Maski do włosów

Garnier Fructis, Hair Food, Cocoa Butter Hair Mask Wygłądzająca maska do włosów kręconych, puszących się i niesfornych (stara wersja)

Stara wersja produktu

Garnier Fructis Hair Food Maska do Włosów Cocoa Butter 400ml
Fructis Hair Food Cocoa Butter Maska odżywcza do włosów 400 ml
Garnier Fructis Cocoa Butter Hair Food wygładzająca maska do włosów puszących się i niesfornych 400 ml
Garnier Fructis Cocoa Butter Hair Food

• 29 listopada 2023 o 12:09
    Najlepsza maska na świecie
    Maski używam od roku i kupiłam już chyba ze 20 opakowań. Moje włosy są mocno puszące się z tendencją do przetłuszczania. Jest to jedyna maska, która potrafi ujarzmić niesforne kosmyki i ich nie obciąża. Włosy po jej użyciu są mięciutkie gładkie i nie elektryzują się. Mają piękny zapach i delikatnie błyszczą. Nie spotkałam się z tak dobrym kosmetykiem do włosów. Używam jej co drugi dzień. Jest bardzo wydajna i często bywa na promocji, a wtedy kupuję ją hurtowo. Polecam
    Zalety:
    • Działanie
    • Dostępność
    Wady:
    • Nie ma wad
  • 22 listopada 2023 o 23:39
    Kakaowy koktajl dla włosów
    Moje włosy to średniopory+, wprawdzie nie kręcone, ale puszące się dość często Szukam często produktów bez gliceryny w składzie. I prosze moje życzcenie zostało spełnione - maska do włosów Garnier Fructis Hair Food Cocoa Butter dostarcza nie tylko intensywnej pielęgnacji, ale również estetycznego doświadczenia. Opakowanie o pojemności 390 ml w plastikowym słoiku przyciąga uwagę ładnym graficznym wzorem, co sprawia, że sama pielęgnacja staje się również przyjemnością wizualną. Wydajność: " Produkt jest bardzo wydajny, co sprawia, że stosowanie go na co dzień nie jest obciążające dla portfela. Dostępność i Cena: " Maska jest łatwo dostępna w drogeriach takich jak Hebe, Rossmann i wielu innych. Cena regularna w okolicach 26 zł jest przystępna, zwłaszcza w porównaniu do efektów, jakie można osiągnąć. Konsystencja: Treściwa konsystencja sprawia, że maskę łatwo nakłada się na włosy, nie spływa z rąk, a jej spłukiwanie nie stanowi problemu. Zapach: Zapach jest jednym z najmocniejszych atutów tego produktu. Aromat czekolady rozpływa się wokół, tworząc przyjemne doświadczenie pielęgnacyjne. Skład: Skład produktu wyróżnia się tym, że nie zawiera gliceryny, co jest istotne dla osób, które unikają tego składnika. 97% składników pochodzi z naturalnych źródeł, co jest dodatkowym plusem. Efekty: Maska Garnier Fructis Hair Food Cocoa Butter jest jedną z najbardziej emolientowych na rynku. Doskonale wygładza i dociąża włosy, nadając im efekt pięknej tafli. Efekty są szczególnie zauważalne, gdy włosy są suche i wymagają intensywnej regeneracji. Uwaga: ostrożnie z olejowaniem Jednak warto zaznaczyć, że włosy, aby cieszyć się pełnymi korzyściami z maski, nie powinny być wcześniej olejowane. Przeemolientowanie jest możliwe, zwłaszcza dla osób, których włosy już są w naturalny sposób bardziej podatne na emolienty. Podsumowanie: Garnier Fructis Hair Food Cocoa Butter to maska, która nie tylko pielęgnuje, ale także kusi zapachem czekolady. Wydajność, przyjemność z użytkowania i emolientowe działanie sprawiają, że produkt ten zasługuje na uwagę osób pragnących uwolnić swoje kręcone włosy od puszenia i niesforności. Jednak, aby uniknąć przeemolientowania, warto stosować ją z rozwagą.
    Zalety:
    • skład: najbardziej emolientowa maska jaką miałam
    • obłędny zapach
    • częste promocje
    Wady:
    • uwaga na przeemolientowanie
  • 5 listopada 2023 o 21:54
    Świetna nawilżająca i wygładzająca maska
    Zauważyłam ją w promocji w Rossmannie, wcześniej widziałam, że influenserki na tiktoku ją polecają, więc kupiłam. Cena promocyjna przystępna jak na te pojemność. Maseczka zamknięta w plastikowym opakowaniu z nakretką. Design brązowo-beżowy, nawiązujący do kakao. Maska jest weganska, biodegradowalna za co duży plus. Zawiera 97 % składników naturalnych. Zapach to chyba jedna z największych zalet tego produktu, maslo kakaowe, delikatne i subtelne, sprawia że pielęgnacja włosów jest niezwykle przyjemna. Maska jest koloru beżowego, jest gęsta, ma konsystencję masełka. Dobrze się nabiera i nakłada na włosy. Ja stosuje ją najczęściej jako maskę do włosów, czyli pozostawiam na dłuższy czas, a potem znywam, czasem jako odżywkę, gdy mam mniej czasu. Maseczka po zmyciu nadaje włosom niezwykłą miękkość, nawilżenie, wygładzenie. Włosy rozczesują się bez problemu. Są pełne blasku, nie puszą się. Ten efekt spełnia w pełni moje oczekiwania jeśli chodzi o kosmetyk w postaci maski do włosów. To moje pierwsze i na pewno nie ostatnie opakowanie. Cudowny zapach, niezwykle działanie zamknięte w jednym produkcie.
  • 25 października 2023 o 22:52
    Jest ok
    Maski Garnier używam od lat , uwielbiam je bo mają piekne zapachy no i konsystencję sa treściwe , kupiłam ta maske bo miała wygładzic wlosy i ona to zrobiła , moje wlosy byłu wygladzone ale tylko to zauwazylam z efektu wow, pięknie pachnie kakao. Maska jest bardzo wydajna wystarczy niewielka ilość aby mieć efekt wygładzenia.
    Elvetie
    19 października 2023 o 22:14
    Zapach mnie męczy
    Bardzo ubolewam nad tym, że zapach tej maski tak bardzo mi przeszkadza, bo bardzo lubię ten produkt. Maska dobrze dociąża włosy, ale nie obciąża. Fajnie odżywia i nawilża, zostawia włosy miękkie w dotyku i wygładzone. Jest wydajna, gęsta, dobrze się rozprowadza i spłukuje. Właściwie oprócz niehigienicznego opakowania, które niestety jest problemem większości masek do włosów, nie mam zastrzeżeń. Gdyby nie męczący mnie zapach, to pewnie zakupiłabym produkt ponownie, a tak to muszę się namęczyć, żeby w ogóle dokończyć opakowanie. Szkoda.