Podkłady

Wet n Wild Photo Focus, Foundation Podkład do twarzy

E-Glamour.pl
Wet n Wild Photo Focus podkład 30 ml dla kobiet Classic Beige
notino.pl
Wet 'n' Wild Wet n Wild Photo Focus Foundation Golden Beige, 1er Pack (1 X 30 ML) E368C
Wet 'n' Wild Wet n Wild Photo Focus Foundation Classic beżowy, 1er Pack (1 X 30 ML) E371C

Nasi użytkownicy zostawili 197 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 12 maja 2024 o 17:32
    Wieloletni ulubieniec
    Tego produktu zużyłam chyba 5 buteleczek. Podkład jest świetny dla cer mieszanych i tłustych. Bardzo ładnie wyrównywał koloryt i sprawiał, że skóra była jednolita i zmatowiona. Nie był bardzo gęsty, przez co bardzo go lubiłam. Wystarczyła cienka warstwa, żeby wszystko ładnie przykryć. Jak na czas produkcji, gama kolorystyczna nie była zła dla słowiańskiej urody. Zapach miał dość mocno alkoholowy. Na minus aplikator - miał formę szpatułki, przez co podkład się trochę rozlewał. Nie wracam już do niego ze względu na zmianę preferencji - obecnie wolę delikatniejsze krycie.
    Drogeria Natura
  • 5 grudnia 2023 o 10:08
    Dzienny
    Podkład kupiłam w kolorze najjaśniejszym - był idealnie dopasowany do mojego koloru skóry co naprawdę rzadko się zdarza. Opakowanie nie do końca do mnie przemawia, zabawa z tą szpatułką jest średnio higieniczna.. Jeśli chodzi o samo działanie to w przypadku skóry normalnej produkt nie zjeżdża, nie warzy się natomiast zauważyłam, że lubi wejść w zmarszczki i czasami "osadza się" na twarzy. Za taką cenę fajnie przetestować, jednak nie oczekiwałabym nie wiadomo czego;) spoko dzienniak na kilka godzin - max 6 moim zdaniem.
    • kolor
    Wady:
    • wchodzenie w zmarszczki
    • osadzanie się na twarzy
    • mierna trwałośc
  • 16 maja 2023 o 21:07
    Fajny
    Skuszona dobrą recenzja youtuberki kupiłam go na promocji w rossmanie. Ma dobre krycie, trwałość przeciętna, zapach nienachalny choć specyficzny ( nie kwiatowy) Na zdjęciach wychodzi ładnie. Jest fajny ale nie robi nic nadzwyczajnego. Dobrze go kupić w promocji chociaż z jego dostępnością teraz różnie.
    Zalety:
    • Cena, krycie, trwałość, wygląd na zdjęciach, sapach
    Wady:
    • Dostępność
  • 13 kwietnia 2023 o 10:08
    Świetny!
    Świetny podkład w bardzo dobrej cenie. Ma matowe wykończenie i średnie krycie. Nie ma pompki, a specjalny patyczek którym można nałożyć produkt w takiej ilości jakiej potrzebujemy. Zdecydowanie hit!
    • wykończenie
    Emsig
    4 kwietnia 2023 o 10:23
    A ja bardzo go lubię
    Zużyłam jedno opakowanie tego podkładu, bardzo dobrze mi się sprawdził do codziennego makijażu. Trzymał się bez zarzutu a poza tym jest tak tani że aż żal nie wypróbować. Nie jest to zamiennik Double Wear, u mnie sprawdził się o wiele lepiej.
    Zalety:
    • opakowanie- lubię te ze szpatułką
    • ładnie się utrzymywał
    • przystępna cena
    • dobrze pracował z innymi kosmetykami
    • nie ciastkował się i nie spływał z twarzy
    Wady:
    • dostępność - tylko online