Podkłady

Christian Laurent Pour La Beaute, HD Pixel Fusion Matujący mineralny podkład - serum

Christian Laurent Podkład-Serum 103 Sand Beige

Nasi użytkownicy zostawili 15 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 25 lutego 2024 o 11:12
    Idealny
    Kosmetyk lekki, ale dobrze kryjący. Słoiczek jest wyposażony w pipetkę stąd bardzo dobrze się go pobiera że słoiczka. Po nałożeniu na twarz gąbeczką czy też palcami stapia się idealnie że skórą zapewniając idealny wygląd przez cały dzień. Posiada delikatny zapach. Dzięki ekstraktowi z czarnej róży i kawiora chroni przed przedwczesnym starzeniem skóry oraz dostarcza składników odżywczych.
    Zalety:
    • To że jest lekki a zarazem dobrze kryjący, skóra ma idealny wygląd przez cały dzień. Odcień rose beige (102). Jest idealny
    Wady:
    • Nie mogę go stosować codziennie ponieważ lekko wysusza cerę
  • 2 grudnia 2023 o 20:54
    Zaskakująco fajny!
    Matujący mineralny podkład - serum. Stosuję go od jakiegoś czasu i mogę już o nim conieco powiedzieć. Podkład -serum zamknięty jest w pięknej, szklanej buteleczce z wygodnym aplikatorem. Wygląda bardzo luksusowo. Wybrałam kolor 102 Rose Beige, trafiłam z nim idealnie, jest odpowiedni na okres jesień - zima. Firma obiecuje, że jest to dobrze kryjący kosmetyk, który oprócz nieskazitelnego wyglądu zapewnia nawilżenie i odżywienie skóry, dzięki składnikom pielęgnacyjnym. Przyznam się bez bicia, że trochę się go bałam. mam cerę suchą, duża część podkładów (nawet tych nawilżających czy rozświetlających) nie współgra ze mną i źle wygląda. Gdy go nałożyłam, okazało się że naprawdę matuje, nie pozostawiając przy tym suchej skóry. Nosząc go od rana do wieczora, po zmyciu, nie zauważyłam żeby kondycja cery się pogorszyła. Wygląda dobrze przez cały dzień! Ma lekką konsystencję, ale przy tym dobrze kryje nie tworząc maski. Jestem naprawdę mile nim zaskoczona! Przed użyciem należy wstrząsnąć butelką. Dostępny jest w 4 odcieniach. Cena to 39,99 za 32 ml Jeśli szukasz podkładu matującego, który fajnie kryje i dodatkowo dba o skórę, odżywia ją to konieczne sięgnij po ten.
  • 9 listopada 2023 o 17:37
    Mmm idelany
    Christian Laurent HD który posiadam w odcieniu 101 Light Beige. Tak się, nim zachwycam, że nie mogłam się aby dodać o nim recenzję Podkład-serum posiada płynną gęsta konsystencję. Należy pamiętać, żeby przed użyciem wstrząsnąć opakowaniem, aby podkład dobrze się połączył. Podkład nakładamy przy pomocy pipetki można bezpośrednio na buzię lub rękę, ale na wolę na gąbeczkę. Podkład-serum ma lekką konsystencję. Podkład – serum dobrze się rozprowadza, nie pozostawiając smog i zacieków. Podkład-serum pięknie pachnie;). Podkład – serum po paru sekundach stawia się z cera i daje efekt satynowego matowego wykończenia. Podkład ma bardzo dobre krycie zamaskował moje niedoskonałości i co najważniejsze nie podkreśla moich skórek. Podkład – serum w swoim składzie ma ekstrakt z czarnej róży oraz kompleks Royal Caviar, oraz technologię 4 M PIXEL FUSION z 24K złotem co daje nam piękne nieskazitelne wykończenie. Podkład wytrzymujecały dzień bez poprawek. Podkład nie oksyduje w ciągu dnia .
    Zalety:
    • opakowanie z pipetką
    • nie tworzy efektu maski
    • dobrze kryje
    • efekt satynowego matu
  • 13 lipca 2023 o 21:57
    Kolejny dobry podklad od Christian Laurent.
