WAŻNE INFO O REGULAMINIE! SPRAWDŹ SKRZYNKĘ@ I SPAM
Balsamy do ciała

Cien Sun for Kids, Krem do opalania dla dzieci SPF 50+

• 5 lutego 2025 o 9:41
    bardzo dobry krem
    Kupuję go zawsze w Lidlu - w czasie sezonu jak i poza jest dostępny. Niska cena kusi. Krem ma bardzo ładne opakowanie. Konsystencja bardzo dobra i fajnie się rozprowadza na skórze. Nie tworzy tłustego filmu. Ja uzywam go na ramiona i twarz a w przypadku moich dzieci do calego ciała aby uniknąć poparzeń słonecznych. Dla mnie super krem !
    Zalety:
    • niska cena, ładne opakowanie, wysoki filtr, który chroni przed poparzeniami słonecznymi
  • 24 sierpnia 2022 o 9:47
    Dość fajna
    Krem dość fajnie chroni cerę przed słońcem nawet moje dzieci stosują jak mają wyjść na słońce aby mieć ochronę przed poparzeniem. Ciało też smaruje. Fajny gęsty jest i pojemny bo mały. opakowanie jest bardzo praktyczne. Cena też
  • 1 grudnia 2020 o 12:50
    They see me rollin'
    Kupiłam zachęcona pozytywnymi recenzjami i (chyba) nie najgorszym składem, ale niestety nie jestem zadowolona. Krem nałożony w rekomendowanej ilość masakrycznie się roluje, jakiekolwiek ponawianie aplikacji (zalecane w celu skutecznej ochrony) staje się praktycznie niemożliwe.
    Zalety:
    • Bieli tylko chwilę po nałożeniu, później staje się całkowicie transparenty
    Wady:
    • Po aplikacji zostawia tłustą, błyszczą warstwę (i bynajmniej nie jest to "healthy glow")
    • Koszmarnie roluje się po około 1,5h od aplikacji
    • Migruje do oczu w ciągu dnia, szczypie
    • Nie dogaduje się z podkładem mineralnym, przez tłusty film jaki zostawia tworzą się plamy lub podkład roluje się wraz z filtrem pod pędzlem
  • 21 sierpnia 2019 o 22:58
    Fajny filtr dla dzieci
    Poznałam produkt po recenzji sroki. To 3 filtr jaki testowałam2 dla dziecka. Ma przyjemną konsystencję i dobrze się wchłania. Nie pozostawia tłustej warstwy. Ma przyjemny zapach
    • Konsystencja
    • Brak alergii u dziecka
    Wady:
    • Narazie nie zauważyłam
  • 8 lipca 2019 o 12:10
    cudowny!
    Ta seria kosmetyków z sieci sklepów Lidl jest moją ulubioną serią produktów do opalania. Uwielbiam zarówno małe jak i duże warianty wszystkich tych produktów. Wodoodporne kremy z filtrem są idealnie nie tylko dla dzieci, ale też dla tych dorosłych, którzy nie potrafią usiedzieć na leżaczku zbyt długo i chętnie oraz często wchodzą do wody na wakacjach. Krem ma ładny zapach, wygodny aplikator, jest naprawdę wodoodporny. Szybko się wchłania, jedyną wadą jest, że trochę się rozmazuje na skórze , ale to mija dosyć szybko i skóra po chwili błyszczy się i jest odżywiona. Małe opakowanie zmieści się wszędzie i przyda w każdej podróży. Polecam każdemu, kto preferuje dobrą ochronę kiedy przychodzi do opalania oraz spędzania czasu w wodzie w pełnym słońcu.
    Zalety:
    • cena, zapach, aplikacja, dobra ochrona, gęsty, dostępność w każdym sklepie Lidl, duży wybór produktów tej linii - różne wielkości opakowań, różne aplikatory, różne wysokości filtrów