Kremy na noc

Polaar Nuit Polaire, Crème Revitalisante Rewitalizujący krem na noc

• 17 stycznia 2022 o 11:37
    Krem jest bardzo dobry, robi to do czego został stworzony....
    Zakupiłam ten krem w mini zestawie z innymi kosmetykami marki Polaar w perfumerii Douglas. Krem stworzony został do regeneracji skóry podczas snu. Jest bogaty w niezbędne składniki odżywcze, jako główny składnik znajdziemy Rhodimenia Borealia czyli algi borealne, które pozostawiają skórę odświeżoną, zrewitalizowaną i promienną o poranku. Posiadam go w mini formacie o pojemności 15 ml, lecz mimo to jest kosmetykiem bardzo wydajnym. Krem zamknięty jest w tubce z miękkiego plastiku w srebrnym kolorze, zdecydowanie opakowanie przywołuje na myśl nocne klimaty dzięki gwiazdom na etykiecie. Na plus jest oczywiście zabezpieczenie tubki z kremem sreberkiem. Konsystencja kremu jest gęsta w mleczno białym kolorze ,dobrze rozprowadza się po skórze, szybko wnika pozostawiając matowe wykończenie. Zapach jest początkowo mocny i ziołowy z czasem się wycisza i jest praktycznie niewyczuwalny. Po nocy moja skóra była przyjemna i miła w dotyku, zregenerowana i odżywiona. Noc po nocy toksyny są eliminowane , dzięki czemu skóra jest gładsza a szkody związane z zanieczyszczeniem i stresem są eliminowane.
    Zalety:
    • szybko się wchłania
    • regeneruje
    • odżywia
  • 4 czerwca 2021 o 19:13
    Zatyka pory
    Zamówiłam mini zestaw Polaar w Douglasie, co jest bardzo fajnym rozwiązaniem ze strony producenta, bo nie trzeba wydawać fortuny żeby przetestować coś nowego. Jestem (nie)szczęśliwą posiadaczką cery mieszanej i niestety krem zatkał mi pory. Zużyłam go jako krem do rąk, bo fajnie nawilża i pięknie pachnie (jak zresztą wszystkie produkty Polaar).
  • 10 lutego 2021 o 19:59
    Przyjemna konsystencja
    Zakupiłam krem w zestawie (15ml). Krem ma ciekawą konsystencję - jednocześnie kremową i piankową. Dzięki temu nie obciążał mojej skóry i nie oklejał jej, jak robi większość kremów. Mimo tej lekkości dawał porządną dawkę nawilżenia. Zauważyłam też, że wyciszał i koił moją skórę - w sam raz na noc.
    Zalety:
    • działanie
  • 25 lipca 2020 o 12:15
    Bardzo ładne, ale za drogie
    Używa od:próbka
    Ten krem ​​na noc, który towarzyszy mi od kilku tygodni i poznałam dzięki sklepowi internetowemu Sephora. Ten wygładzający krem ​​na noc jest bogaty w regenerujące składniki aktywne i łagodzi zestresowaną i zmęczoną skórę. Podczas snu wodorosty borealne nawilżają twarz i nadają jej promienną cerę rano. Wodorosty pobudzają nocną regenerację komórek. Promuje również regenerację chronobiologii skóry, która może zostać zakłócona skutkami zmieniających się pór roku, jet lag czy braku snu. Posiada właściwości rewitalizujące, które wspierają podstawowe mechanizmy nocnej regeneracji komórek. Zapach tego kremu jest dość intensywny i zdecydowanie wymaga przyzwyczajenia, ale nie wpływa na proces pielęgnacji. Nakładam go na twarz wieczorem po oczyszczeniu. Krem na noc po prostu dopasowuje się do skóry i pozostawia przyjemne uczucie. Wtedy zapach leci stosunkowo szybko. Następnego ranka skóra jest miękka, gładka, odprężona i niezbyt pomarszczona.
    Zalety:
    • to faktycznie działa;
    • przyjemny zapach;
    • format podróżny umożliwia łatwe przenoszenie go wszędzie
    Wady:
    • za drogie;
  • 12 kwietnia 2020 o 21:13
    Fajny krem na noc
    krem otrzymałam w prezencie i cieszę się że miałam okazję go przetestować, sama pewnie nie zwróciłabym na niego uwagi w sklepie. Krem ma przyjemny kremowy zapach, który powinien pasować większości osób. Bogata, gęsta konsystencja, ale szybko się wchłania, i nie pozostawia na skórze tłustej warstwy. Nie zapchał mnie, co zazwyczaj takie bogate kremy u mnie robią. Nie podrażnił i nie uczulił. Skóra zaraz po użyciu jest fajnie zmatowiona. Krem się nie roluje, i mimo tego że pozostawia skórę zmatowioną, rano zdarzało się, że na skórze odczuwałam pozostałości po kremie, więc rano polecam porządnie oczyścić skórę. Twarz po użyciu jest mega nawilżona i odżywiona. Rano skóra twarzy wygląda na prawdę dobrze. Nie wiem jak to dokładnie opisać- jest taka zregenerowana, z twarzy bije taki blask zdrowej skóry- choć krem z rozświetlającym nie ma nic wspólnego :). Buzia wygląda na wyspaną i zdrową i ten efekt bardzo mi się podoba.

Zobacz także inne Kremy na noc