Maski do włosów

Fitokosmetik Naturalna maska do włosów dzięgciowa

5 na 51 opinię

• 28 czerwca 2020 o 13:02
    Świetna inwestycja
    Odkąd postanowiłam zapuszczać włosy, one mają swoje fochy bez przerwy. Żyją własnym życiem, kapryszą jak tylko się da. Są sianowate do połowy długości, dość szybko się przetłuszczają, do tego zmagam się ze strasznym wypadaniem i łupieżem. Nie wiedząc już po co sięgnąć, pewnego dnia napotkałam w Tesco tę maseczkę. Pomyślałam, że najwyżej będzie porażką i tak wydałam 5,99 na najlepszą maskę do włosów jaką miałam okazję używać. Maseczka jest zapakowana w małą, poręczną saszetkę, którą można zabrać dosłownie wszędzie. Estetyka opakowania również jest na plus. Gdy otworzymy saszetkę uwalnia się tak piękny zapach, który rozchodzi się po całym mieszkaniu. Używając jej jak na opakowaniu - po myciu na 10 - 15 minut powoduje, że włosy są pięknie wygładzone, wspaniale się rozczesują, ślicznie pachną i widocznie zmniejsza łupież. Stosowana raz na tydzień wyraźnie zmniejszyła problem przetłuszczania i wypadania włosów. Do tego nie obciąża włosów. Myślę, że będzie idealna dla każdego rodzaju włosów. Osobiście za drobny minus mogę uznać to, że przy mojej długości - za łopatki, nie za bardzo starcza na pokrycie wszystkich włosów, ale nie jest to dla mnie ogromna wada. Nie pogniewałabym się gdyby można było ją kupić w większym pudełku. Serdecznie polecam. Kup a nie pożałujesz :)