Maski do włosów

Novex Hair Care My Curls, Extra Deep Hair Care Cream Maska nawilżająca do włosów kręconych

• 27 grudnia 2019 o 10:23
    Średni
    Opakowanie nie pozwala na pełen komfort w wydobyciu produktu.. Konsystencja jest bardzo dobra - nie przelewa się przez palce, ale także nie jest za twarda. Działanie jest nawet ok. Nawilża włosy, ułatwia rozczesywanie. Po zastosowaniu włosy są przyjemne w dotyku. Efekt nie trwa za długo. Max 2 dni, więc żeby taki efekt uzyskać trzeba stosować ją regularnie. Szczerze to nie opłaca jej się kupować, ponieważ działanie jest takie samo jak maski marki Kallos, gdzie cena jest korzystniejsza.
    Zalety:
    • Konsystencja
    • Ułatwia rozczesywanie
    • Trudność w wydobyciu produktu
    Neloa
    14 sierpnia 2018 o 11:52
    Lubię ją
    Bardzo polubiłam się z tą maską. Poza mało praktycznym opakowaniem, no i może nie najniższą ceną, kosmetyk zdaje się nie mieć wad. Sprawdza się nawet przy moich prostych jak druty włosach. My curls nadaje się nie tylko do kręconych włosów. Oczywiście, używam jej rzadziej niżbym to robiła, gdybym miała burzę loków, trzeba pamiętać, że z nawilżaniem też nie można przesadzać. Ach, no i ten zapach <3
    Zalety:
    • piękny zapach
    • dobra konsystencja
    • bardzo dobrze nawilża nawilża włosy
    • nie obciąża, ale dociąża
    • włosy są gładkie i lśniące
    • nadaje się nie tylko do kręconych włosów
    Wady:
    • niepraktyczne opakowanie
    Otrzymałam do testów od marki/producenta
    ivva1
    10 maja 2018 o 10:29
    bardzo fajna
    Dostałam ja w pudełku ShonyBox. Miałam juz wersję brązowo-niebieską i byłam z niej bardzo zadowolona. Co prawda nie mam włosów kręconych, ale maska spisała się równie dobrze. Po umyciu zostawiam ją na włosach ok 5 min i dopiero wtedy spłukuję. Włosy są bardzo mięciutkie i delikatne w dotyku. Pozostają takie cały dzień. Bardzo łatwo je rozczesać. Nie przyspiesza przetłuszczania włosów, Zapach maseczki przypomina mi charakterystyczny zapach, który kojarzy mi sie z salonami fryzjerskimi. Opakowanie 100 ml wystarczyło mi na ok 10 użyć . Mam włosy gęste za ramiona.
  • 5 maja 2018 o 19:20
    Przeciętna
    Po szale jaki wywołały te maski w internetach spodziewałam się po niej czegoś więcej. Tymczasem jak dla mnie to przeciętna maska. Całkiem dobrze nawilża włosy, ułatwia ich rozczesywanie i to w zasadzie tyle. Nie robi więcej niż najtańsze maski typu callos, więc po co przepłacać. Rozczarowuje, tym bardziej że jest produktem dedykowanym do włosów kręconych, które z natury są suche i wymagają głębokiego nawilżenia i odżywienia.
    johina
    10 kwietnia 2018 o 20:32
    super maska
    maska bardzo dobrze nawilża włosy. miałam bardzo zniszczone końcówki dzięki tej masce końcówki się wygładziły i mogłam rozczesać włosy włosy się nie puszyły,
    Zalety:
    • regeneruje i nawilża włosy
    • ułatwia rozczesywanie