Rozświetlacze

PUPA Luminys, Baked All Over Illuminating Blush - Powder Wypiekany puder rozświetlający do twarzy i ciała

Pupa Puder Wypiekany Luminys All Over 01 9 g
Pachnidelko
Pupa Puder Luminys All Over 06- Coral Stripes unisex 9g
Pupa Puder Luminys All Over 01 Stripes Rose 1.0 ml
Pupa Luminys Baked All Over Puder do Twarzy i Ciała 02

domkep
    27 sierpnia 2020 o 6:59
    Dyskotekowy
    Kupiłam do wykończenia makijażu, który robię na codzień. Nie bardzo się nadaje ponieważ daje zbyt mocny spektakularny efekt. Jest mocno nadrobinkowany co po nałożeniu daje dyskotekowy efekt i iluminacje na wszystkie strony świata. Używam na wyjścia, kiedy mocny makijaż nie gryzie w oczy. Ładnie się nakłada, długo, utrzymuje, ma dobrze dobrane połączenia kolorystyczne. Nie uczula, nie niszczy skóry. Gdyby mniej świecił dałabym 5.
  • 29 kwietnia 2014 o 23:16
    Bardzo dobry produkt
    Oceniam kolor 01 stripes rose. Bardzo fajny produkt, używałam go jako różu. Jest bardzo jest wydajny dzięki temu, że jest wypiekany Dzięki temu że jest to mozaika jest to kosmetyk wielofunkcyjny, można uznać jako różu, rozświetlacza, cienia. Ma 4 wersje kolorystyczne które mogą być używane też jako bronzer. Jest dość drogi dlatego nie wiem czy jeszcze go kupie. Używam tego produktu od: 2 lat Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie
  • 1 czerwca 2013 o 21:51
    lepiej sprawdza się jako róż
    Posiadam odcień 01- różowo-beżowo-złote paski. Tak jak w tytule recenzji jak dla mnie kosmetyk ten lepiej sprawdza się jako róż do policzków niż jako puder jak deklaruje producent. Używam go więc do podkreślania kości policzkowych oraz rozświetlania okolic oczu ( jaśniejsze paski). Kosmetyk nakładam skośnie ścietym pędzelem do różu, mieszając ze sobą wszystkie kolory. Jaśniejszym akcentuje miejsca pod oczami oraz czasami również musnę skronie. Tak nakładany wygląda moim zdaniem najlepiej ( przynajmniej ten odcień, który posiadam, nie wiem jak sprawdziłby się drugi kolor). Puder pięknie ożywia twarz, sprawia, że wygląda ona na bardziej promienną, wypoczętą. Kocham ten efekt:) Podczas aplikacji trzeba jednak uważać by nie przesadzić, bo zbyt duża ilość kosmetyku może sprawić, że otrzymamy efekt odwrotny od zamierzonego- zbyt intensywnie różowe policzki lub za dużo świecących drobinek. Drobniki znajdują się w złotym pasku, nie jest ich jakoś szczególnie dużo, tak w sam raz. Podoba mi się, że trzymają się miejsca, w którym zostały nałożone, nie migrują po całej twarzy. Jestem zadowolona również z trwałości- puder wytrzymuje na twarzy ok. 5-6 godzin, poźniej trochę blednie, ale efekt zaakcentowanych kości policzkowych nadal jest widoczny. Opakowanie dość ładne, posiada lusterko, można więc łatwo wykonać poprawki. Na minus- brak pędzelka. Używam tego produktu od: początku maja Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
    Fuzelka
    12 września 2012 o 16:54
    Mieszane uczucia
    Mam wersję 01, ma 4 paski: 1. Puder matowy - słabo matowi według mnie, w ogóle go nie za bardzo widać na skórze. 2. Róż - ładny kolor, ale robi plamy na buzi, nie za bardzo go można rozetrzeć. Jak go nabieram na pędzel i przykładam do twarzy, to w tym miejscu się robi ciemna plama nie do roztarcia. 3. Brązowy highlighter - super wygląda na opalonej skórze, niestety migruje i jest na ubraniach moich i osób, z którymi mam bliższą styczność. 4. Highlighter jasny - jest ok, ładnie wygląda na buzi, ładnie się rozciera. Ogólnie według mnie średnio wydajny, szybko zauważyłam w nim ubytki. Trwałość oceniam jako dobrą. Opakowanie jest według mnie tandetne, ale to kwestia gustu i innym może się podobać. Ma swoje plusy i minusy, polecam przetestować na własnej skórze, jak za tę cenę wielofunkcyjny kosmetyk może być. Zaznaczyłam, że nie kupię, bo jest jeszcze milion innych kosmetyków, które chcę wypróbować. Używam tego produktu od: 8 miesięcy Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
  • 29 maja 2012 o 14:16
    SUPER
    Jest masakrycznie wydajny! Jedno opakowanie mam już od 1.5 roku i przy codziennym stosowaniu zostało mi jeszcze jakieś 1/5!!! Piękny kolor + złote drobinki - na skórze wygląda cudownie i fajnie się błyszczy. Łatwo się aplikuje, nie obsypuje się. Minusem jest cena, ale chyba mogę sobie pozwolić na taki zakup raz na 2 lata :) Używam tego produktu od: 3 lat Ilość zużytych opakowań: dwa