WAŻNE INFO O REGULAMINIE! SPRAWDŹ SKRZYNKĘ@ I SPAM

MOIA Define & Shine, Contour Palette Paletka do konturowania na mokro

5 na 51 opinię

• 10 maja 2018 o 13:52
    Kompaktowe cacuszko
    Zakupiłam zachęcona recenzją maxineczki i nie zawiodłam się. W promocji zapłaciłam coś ponad 15 złotych. W maleńkim kwadraciku mamy cztery mniejsze kwadraciki - bronzer do konturowania, bronzer do ocieplania, rozświetlacz oraz coś w podobie korektora kryjącego. Jedyny produkt, który tylko zeswatchowałam to ten bronzer do ocieplania. Reszty używam. Kontur robi się mega prosto, łatwo i przyjemnie zarówno jeśli chodzi o aplikację na skórę jak i rozcieranie. Nie robi plam, kolor jest bardzo uniwersalny, bez żadnych ciepłych pomarańczowo-ceglastych tonów. Korektor nie nadaje się zbytnio pod oczy, jednak do zakrycia niedoskonałości - nawet ujdzie. Ma dość ciężką i tłustą konsystencję. Rozświetlacz - naniesiony samodzielnie daje lekki glow effect, idealny do takiego dziennego, rozświetlonego makijażu. Gdy go zagruntujemy sypkim rozświetlaczem to jest zupełnie bajka - mocny blask, tafla i to w dodatku trwała. Ogólnie POLECAM, bo jestem bardzo zadowolona. Porządne opakowanie, idealne do zabrania w podróż, ciężko je uszkodzić.

Zobacz także inne Palety do konturowania