    Zachwycona podkładem Face Adapt marki , tym razem postanowiłam przetestować również drugi fluid z jej asortymentu i ponownie z czystym sumieniem mogę stwierdzić, iż Christan Laurent robi naprawdę dobre mazidła, a do tego tanie. Zamówiłam najjaśniejszy odcień recenzowanego o nr 101 Light beige i jak sama nazwa wskazuje jest to jasny, beżowy kolor. Szklana buteleczka specyfiku z dołączoną pepitą rodem z serum do twarzy kryje w sobie rzadką ,lekką konsystencję fluidu. Ten bardzo dobrze rozprowadza się na twarzy pozostawiając na niej z jednej strony satynowo-matowe z drugiej nieco świetliste wykończenie. Jego krycie jest lekkie w kierunku do średniego . Tak samo jak wcześniej wspomniany Face Adapt tak i recenzowany świetnie wygładza strukturę skóry i bardzo ładnie ją ujednolica .Cera wygląda zdrowo i naturalnie ,gdyż produkt ją w taki właśnie naturalny sposób udoskonala. Nie ma tu mowy o efekcie maski ,wysuszeniu cery czy nieprzyjemnym jej ściągnięciu za sprawą mazidla. To jest bowiem bardzo komfortowe w noszeniu, nie czuć, że ma się go na twarzy. Trochę przestraszyłam się co prawda informacją iż jest to podklad matujący i mineralny, gdyż ostatnio moja skóra lubi się przesuszać ,tak więc dodatkowe jej matowienie tak średnio mi ,a właściwie jej odpowiadało, a i za minerałami moja twarz nie do końca przepada, aczkolwiek tak jak już wspomniałam wcześniej nie mamy tu do czynienia z takim tępym matem, ale z takim satynowym, delikatnie świetlistym nawet. Moja skóra wyswieca się po kilku godzinach w strefie T, ale muśniecie ją delikatnym pudrem załatwia sprawę. Buźka z nalozonym na nią recenzowanym podkładem jest ujednolicona, gładziutka, prezentuje się naturalnie i zdrowo. Na dodatek kosmetyk jest naprawdę długotrwały. Wytrzymuje w niemalże niezmienionej formie,aż do wieczornego demakijażu. Nie zapycha, nie podrażnia ani nie uczula i biorąc pod uwagę jego niską cenę, to naprawdę godny uwagi fluid.
    pockett
    18 czerwca 2021 o 17:52
    Całkiem niezły
    Podkład kupiłam zachęcona opakowaniem z pipetą, ułatwiającą dozowanie, konsystencją serum oraz posiadaniem przez niego właściwości matujących, które bardzo sobie cenię ze względu na mieszaną cenę. Może nie jest idealny, ale uważam go za całkiem niezły. Produkt jest rzadki, co sprawia, że bardzo dobrze i równomiernie rozprowadza się na skórze, wchłaniając się w nią natychmiast i czyniąc aksamitnie gładką. Niestety jednak przy cerze usianej widocznymi niedoskonałościami jedna warstwa to trochę za mało, więc, aby zakamuflować swoje liczne, nakładałam podwójną, zaskoczona, iż w tym przypadku nie tworzy efektu maski, tak jak większość innych. Jest lekki, pozwala skórze oddychać, więc jak najbardziej będzie odpowiedni letnią porą. Nie podrażnia skóry wrażliwej, nie przesusza i ma bardzo przyjemny zapach. Efekt zmatowienia jest widoczny, ale niestety nie utrzymuje się na skórze tyle czasu, ile deklaruje producent. Średnio, co cztery godziny zmuszona byłam dokonywać poprawek sypkim pudrem matującym, ale w moim przypadku, to i tak nieźle. Ogólnie-całkiem przyzwoity, godny wypróbowania produkt, więc pewnie zechcę jeszcze do niego wracać.
    • dobrze się rozprowadza
    • efekt aksamitnej skóry
    Wady:
    • zbyt krótkie działanie matujące
    • niedostateczne krycie niedoskonałości przy jednej warstwie