyny

Ganette
    2 listopada 2022 o 10:03
    Uwielbiam najbardziej ze wszystkich...
    Używałam z szampanem tej samej serii. Odżywka dość wodnita, fajnie nakłada się na włosy. Efekty po jej użyciu są super, włosy sypkie, błyszczące, nawilżone. Super się stylizują, efekt prostowania u mnie trzyma się dłużej po użyciu tej odżywki. Nie podrażnia, nie obciąża. Ładnie pachnie. Polecam serdecznie.
    wieska4
    21 października 2021 o 8:03
    Nie rób tego!
    Kiedy moje włosy były totalnie spuszone polecono mi zabieg keratenowy na włosy ( o zgrozo!) a po zabiegu miałam używać dodatkowo szamponów z keratyną i rzeczywiście efekt był. Dopiero jak poczytałam o tym jaka zbrodnię zrobiłam włosom to odstawiłam szampon. Reasumując - jeżeli chodzi o wygładzenie to działa ale zastanów się czy na pewno tego chcesz
    Zalety:
    • Działanie
    Wady:
    • Skład
    Zimt
    5 marca 2021 o 9:07
    Namacalne efekty
    Jestem bardzo zadowolona z tego kosmetyku. Ma świetny skład, przyjemny, świeży zapach oraz skuteczność widoczną gołym okiem na moich włosach. Stosowałam ten balsam do włosów do 3 razy w tygodniu na przemian z innymi odżywkami i maskami zgodnie z równowagą PEH. Po użyciu włosy zawsze były przepięknie miękkie, sypkie oraz wygładzone. Wydaje mi się, że też nie wzmagał przetłuszczania się. Myślę, że jeszcze kiedyś do niego wrócę. Tym bardziej, że stosunek ceny do jakości jest świetny.
    Zalety:
    • wygładzenie i nawilżenie włosów
    • delikatny zapach
    • dobry skład
    • poręczne opakowanie
  • 9 czerwca 2020 o 22:02
    Delikatna odżywka do codziennego stosowania
    Moje włosy są przesuszone na końcach, jednocześnie bardzo szybko przetluszczają się przy skórze głowy. Dodatkowo mam problem ze swedzeniem. Balsam aplikowalam na włosy jak i na skalp. Włosy po nałożeniu są bardzo śliskie. Ulatwia on rozczesanie moich bardzo plączących się kłaków. Niestety jest on mało wydajny, bardzo rzadki. Moje włosy piły go bardzo, więc tubka wystarczyła na kilka użyć. Po wysuszeniu były one sypkie, nie oblepia ich. Po innych drogeryjnych odzywkach miałam uczucie ciężkości, strączkujące się włosy po kilku godzinach. Nie spowodował on podrażnienia skóry, wręcz przeciwnie, zmniejszał uczucie swędzenia. Ma cudowny, świeży zapach. Skład bardzo dobry. To jest delikatny balsam, bardzo rzadki, dlatego nie spodziewałam się po nim super działania. Od tego są bardziej treściwe maski. Jednak jako codzienna odżywka sprawdza się bardzo dobrze. Chce przetestować większość odżywek tej firmy. Ogólnie jestem zadowolona z efektu, najprawdopodobniej powrócę do niej.
    Zalety:
    • Skład
    • Lekki, nie obciąża
    • Ładny zapach
    • Ułatwia rozczesywanie
    • Poręczne opakowanie
    • Włosy są miękkie, ładnie pachną
    Wady:
    • Mało wydajny
    • Dostępność