Kremy i maski do rąk

Palmer's Cocoa Butter Formula with Vitamin E, Concentrated Cream Skoncentrowany krem do rąk

• 16 września 2021 o 16:28
    Mistrz
    Bardzo polubiłam ten krem. Zmiękcza, koi, wygładza. Regeneruje i to bardzo, nawet popękaną skórę-dłoni i stóp;) Kremu używam nie tylko do dłoni ale i do stóp-na noc. Zapach jest ok, czuć kakao. Konsystencja dość zbita, wystarczy odrobina na same dłonie. Można wysmarować też kolana łokcie i łydki;) Najlepszy wygładzająco, odżywczy,regenerujący i zmiękczający krem. Nie miałam lepszego.
    Zalety:
    • Wygładza, zmiękcza, regeneruje i wygładza.
  • 10 czerwca 2021 o 0:56
    Godny uwagi :)
    Piękne opakowanie to oczywiście pierwszy co rzuciło mi się w oczy :) krem ma bardzo intensywny kakaowy zapach. To już kwestia gustu ale mi nie przeszkadza. Jest bardzo tłusty oraz ma konsystencję masła. I to trochę jego minus. Zupełnie nie sprawdza mi się w ciągu dnia, kiedy ciągle coś robię ale idealny jest na noc. Bardzo dobrze nawilża. Po całej nocy nawilżenie wciąż jest wyczuwalne i tu duży plus tak samo jak fakt, że produkt jest wzbogacony o witaminę E. Produkt zamknięty jest w tubie więc napewno uda się wykorzystać go do końca :) krem jest bardzo wydajny ale jego cena dość wysoka.
    • długotrwałe nawilżenie
    Wady:
    • cena (wysoka jak za taką ilość produktu)
    • zostawia tłusta warstwę
  • 11 lutego 2021 o 15:46
    Specyficzny zapach
    Porządny krem do rąk - nawilża, zmiękcza, pozostawia ochronny filtr (nie tłustą warstwę), szybko się wchłania. To jest mój pierwszy produkt od Palmer's, słyszałam dużo dobrych opinii, między innymi to, że ładnie pachnie. Mnie zapach na szczęście przypadł do gustu, ale jest on dość specyficzny (nie jest to stricte czekolada ani kakao), intensywny i długo się utrzymuje na skórze, więc przed zakupem radzę powąchać :)
  • 9 grudnia 2020 o 20:08
    dobry na noc
    krem jest gęsty, treściwy. Pachnie słodko, kakaowo. Dla mnie zapach jest trochę za mocny - przy częstym stosowaniu kremu robi się męczący. Krem sprawia, że dłonie są miękkie, gładkie, nawilżone. Bardzo dobry na jesień i zimę. Jedyną jego wadą jest to, że nie wchłania się szybko i pozostawia tłustą warstwę więc najlepszą opcją dla mnie jest stosowanie go na noc
    Zalety:
    • działanie
    • przynosi ulgę bardzo suchym, podrażnionym dłonią
    • dostępność (Hebe)
    Wady:
    • pozostawia tłustą warstwę na dłoniach
  • 13 września 2020 o 19:55
    nie kupię ponownie
    Krem ma kakaowy, słodki zapach typowy dla produktów Palmer's. Dla mnie zbyt intensywny, ciągle wyczuwalny. Konsystencja w sam raz, nie jest zbyt gęsty i dość szybko się wchłania. Przy bardzo suchej skórze, musiałam go dużo nałożyć żeby poczuć jakieś nawilżenie. Przy regularnym stosowaniu kilka razy dziennie, dłonie wydają się nawilżone, ale w dotyku są szorstkie. Zawsze aplikowałam go na noc, ale rano dłonie nie wyglądały na wybitnie zregenerowane.