Szampony dla dzieci

Babydream Shampoo Szampon dla dzieci (nowa wersja)

• 30 marca 2025 o 11:05
    Bardzo dobry i przede wszystkim łagodny.
    Używam tego szamponu do mycia włosów mojej starszej córki. Ma długie, gęste włoski i wrażliwą skórę, dlatego zależało mi na kosmetyku skutecznym, nie plączącym włosów i przy tym delikatnym - i szampon Babydream właśnie taki jest. Ma żelową, średnio pieniącą się konsystencję i przyjemny, bardzo delikatny zapach. Łatwo go rozprowadzić i nie potrzeba go wiele, by umyć nawet tak bujną czuprynę, jaką ma moje dziecko. Nie mam też problemu ze spłukiwaniem - a po myciu włosy nie są splątane ani szorstkie. Szampon nie podrażnia skóry głowy, a włosy po umyciu są błyszczące, czyste i sypkie - takie, jak powinny być! Kolejnymi zaletami są dobra wydajność, niska cena i dobra dostępność - kosmetyki Babydream znajdziemy w każdym Rossmannie. Podsumowując - jestem bardzo zadowolona i z pewnością sięgnę po ten szampon kolejny raz. Uwielbiam jego prosty skład i piękny, subtelny zapach, uwielbiam jego łagodną formułę i działanie - nie mam się do czego przyczepić, naprawdę. Moje dziecko też go lubi i najchętniej myłaby włoski codziennie, a to najlepszy dowód na to, że to dobry produkt. Polecam serdecznie ♥️
  • 18 lutego 2025 o 21:14
    Bardzo delikatny szampon ale skuteczny
    Szampon ten, stosuję u mojego dziecka już kilka lat, oczywiście na przemian z innymi szamponami dla dzieci. Sądzę, że jakość tego szamponu jest bardzo zadowalająca. Szampon nie podrażnia i nie uczula. Włoski są oczyszczone i delikatnie pachnące. W dotyku po osuszeniu, są sypkie i gładkie. Produkt ten ma przezroczystą i lekką formułę. Pieni się również delikatnie ale wystarcza to absolutnie, by umyć skórę głowy małego dziecka. Mój syn na ten szampon reaguje bardzo dobrze. Nie zauważyłam żadnych problemów z tym związanych. Żadnej suchej skóry czy podrażnień na skórze. Szampon ma przyjazną dla dzieci grafikę na opakowaniu. Moje dziecko zawsze z uśmiechem i sympatią na nie spogląda. Polecam serdecznie
    Zalety:
    • Delikatność
    • Oczyszcza skórę głowy
    • Nie podrażnia
    • Nie wysusza
    • Niska cena
    KardiaM
    9 stycznia 2025 o 16:41
    Bardziej odświeża niż myje
    Lubię produkty dedykowane dzieciom, bo kojarzą mi się z delikatnością. Opakowanie jest ładne i posiada solidne zamknięcie "na klik". Zapach jest łagodny i przypomina mi aromat innych kosmetyków dla dzieci. Szampon jest przezroczysty i dość rzadki. Niestety istnieje ryzyko wylania nadmiernej ilości, więc wydajność jest średnia. Kosmetyk prawie się u mnie nie pienił, więc miałam poczucie, że skóra głowy i włosy nie są solidnie oczyszczone. Jednak nie potraktuję tego jako wady, bo zbyt silne pienienie kojarzy mi się z dużą ilością "chemii" w kosmetykach. Po zastosowaniu skóra głowy i włosy były odświeżone, ale szampon nie poradził sobie ze zmyciem większych zanieczyszczeń, typu preparaty do stylizacji włosów. Kosmetyk nie spowodował u mnie żadnych reakcji niepożądanych. Podsumowując, uważam, że jak na tą cenę nie jest to kiepski szampon, ale nadaje się on bardziej do odświeżenia czupryny niż porządnego mycia.
    iwonab1
    16 października 2024 o 18:26
    Łagodnie myje i pielęgnuje.
    Szampon do włosów Babydream kupiłam w drogerii Rossmann. Prosta, butelka zamykana na klik z grafiką misia zawiera 250ml produktu. Szampon stosuje u dzieci. Delikatnie myje i pielęgnuje skórę głowy. Ma gęstą, bezbarwną konsystencję która ma ładny delikatny zapach. Szampon średnio się pieni, ale pomimo tego dobrze myje. Ma fajny skład, zawiera białka kiełków pszenicy, które ułatwiają rozczesywanie i rumianek który pielęgnuje. Po umyciu włoski są miękkie, gładkie i błyszcząc. Rzeczywiście łatwiej też się rozczesują,a moja córka ma dość trudne do rozczesywania kręcone długie włoski. Szampon może być używany także przez dorosłe osoby, które potrzebują delikatnego oczyszczenia i mycia. Tani i dobry.
    Zalety:
    • Ułatwia rozczesywanie
    • Myje
    • Pielęgnuje
    • Wygładza
    • Tani
  • 15 lipca 2024 o 16:33
    rodzinny
    Szampon dla dzieci Babydream to produkt, który dobrze znam i używam od dawna. Choć jest przeznaczony dla dzieci, sama go używałam i muszę przyznać, że sprawdził się całkiem dobrze. Szampon ma delikatny, przyjemny zapach, typowy dla produktów dziecięcych, co dodaje mu uroku. Podczas używania zauważyłam, że szampon słabo się pieni, co może być pewnym minusem, ale nie wpływa to na jego skuteczność. Włosy po umyciu są miękkie i dobrze oczyszczone. Dodatkowym atutem jest niska cena, co czyni go przystępnym produktem. Podsumowując, Babydream, Szampon dla Dzieci to solidny wybór, który sprawdzi się nie tylko u dzieci, ale także u dorosłych, poszukujących delikatnego i przyjemnie pachnącego szamponu.